LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 863.913
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
14 godina
neaktivan

ma nebi jos dok ne izade finalna verzija da nemam problema onda opet poslje s prebacivanjem,a i vidim da steka nes na pocetku tak da..

dajte mi plz odg na ova pitanja..

0 0 hvala 0
15 godina

Prije nego šta ti postavim pitanje hoću samo reć, svaka ti čast na ovoj temi {#} e sad pitanje, bil mogao ubacit tut kako instalirat Rom arekl1988r_v1.1

ҳҲҳ just DRIFT and TUNING it ҳҲҳ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LG GT540- modovi i nadogradnje
fakEEE kaže...

ma nebi jos dok ne izade finalna verzija da nemam problema onda opet poslje s prebacivanjem,a i vidim da steka nes na pocetku tak da..

dajte mi plz odg na ova pitanja..

kad ti dođe mob onda bumo rješavali probleme, do tad se možda sredi 2.2, a možda dođe neki novi rom tak da... nemoj se previše zamarati za sad.

app2sd ti stavlja INSTALIRANE app na karticu, u 1.6 i 2.1 to nemožeš!

Još jedna stvar, na 2.2 puno bolje radi JIT nego na 2.1

Genoxxx kaže...

Prije nego šta ti postavim pitanje hoću samo reć, svaka ti čast na ovoj temi {#} e sad pitanje, bil mogao ubacit tut kako instalirat Rom arekl1988r_v1.1

hmmm, trebas imati clockwork ili amonra recovery. ako nemas moras staviti. ugl uđeš u taj recovery odes na choose zip file from card ili nesto tome slično i odaberes system.zip.

to bi trebalo raditi, probaj pa javi. inace... izgleda fora taj ROM

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 18:12 (max1919).
16 godina
neaktivan

Stavio sam app2sd i sve radi za 5. Malo uz pomoc ovog tutorijala malo uz nekoga sa cafe mobil foruma...

Hvala na pomoci :D 

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne svidja mi se više ovaj black rom kako da se vratim na recovery rom...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zele87 kaže...

Ne svidja mi se više ovaj black rom kako da se vratim na recovery rom...{#}

samo opet flashiraj recovery rom. onako kako je na 1. stranici napisano

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Dosao je i cyanogen boot 1.4 update- dečki su krenuli žestoko nesto u zadnje vrijeme:

http://openswift.googlecode.com/files/Openswift_4.3.7z

Boot v1.4 & System v4.3 donosi:
nove video codece
sređenu kameru, ali video zna gnjaviti
plavi zub radi djelomično, možeš slati, ali možda ćeš imati problema sa primanjem fileova
Launcher je napokon stavljen od orginalnog cyanogen 2.2.1
nekakvi efekti opet rade
prilikom poziva ekran se zaključava
ubačen je HomeSelector

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesu ovi driveri problematični,sad kad ocu opet staviti recovery mod ovo na slici izadje i nece dalje...

Kako drivere ponovo rijesit,kako se zove uredjaj u device manageru..

problem problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: app2sd
max1919 kaže...

5. pokreni cmd (komandna linija), uđi u folder sa android SDK-om, uđi u mapu tools i utipkaj:

-adb shell
-su (sada će vas mob pitati da li da omogući ROOT pristup cmd-u, vi mu to dozvolite -> allow)
-sh /sdcard/app2sd/app2sd.sh

prijatelju da se zahvalim na svemu do sada

ali molim te ovaj dio nikako da shvatim evo mučim se cijeli dan i ništa

ako možeš malo ovo detaljnije da mi objasniš

ja pokrenem cmd,udjem u mapu tools (android sdk) ali neznam gdje da utipkam adb shell

unaprijed hvala

MAKSIMOVIC
17 godina
odjavljen

Skinite si KDZ updater na engleskom , da se ne mučite sa ovim silnim upitinicima {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maksimovic
Pa kada si u mapi tools onda pisi adb shell
On bi trebao javiti da nesto pokrece i onda tipkas dalje...
14 godina
neaktivan

prijatelju pomozi mi molim te ne kontam

ja udjem u mapu tools iz windowsa i tamo imam uglavnom neke .bat datoteke i još nešto neznam što da pokrenem od toga

MAKSIMOVIC
14 godina
neaktivan

ja ne udjem iz cmd-a u mapu tools

jer neznam kako to ide možda je do toga

hvala ti još jednom

MAKSIMOVIC
16 godina
neaktivan
Ne ne udes sa win, ti u cmd-u moras uci u mapu tools
14 godina
neaktivan

ali kako prijatelju ja to neznam

MAKSIMOVIC
16 godina
neaktivan
Da do toga je.
Znaci sada si u nekoj mapi u tom cmd.
Upisi cd..i pritisni enter
To ponovi sve dok ne pise samo c:\

Sada udi u win u folder tools.
Trebao bi gore znad mapa vidjeti address bar u kojem pise:
C:\…
U cmd upisi cd "sve sto se nalazi u address "

Sad bi trebao biti u tools
17 godina
odjavljen
maksimovic kaže...

ali kako prijatelju ja to neznam

Max je stavio link za mapu tools koju trebaš.Kada skineš taj tools.zip, extractaj ga (ovo je primjer) na disk C.

Tada će putanja mape tools izgledati ovako: "C:\tools"

Sada pokreneš cmd i upišeš: "cd C:\tools" (bez navodnika).

Sada si u mapi tools {#}

EDIT:kasnim...{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 23:04 (Kordy).
14 godina
neaktivan

e j.....

kada otvorim command prompt u njemu mi piše

c:/documents and setings/user

i koliko god puta mu ja upisem cd i pritisnem enter on uvijek isto ovo izbaci što i piše kad ga otvorim

hvala i tebi KORDY

evo sada samu u C:\tools

i kada ukucam adb shell

izbaci mi ovo: adb is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file

MAKSIMOVIC
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 23:28 (maksimovic).
16 godina
neaktivan
Ma preskoci to.
Samo upisi cd i ono u address

Primjer:
cd c:\sdk\tools

Tebi se jerovatno razlikuje address pa upisi svoj, a ne moj.
16 godina
neaktivan

@maksimovic

I ja se nisam snasao sa ovim cmd,pa sam radio preko ovog tutorijala i sve radi za 5... imam app2sd :D

Dakle prvo napravis particije kako je max objasnio,i naravno imas rootan uredjaj e onda pratis zadnje upute iz ovog tutorijala 

http://cafe.mobil.hr/threads/69988-GT540-Optimus-2.1-ROM-whit-fastboot-and-clockwork-recovery-Black-Quarx-ROM-App2SD

Dakle,samo ovo da otvoris autorotapp2sd datoteku koju si skinuo sa nekog od linkova koje je max postavio(isto ovo se koristi i za drugi nacin rootanja koji je max koristio) i tu odabres 2 za eng. jezik,zatim 4 full app2sd i sacekas da zavrsi proces i da te vrati u ponovni meni za izborom,zatim pritisnes 6 za restart i imas app2sd ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

@maksimovic

I ja se nisam snasao sa ovim cmd,pa sam radio preko ovog tutorijala i sve radi za 5... imam app2sd :D

Dakle prvo napravis particije kako je max objasnio,i naravno imas rootan uredjaj e onda pratis zadnje upute iz ovog tutorijala 

http://cafe.mobil.hr/threads/69988-GT540-Optimus-2.1-ROM-whit-fastboot-and-clockwork-recovery-Black-Quarx-ROM-App2SD

Dakle,samo ovo da otvoris autorotapp2sd datoteku koju si skinuo sa nekog od linkova koje je max postavio(isto ovo se koristi i za drugi nacin rootanja koji je max koristio) i tu odabres 2 za eng. jezik,zatim 4 full app2sd i sacekas da zavrsi proces i da te vrati u ponovni meni za izborom,zatim pritisnes 6 za restart i imas app2sd ;)

ja sam 1. radio preko toga i onda mi se mob strasno usporio, nakon stvaljanja app2sd. onda sam trazio nacin da to izbjegnem i jedini drugi nacin koji je meni radio je bio ovo sto ovdje napisao. Istina da je kompliciranije, ali meni je bolje radilo.

14 godina
neaktivan

da mi radi 2.2 kaj sve moram napravit, imam rootan mob i grcki 2.1 i to je sve

gledao sam al bez zvuka budem kada mado dodem gledao s zvukom, ali ovo mi jebacki izgleda :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 11:50 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

da mi radi 2.2 kaj sve moram napravit, imam rootan mob i grcki 2.1 i to je sve

gledao sam al bez zvuka budem kada mado dodem gledao s zvukom, ali ovo mi jebacki izgleda :D

stavi gore recovery, napravi backup cijelog sustava, i onda preko fastboota ubaciš system.img i boot.img.

14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

@maksimovic

još jednom hvala svim dečkima na pomoći

uspio sam ovako i sve radi za 5

MAKSIMOVIC
15 godina
neaktivan

Koji 2.1 rom koristite..koji je po vama najbolji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a dali ovaj black rom ima hr jezik, izgleda mi oke, necu ipak na 2.2 jos dok sve ne sljake, rade pricekat koi tj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maksimovic kaže...
još jednom hvala svim dečkima na pomoći

uspio sam ovako i sve radi za 5

Valjda nam nece usporiti mob kao sto max kaze :D

16 godina
neaktivan
To odma vidis, ako sve steka onda nes ne valja, a ako ne steka onda niti ne ce stekati i sve 5.
Mislim da black nema hr jezik.
15 godina
max1919 kaže...
Genoxxx kaže...

hmmm, trebas imati clockwork ili amonra recovery. ako nemas moras staviti. ugl uđeš u taj recovery odes na choose zip file from card ili nesto tome slično i odaberes system.zip.

to bi trebalo raditi, probaj pa javi. inace... izgleda fora taj ROM

e imam problem, nisam mob updejtao po tvom tutu nego po ovom sad tu se nigdje ne spominje fastboot, šta sad ??

ҳҲҳ just DRIFT and TUNING it ҳҲҳ
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
To odma vidis, ako sve steka onda nes ne valja, a ako ne steka onda niti ne ce stekati i sve 5.
Mislim da black nema hr jezik.

Kad sam tek ono stavio blokiralo je... Ali sada mi se cini da je sve ok. Mozda je malo stekalo jer se tek upalio mob.

Koliko je mocan app2sd :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice