Problem sa Samsungom S4, dvije touch tipke

poruka: 5
|
čitano: 4.683
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Prestale su mi raditi one dvije tipke na samsungu s4, one što svijetle i na touch su, pokušali smo promijeniti software, rastaviti i ponovno sastaviti mob i svejedno ne rade. sad odjednom ne mogu upaliti wifi na mobu i prijatelj mi je rekao da ćemo na kompu skiniti neku stariju verziju softwarea i staviti ga na mob, no međutim sa one stranice samsung firmware se jako sporo skida i veliko je, 1,5 gb, i već sam dvaput pokušao staviti da se skida software i dok me nema kod kuće se iz nekog razloga prekine i neće se skiniti do kraja, postoji li neka stranica, piratska kakva god, gdje mogu to skiniti brže i pouzdanije software za S4?

može li mi općenito netko dati savjet za situaciju u kojoj sam se našao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skidas sa SamMobile?

Siguran si da je problem u softweru?

Pazi da skines firmware za tocan model pretpostavljam da imas i9505 ali provjeri u setings-u..

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 18:55 (gogi321).

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Problem sa Samsungom S4, dvije touch tipke
gogi321 kaže...

Skidas sa SamMobile?

Siguran si da je problem u softweru?

Pazi da skines firmware za tocan model pretpostavljam da imas i9505 ali provjeri u setings-u..

nemam blage veze u čemu je problem, imam prijatelja koji se kuži u to i on misli da je u tome problem, rekao mi je da skinem taj software sa ove stranice :http://samsung-updates.com/latest-firmware/

i rekao mi je koji da skinem, i ja stavio da se skida no međutim download je bio jako spor (mislim da je bilo na rapidgatoru) i ja ostavio i otišao iz kuće kad se ono vratim neka greška ne može se nastaviti skidati, stavim ponovno skidati i opet odem i dogodi se ista stvar. siguran sam da nije nitko dirao računalo za to vrijeme. i sad sam htio provjeriti ovdje jel zna netko internet stranice gdje mogu skiniti potrebne software brže i sigurnije, i palo mi napamet da odmah i napišem u čemu je problem s tipkama, možda netko bude znao o čemu bi se moglo raditi.

a prijatelj mi je trenutno u inozemstvu tako da bi volio imati sve spremno kad se vrati da riješimo mobitel

15 godina
neaktivan

Aha, skini sa sammobile, jesi napravio hardreset? Probaj u dialpad upisat *#2663# i stisni touch key fw update..

1 0 hvala 1
10 godina

pronašao sam rješenje za svoj problem na jednom stranom forumu, ali ja sam noob za mobitele i ne znam točno kako izvesti ove korake, može li mi netko pomoći i objasniti ovo na jednostavan način:

Thanks, I was able to fix it!  The S6 port did it, the firmware 1c that got flashed because of that rom seems to be the solution!

So for other people with the problem on I9505's with original IC's (0065), here is what worked for me, step by step:
1: download and install this ROM: http://forum.xda-developers.com/gala...t-1-0-t3092479
I used the 4.7 version specifically. This ROM will force a new firmware to be flashed to the IC, firmware 0x1c, which works with the newer updates (at least with OJ2 on mine)
2: after you installed this ROM, go to the *#2663# screen and check to make sure it says 0x1c on 'Part's Touch key FW version'.
3: flash your stock rom via Odin.

Now it should work

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice