Opera android povjest pregledavanja problem

poruka: 7
|
čitano: 2.508
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Imam redmi note 4 i kad koristim operu povjest pregledavanja ne vidim uopce osim za doticni dan. Izgleda da mi nesto brise povjest pa tako uopce ne mogu vidit sta sam trazio prosli dan sto mi predstavlja problem kod trazenja nekih proslih stvari. Ima li tko ideju sto napraviti?
Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Opera android povjest pregledavanja problem
Provjeri u opcijama Opere ima li uopće mogućnosti da se briše povijest istekom dana. Ako postoji, otkvači tu mogućnost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nema ta mogucnost, naime primjetio sam da se automatski brisu starija povjest, prije 10min imao sam u povjesti u 1.22h zapis a sad se izbrisao i nespostoji vise. Kao da opera sama sebi brise povjest stariju od 12h, nista ne razumin zasto
10 godina
neaktivan
Cak sam primjetio ne da ceka 12h nego ako malo vise stranica posjetim onda brise one starije kao da nema memorije za spremanje povjesti. Trenutno svu povjest koju vidim je od doticnog dana i to ne svu vec određeni broj pregledanih stranica jer kao sto sam gore rekao moze pohranit samo 15-20 zapisa stranica nakon cega brise one starije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda koristiš nekakav "ubrzivač" tipa ccleaner pa ti on briše history? 

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jedno sta imam je miui 8 i on ima svoj čistač, al ne pokrecem ga nikako. Ostale app tipa ccleaner i slicno mi ne trebaju pa ih ni nemam
10 godina
neaktivan
Jedno sta imam je miui 8 i on ima svoj čistač, al ne pokrecem ga nikako. Ostale app tipa ccleaner i slicno mi ne trebaju pa ih ni nemam
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice