LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.624
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
15 godina
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje

razdjevicio si mob napokon :D i ja sam ti pomogo u tom ahahahah

oke, ovo je pogresno zvucalo :O

17 godina

@Nocio, ja ću svoj razdjevičiti u nedjelju, samo molio bih savjet koji da stavim, 2.2 ili 2.3.5? Utopia, m4rik, itd šta već ima? Malo se gubim u tim neslužbenim verzijama.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

dali se izplati uzet microsd kartica od 8GB, marke Apacer i klase 4 za kojih 85kn?

edit: evo i link za nju

http://www.protis.hr/products/details/memorijska-kartica-microsd-8gb-apacer-hc-class-4/27525

edit 2: ili cak ova adata marka, 2kn skuplja isto od 8gb i class 10

http://www.protis.hr/products/details/memorijska-kartica-microsd-8-gb-adata-hc-class10--1ad/43055

http://www.supernet.hr/webshop.php?Host=2&CatID=67249&ProdID=M0702593

65kn

Najbrži kaže...

@Nocio, ja ću svoj razdjevičiti u nedjelju, samo molio bih savjet koji da stavim, 2.2 ili 2.3.5? Utopia, m4rik, itd šta već ima? Malo se gubim u tim neslužbenim verzijama.

2.2 uthopia, moja preporuka

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
15 godina
max1919 kaže...
Nocio kaže...

dali se izplati uzet microsd kartica od 8GB, marke Apacer i klase 4 za kojih 85kn?

edit: evo i link za nju

http://www.protis.hr/products/details/memorijska-kartica-microsd-8gb-apacer-hc-class-4/27525

edit 2: ili cak ova adata marka, 2kn skuplja isto od 8gb i class 10

http://www.protis.hr/products/details/memorijska-kartica-microsd-8-gb-adata-hc-class10--1ad/43055

http://www.supernet.hr/webshop.php?Host=2&CatID=67249&ProdID=M0702593

65kn

Najbrži kaže...

2.2 uthopia, moja preporuka

max, tu se placa kad dostave ili?

i +1 za utopiu

14 godina
neaktivan

evo vec 2 dana pokusavam narediti da mi utopia ( ubacena preko cw ) radi normalno. stalno mi se mikro kartica iskljucuje i ukljucuje. radio sam wipe svega prije i poslje postavljanja. ali nece nikako. ima li tko kako rjesenje. kartica formatirana i u mobu i na kompu. nece, pa nece

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 18:46 (Dado25).

0 0 hvala 0
15 godina

a jel ti tesko prek fastboot-a sve to napravit?

jedino ak ti se neda il neznas, prek cw-a formatiras i boot i system i onda probaj, sl naravno prije i kasnije napravis wipe data

iako je po meni 3x brze i sigurnije prek fastboot-a

17 godina

@max1919 & Nocio

Ipak će morati pričekati, maloprije sam posudio sestri mobitel na desetak dana pošto ide večeras na more (opet) te kad se vrati pozabavit ću/ćemo se s mobitelom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 19:34 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dado25 kaže...

evo vec 2 dana pokusavam narediti da mi utopia ( ubacena preko cw ) radi normalno. stalno mi se mikro kartica iskljucuje i ukljucuje. radio sam wipe svega prije i poslje postavljanja. ali nece nikako. ima li tko kako rjesenje. kartica formatirana i u mobu i na kompu. nece, pa nece

Ubaci rc1 i sacekaj kao i mi ostali rc4 (valjda ce da resi to).

14 godina
neaktivan

znas li neki link za rc1 preko cw. nasao sam neki ali mi fali .md5. tako nesto. probao sam napravit preko terminala ali, jok nece. 

nista, onda cekamo rc4. s fb nesto necu da radim. ne zelim da nesto krene po krivu. ebiga

0 0 hvala 0
15 godina

koji krc?prek fastboot-a ama bas NISTA nemote poc krivo. dok ne probas i ne oslobodis se tog "straha" iz ko zna kojeg razloga vjecito ces cekat i bit kukavica jer miroslav nije izdao verziju za recovery, to je od drugih forumasa

14 godina

fastboot je najbolji način xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Dado25 ne mozes nista da zeznes preko fastboota, jedino sto je rizicno je kdz... fb je sta vise jednostavniji i laksi od recoverya.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

oki doki. bumo probali s fb. znaci vi nemate tih problema s rc3. u vezi mikro kartice.

koji da stavljam rc1 ili rc3.

0 0 hvala 0
15 godina

rc3 do sad s njim nisam imo ama bas nijedan problem, niti restart niti izbacivanje kartice, ma nista

14 godina
neaktivan

Mene zezaju i rc2 i rc3, kartica je 8giga sa swapom i ext3 od 512mega... rc1 mi radi najnormalnije.

Jel primetio neko da je zvuk preko sluski na utopiji losiji i s`vremena na vreme secne na sekund?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dva nova 2.2.2 roma, oba su bazirana sa CM6, oba rade jako brzi... vise o tome u ovoj temi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1018199

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Na Mur4ikovom rc4 i rc5 romu skype mi se stalno iskljucuje neocekivano! Jel ima netko slicnih problema? Nije do skypa je r na drugim romovima radi normalno! (npr. na 2.3.5 AOSP i 2.2.2. AOSP radi bez greske)! Imam zadnju verziju skypea 2.5!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali mogu ikako instalirati flash na tom mobitelu, da mogu gledati tekme? Tražio sam na marketu flash ali nema.
Android verzija 2.2.1
Mod verzija:CyanogenMod-6.1.1-Utopia-13092011 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna ko kakav link di se na videu vidi instaliravanje 2.3 sustava?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
schjor kaže...
Na Mur4ikovom rc4 i rc5 romu skype mi se stalno iskljucuje neocekivano! Jel ima netko slicnih problema? Nije do skypa je r na drugim romovima radi normalno! (npr. na 2.3.5 AOSP i 2.2.2. AOSP radi bez greske)! Imam zadnju verziju skypea 2.5!

to se i meni desavalo pa sam prebacio skype s memorije mobitela na sd karticu pa je radio peb gasnja 

Navijači Stoke Citiya u plaču
15 godina
neaktivan

Jel mi može neko obijasnit kako da NAJEDNOSTAVNIJE updeatam 1.6 na 2.2 ili 2.3 i jeli bolji 2.2 ili 2.3...(pročitao sam prije kako se updeata ali nije mi baš najasnije...)

0 0 hvala 0
15 godina

vako

s prve stranice skines kdz updater i rom s fastbootom i flesas ga

nakon tog flesas i recovery usput

i nakon toga mozes saltat vjecito izmedu 2.1, 2.2 i 2.3 romova

bez uvrede, al probaj na prvoj stranici s razumjevanjem citat polako, korak po korak. shvatit ces vrlo brzo

15 godina
neaktivan
da li na gt540 mogu staviti vrpcu za nosenje? kad maknem zadnji poklopac, vidim ona dva 'rogica', ali na poklopcu nigdje utora za 'konce'. ??
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

ne, to je da se zatakne poklopac od baterije da ne spada

14 godina
neaktivan

Društvo, jel se meni čini, ili je ovdje novi Gingerbread 2.3.7 od Mur4ik? Sad ga skidam, pa ćemo vidjet šta je to.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

http://mygt540.com/

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 19:51 (Vac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne znam, ali meni je Utopija najbolji ROM od svih. Sve radi (dobro, jedino BT sluške nisam probao) i to jako brzo.
Čak više nemam niti problema sa RC3 (il je probleme riješio Supercharger script ili wipe svega - jedino kaj sam onda morao sve nanovo instalirati, ali isplatilo se). Uglavnom više nema unmountanja kartice i gašenja mobitela (da se treba baterija maknutI).
Baterija uvjerljivo najdulje traje, radi MMS (radi i apndroid da mogu uključiti data promet bez da troši kunu, a MMS i dalje stiže i odlazi), mob je brz i sa minimalno onog da trebam nešto čekati i sl. GPS radi ko beba, kao i WLAN. A RC3 je definitivno brži od RC1. Problem sa muzikom rješio upotrijebom MortPlayera i možda je jednom lagano zastao (ali na pol sekunde, tako da može biti da je do mobitela).

I da, fakat ima nešto u tome da 2.1 ROM najbolje napuni bateriju. Zadnji tjedan-dva sam stalno mijenjao ROM-ove i skužio sam da više nemam 5-6 dana na Utopiji, već 3-4. Instalirao MMXTREM 2.1 ROM koji stane na system particiju od 150MB te ima punjenje dok je mobitel ugašen. Stavio taj ROM, napunio mob dok je ugašen (traje ohoho duže nego na drugim ROM-ovima gdje nema offline punjenja), pobrisao sve sa wipe-om (i dalvik), vratio Utopiju restore-om, wipe-ao battery stats i kod ulaska u OS, isključio kabel. I opet dobio da baterija traje 5-6 dana. Ovo se treba samo jednom napraviti i kasnije ga Utopija napuni kako treba.

Mislim, kad sam ga napunio normalno (šaltajući između različitih ROMova), pisalo je meni ~4200mA kad je pun, ali je brže padalo to dolje. Sad to već ide polakše i baterija sigurno dulje traje.

Na RC1 je bio i problem što je kamera znala zaštekati. Koliko sam skužio, sad nema više niti toga (na RC3).

17 godina
Vac kaže...

Gingerbread 2.3.7 od Mur4ik

Sad ga skidam, pa ćemo vidjet šta je to.

Javi dojmove. Ja imam službeni 2.1 eclair, ako taj valja, stavio bih ga.

14 godina
neaktivan

Prvi dojmovi za 2.3.7 nebi bili baš neki. Kod 2.3.5 mi je smetalo šta kompas nije radio kako treba, trzao je na sve strane, a sada radi dobro. Znači, nešto se je poboljšalo šta se senzora tiče. Čini mi se da se brzina malo smanjila. Kao da je samo malo brži od 2.1, a povremeno mi se čini da je čak i sporiji. Baterija je za jedan dan uz 5 minuta navigacije, 5 min razgovora, malo čeprkanja po njemu, proba radija, pala na 30 %. To se možda da malo poboljšat. Ikonica od GPS - a se ne gasi, ostaje vidljiva, makar je GPS ugašen.

Radio i dalje ima manu da uključuje bluetooth i bez njega neće radit. Sve u svemu, ja nisam prezadovoljan, ali moja su očekivanja možda veće nego kod nekog drugog. Nema d2s, tako da i memorija odlazi ako se više toga instalira bez obzira šta se instalira na karticu. Izgleda da se za sada opet vraćam na 2.1 do daljnjega.

14 godina
neaktivan

^Ja imam drugacije iskustvo, uz pola sata razgovora, 10-ak smsova, ~3h surfa preko wirelesssa, sat vremena slusanja muzika i provere maila preko pop-a svakih pola sata izdrzala je dva dana. A benchmark pokazuje malo bolje performanse nego na utopiji.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bataya kaže...

^Ja imam drugacije iskustvo, uz pola sata razgovora, 10-ak smsova, ~3h surfa preko wirelesssa, sat vremena slusanja muzika i provere maila preko pop-a svakih pola sata izdrzala je dva dana. A benchmark pokazuje malo bolje performanse nego na utopiji.

To na 2.3.7? Kako? Meni jedan dan i jedva....

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice