Problem Samsung Galaxy Note 2

poruka: 7
|
čitano: 5.026
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem Samsung Galaxy Note 2 N7100

Imam problema s mobitelom...prvi je sto mi se pri udarcu bilo prstima,rukom ili naslanjanja mobitela na podlogu ili tresanja mobitel se ugasi i moram ga stalno paliti,a ponekad se sam i restarta...dal je to izgubio negdje kontakt?Koji bi bio uzrok?Drugi problem je da mobitel stlano bricka s pozadinom originalnog wallpapera Galaxy Note 2 cim ulazim u neku aplikaciju itd...koje bi bilo rjesenje tog problema?Bio bih vam vrlo zahvalan za pomoc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam i ja jedan nemali problem sa Noteom 2 odnosno sa S Penom.

Naime, kad hoću pisati sa olovkom nekakvu s bilješku jednostavno ne uspijevam razdvojiti slova, dakle pisana riječ i nekako može proći ali štampana slova nikako. Dakle da pojednostavim, olovka se ponaša kao da je preosijetljiva i piše prije nego i dotaknem mobitel, piše već sa udaljenosti od cca. 7-8 milimetara od mobitela.

Molim nekoga tko ima slična ili ista iskustva, a uspio je riješiti problem, neka mi se javi i pomogne jer sam već pomalo LUD imam Note 2 a nemam S Pen...

0 0 hvala 0
17 godina

Možda ti je ostala zaglavljena ona mala tipka sa S-Penu. Inače, mob reagira na olovku čim je blizu ekrana (Air View), pa to možeš po potrebi ugasiti u setting-ima.

Što se tiče prvog posta, može biti da je problem u ROM-u, a možda je i mob neispravan, dosta nezahvalno bi bilo ovako procjeniti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem Samsung Galaxy Note 2

Hvala na brzom odgovoru poslušao i pokušao sam tvoje savjete i još neke koje su mi drugi ponudili kao rješenje, međutim ništa. Zaključak na kraju svega je da sa softwareom nešto nije uredu, što je ujedno i moje sljedeće pitanje, kako nadograditi software na S Pen-u ?

Unaprijed zahvalan.

17 godina

Software za S-Pen ti je sastavni dio službenog Rom-a za Note, dakle morati ćeš ga ponovno instalirati.

13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Software za S-Pen ti je sastavni dio službenog Rom-a za Note, dakle morati ćeš ga ponovno instalirati.

Da, pa čak mi je i to jasno, ali kako ga instalirati, što napraviti da olovka počme funkcionirati

17 godina

Ako ti nije žao svih postavki i aplikacija, probaj samo vratiti na tvorničke postavke sam mobitel. Lako ćeš to naći pod Settings, jedino što se tada mob vraća u stanje kakvo je bilo prvog dana, resetiratih postavki i bez naknadno instaliranih aplikacija. Sam ROM se flasha preko Odina (program).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice