Trenutno nemam vremena i tako to.
Ultimativna tema za iPhone aplikacije
- poruka: 348
- |
- čitano: 180.168
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Wishlista za videoigre na sve 3 vodeće platforme, s databazom svih dostupnih igara i push odnosno badge notifikacijama za odabrane nadolazeće igre.
Napraviš mi? ;-)
Decide-o-tron je na dobrom putu, ali fali mu previše toga.
zanimljiva mi je ideja, a bome i ova aplikacija
što joj po tebi fali?
Iskreno, da se radi samo o wishlisti možda bih i progledao kroz prste, ovako ne.
Naime, radi se o tome da Decide-o-tron u databazi ima sve popularne igre, a od onih manje popularnih gotovo ništa.
Problem leži u tome da se ja popularnih lako sjetim, al neke opskurne naslove teško pamtim, pa mi baš za to treba.
Osobno bih i platio par dolara za kvalitetnu aplikaciju tog tipa bez pol frke, a vjerujem da nisam jedini.
Trebaju mi neke odlicne teme sa Cydie.Neke koe su jednostavne , ali cool izgleda.
Da ne otvaram novu temu, tek neki dan dobio iphone4 i sad me zanima, dal mogu instalirat garmina ili nešto takvo, i ako mogu, di ga nać?
Koja je najbolja navigacija?
Ja imam velikih problema sa navigonom, treba mu jako puno da me nade i neprecizan je, a dont panic me odmah nade ali je totalno nelogican i nemoze me odvesti od A do B tocke.
Ja osobno koristim tomtom i jako sam zadovoljan i uvijek sretno stignem na cilj.
Koja je najbolja navigacija?
Ja imam velikih problema sa navigonom, treba mu jako puno da me nade i neprecizan je, a dont panic me odmah nade ali je totalno nelogican i nemoze me odvesti od A do B tocke.
Sa Navigonom nisam nikad imao problema.
Možda nisi instalirao dobru verziju.
Probaj sa 1.8.
Mislim da je zadnja 1.8.2.
Probao sam ih stvarno dosta.
Možda mi je najbolja Fizz Weather, jer je dosta precizan i detaljan, a može biti i jako jednostavan, ako tako želiš.
Također ima i satelitske snimke, hrvatske lokacije, različite načine pregleda (dnevno, po par sati, tjedno,,,) itd.
Ako hoćeš probati, skini si i našu aplikaciju DHMZ, čak je i ok. Ništa posebno.
Još jedna naša ok aplikacija je Vrijeme. Meni je čak i bolje napravljena od DHMZa.
Ova što se dobije nije loša, ali mi fali par podataka (npr. vjetar). Ima neka, a da je besplatna?
accuweather ili weatherbug su besplatne i dosta korisne.
Imam dva pitanja :
1:Da li postoji kakva sms aplikacija ili sl. da mi u trenutku primanja poruke zasvijetli i ekran,jer mi se dogodilo bezbroj puta da nisam primjetio novi sms
2:Re-instalirao sam Windowse pa time i Itunes pa mi se dogodilo da nema vise pjesama u library dok ih u iphoneu imam,a zelio bi ih pobrisati...
Pomoc moguca ?
Prođi prstom preko pjesme pa će ti ponudit da je možeš obrisat (ako si na to mislio).
Gdje se to brise,mislis u itunes na iphone-u ili..?
Ako imaš iOS 5 možeš brisat pjesme i na iPhoneu.
Nemam nemam imam stariju verziju,probao bi ponovno sinkronizirati ali se bojim da cu izgubiti dosta podataka (aplikacija) jer sam ga kupio preko oglasnika,znaci na dva itunes profila je...
Ova što se dobije nije loša, ali mi fali par podataka (npr. vjetar). Ima neka, a da je besplatna?
Prije neki dan skinuo Gismeteo
Ne mogu puno reci jer ju koristim tek nekoliko dana. Ali besplatna je, mozes skinuti i isprobati sam.
teletext?
Jedno pitanje
Imam iphone i idem na facebook preko facebook app-a ,,
i kad se odjavim prijatelji mi kažu da sam jos online,,,, i sad sam skužio da sam od 0-24 online samo sto nemam onu zelenu kockicu pored slike nego samo sliku, ali sam među onim online....
zna li ko kako da to popravim ??
itko ??
itko ??
pa online si zato jer ti je iphone jos spojen na net. ugasi wi fi ili mobilni net na mobu, pa onda vidi ako si jos online. recimo ja sam uvijek spojen doma na wi fi i zato stalno dobivam notifikacije sa facebooka i svi me vide online (makar ih mogu ugasit). onako dok u 7 ujutro cujem bip sa facebooka xD
al eto, samo primjer:D