Nestali kontakti - Android

poruka: 3
|
čitano: 35.138
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nestali kontakti - Android

Jučer mi se ispraznila baterija i ugasio mi se mobitel.

Kad sam ga upalio skužio sam da su mi nestali svi kontakti osim 2 koje sam nedavno upisao. Koji vrag???

kak je to moguće? I nestao mi history poziva.

Jel ima kakve nade da se kontakti vrate?? Jel imao tko takav problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nestali kontakti - Android

Pozdrav... znam da je stara tema, al ne znam što se desilo..  Naime, od nedavno koristim neki samsung galaxy.. nebitno (valjda) i sad kad odem u imenik nema mi kontakata koje sam imao prije na simu, no ako utipkam taj broj ručno i stisnem ''zovi'' uredno očitava npr. Đuro.. e sad to znači da je on negdje spremljen, no ja preko imenika nikako do toga ne mogu doć.. sva sreća da log poziva ide gotovo u nedogled pa moram skrolat skroz da bi došao do zadnjeg poziva s nekim i nazvao ga ako ne znam broj na pamet. Znam da je problem vjerojatno neki banalni, al sam noob što se tiće androida i nemam pojima kako da si vratim kontakte da ih uredno vidim u imeniku.

Imam samo neke grupe pod kojima mi je jedno 500 email adresa tih i ostalih ljudi, al brojeva telefona nema. help needed! tnx.

17 godina
moderator
Re: Nestali kontakti - Android

Logično je onda za zaključiti da ti mobitel prikazuje samo kontakte s računa na Googleu (Gmailu) ili kontakte koji se nalaze u memoriji telefona, pa da onda moraš odabrati da ti prikaže ili sve kontakte ili kontakte sa SIM kartice. Znači odeš u imenik, pozoveš izbornik i onda imaš opciju Contacts to Display pa si možeš odabrati koje kontakte želiš da ti prikazuje.

Iako, strategija ti je posve kriva. Čemu u današnje vrijeme za spremanje kontakata koristiti SIM karticu? Odaberi si prikaz kontakata sa sim kartice, eksportiraj ih i onda ih uvezi u račun na Googleu te postavi da ti se prikazuju samo kontakti s računa na Googleu i zaboravi da su se na SIM karticu ikad spremali kontakti. Inače, kad su ti kontakti na Googleu/Gmailu, dodatna prednost ti je i to što ih sve možeš pogledati ili urediti iz Gmaila (s lijeve strane tamo gdje ti piše Gmail odabereš Contacts). Ujedno, na SIM karticu ne možeš spremati e-mail adrese, ne možeš vezati više brojeva na isti kontakt te još neke stvari, koje možeš na račun na Googleu/Gmailu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice