[POMOĆ] GALAXY S i9000 problem

poruka: 4
|
čitano: 1.156
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

Bratić mi je pokušavao an svoj galaxy s i9000 staviti novi android . I nešto je on tu uredno s.... Sada imam problem . Kada upalim mob stoji mi slika moba i pca kao za povezati usb kabelom . Isto tako to mi stoji kada idem uci u recovery mode . 

Udem u download mode i idem preko odina . Pod PIT ubacim file pod imenom : u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit kojeg sam downloadao i sada pod firemware odem na sammobile.com ali kako nema tamo Hrvatske kada upisem ? Koji da skinem ? Da li vi imate odakle ? Moze link ? To me buni . I to ide pod PDA ? 

I nakon toga ostavljam označeno Auto Reboot i F. Reset time ? I start ?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: [POMOĆ] GALAXY S i9000 problem
drazelik kaže...

Pozdrav,

Bratić mi je pokušavao an svoj galaxy s i9000 staviti novi android . I nešto je on tu uredno s.... Sada imam problem . Kada upalim mob stoji mi slika moba i pca kao za povezati usb kabelom . Isto tako to mi stoji kada idem uci u recovery mode . 

Udem u download mode i idem preko odina . Pod PIT ubacim file pod imenom : u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit kojeg sam downloadao i sada pod firemware odem na sammobile.com ali kako nema tamo Hrvatske kada upisem ? Koji da skinem ? Da li vi imate odakle ? Moze link ? To me buni . I to ide pod PDA ? 

I nakon toga ostavljam označeno Auto Reboot i F. Reset time ? I start ?

Hvala unaprijed

Kao prvo imas vec temu za taj mob {#}.

Kao drugo imas XDA - i tamo ti je sve objasnjeno. Kako rootat , koji rom , koji karnel.. Moj ti je savjet da stavis CyanogenMod i miran si {#}

11 godina
neaktivan
Re: [POMOĆ] GALAXY S i9000 problem

Ma oke ali neznam sto sada da radim odakle da krenem . Ovaj firemware me zeza . Odakle da ga downloadam jel mi mzoes pomoc ?

13 godina
odjavljen

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s-i9000/i9000-development

Probaj procackati ovdje jer se vise ne sjecam gdje tocno. Mob sam prosljedio ali radi i dalje savrseno bolje nego moj novi s duplo jacim hardwerom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice