LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 865.032
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
15 godina
neaktivan
Re: SwiftDroid v. 2.0 RC1
Gigimon kaže...
Vac kaže...

Pa daj link, jer ja ga u njegovoj temi ne vidim.ž

recovery

http://depositfiles.com/files/j16yb00tw

fastboot

http://depositfiles.com/files/kfonwyret

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037063&page=29

i data2sys

14 godina
neaktivan
Gigimon kaže...
Vac kaže...

Pa daj link, jer ja ga u njegovoj temi ne vidim.ž

recovery

http://depositfiles.com/files/j16yb00tw

fastboot

http://depositfiles.com/files/kfonwyret

jel ko isprobao ovaj rom ja ga flesham i nece da mi se mob upali stoji na onoj slici napocetku

Navijači Stoke Citiya u plaču
14 godina
neaktivan

Za sad sam primjetio da ne radi GPS. Već je to dovoljno da ga ne koristim. Ako postoji mogućnost da se to sredi, onda možda. Ali nije radio niti na prethodne dvije verzije, šta je ipak veliki propust.

17 godina
Vac kaže...

Za sad sam primjetio da ne radi GPS. Već je to dovoljno da ga ne koristim. Ako postoji mogućnost da se to sredi, onda možda. Ali nije radio niti na prethodne dvije verzije, šta je ipak veliki propust.

Nije mi jasno kako to neradi, meni sasvim dobro radi, kao i ekipi sa XDA.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Vac kaže...

meni isto radi na svim predhodnim verzijama i koristio sam igo i radi bez greske a ovaj najnoviji imam gresku cim ga instaliram

Navijači Stoke Citiya u plaču
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Vac kaže...

Nije mi jasno kako to neradi, meni sasvim dobro radi, kao i ekipi sa XDA.

Imam instaliran IGO i na prijašnjim 2.3 i na 2.1 normalno uhvati signal, na 2.3 prvo uključenje za nekih pola minute i ikona se na taskbaru normalno vidi kako treperi dok ne uhvati signal, kod daljnjeg korištenja uhvati za nekoloko sekundi. Na 2.1 mu treba za prvi puta 1 - 2 minute, kasnije najviše za pola minute. Na ovom sada, kad je IGO uključen se ikona ni ne prikazuje, a držao sam ga uključenog oko 10 minuta, i ništa. Samo traži, ali ništa ne nađe. Slično je i na prethodnim novim verzijama, samo šta se ikona od GPS - a vidi, ali isto ne nađe satelite.

Sad, dali mi se polako kvari mob ili je nešta drugo, neznam. Na 2.1 šta sam ga imao prije postavljanja ovog najnovijeg, GPS je radio normalno. Čak sam išao dva puta instalirati, ako slučajno nije instalirano prvi puta kako treba. Sad ću ići opet sve pobrisati, ponovo reset svega, pa ponovo instalacija. Možda od treći puta proradi kako treba.

15 godina
neaktivan

ni meni ne radi gps. jesi prije wipe cach i dalvik i poslije fleshanja napravio?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Radio sam wipe svega i prije i poslije, i tek nakon trećeg flashanja je proradio GPS.

E, društvo, mislim da mi se mob zbrikal. {#} Jel je možda neko u međuvremenu našel kakvo domaće rješenje, ili mi jedino preostaje servis?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 15:56 (Vac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako si to uspio? ako mozes u recovery i fastboot,onda nisi. nanovo ga flešaš

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje

Ma neda se više ni upalit. Stvar je u tome da sam išao opet stavljat v20a prako KDZ - a. Nekoliko puta za redom mi je na kraju završio sa greškom, pa mi na pola sekunde nestalo struje (to se kod mene često dešava), sve se ugasilo i na kraju se više neće uopće upalit.

Toliko puta sam ga već flashao na sve moguće načine, da neznam broj. Ali KDZ je inače malo problematičniji nego fastboot i recovery, ali za v20a ima samo za KDZ. 

Ostavio sam ga bez baterije i preko noći, misleći da će možda doći k sebi, ali ništa. Očito mu ne gine servis. 

14 godina
neaktivan

Upomoc.!!!!!!Dugo nisam to radio pa sam zeznuo nesto.Stavio sam sa pocetka strane rom i zastane mi na ANDROID slovima i nejde dalje :S.Mislim mozda jer nisam stavio Debuging i odma sa KDZ-om stavio 2.1 rom.Imo sam 2.2 rom i htios am vratit na 2.1 i kad se updejta sa orginalnim romom pomocu LG updata mi nezeli se maknut sa Android slova.Molim sto prije odgovor ako je moguce treba mi mobitel.Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
jura1992 kaže...

Upomoc.!!!!!!Dugo nisam to radio pa sam zeznuo nesto.Stavio sam sa pocetka strane rom i zastane mi na ANDROID slovima i nejde dalje :S.Mislim mozda jer nisam stavio Debuging i odma sa KDZ-om stavio 2.1 rom.Imo sam 2.2 rom i htios am vratit na 2.1 i kad se updejta sa orginalnim romom pomocu LG updata mi nezeli se maknut sa Android slova.Molim sto prije odgovor ako je moguce treba mi mobitel.Hvala

samo smireno. trebas stavit rom s fastboot-om, uc  fastboot i u cmd utipkavat ove komande

fastboot -w

fastboot erase boot

fastboot erase system

fastbppt -w

iako ovaj zadnji fastboot-w nije potrebno, al opet :D i onda flesas 2.1 rom

14 godina
neaktivan

Upravo bum probo.Hvala

14 godina
neaktivan

A s kojim KDZ_om uplodorom da probam?Negdje pise da moram kliknut pa sa administratorom otvorit negdje ne.Negdje da treba windows enabler negdje ne?Di treba?

15 godina

KDZ

ovisi sta imas, sedmicu il vistu i dal ti je uac(user account control) ukljucen?

14 godina
neaktivan

Iam XP.XP Rules

15 godina

onda samo pokreni kdz

14 godina
neaktivan

Nakon sto ga instaliram.Udjem u cmd i sve to napravim.Da onda sam upalim mob il da probam opet prego LG updata stavit orginalni rom il?

14 godina
neaktivan

Eto stavio sam 2.3.4 i sve radi za sad barem.Moram sve provjerit.Hvala ti puno

14 godina
protjeran
Re: HD igre za gt540

Molim vas možete li mi dati linkova za HD igre za gt540

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:12 (JOSIPGT540).
15 godina
neaktivan
JOSIPGT540 kaže...

MOLIM TE MOŽES LI MI DATI JOS LINKOVA ZA IGRE uNAAPRIJED HVALA !

http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?801-Android-Games

i ugasi caps lock

14 godina
protjeran

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:12 (JOSIPGT540).
14 godina
neaktivan

Dali je moguce da ovaj rom nema google maps?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

I kako ga se instalira?nemrem ga nac na marketu

17 godina
jura1992 kaže...

Dali je moguce da ovaj rom nema google maps?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

I kako ga se instalira?nemrem ga nac na marketu

Skini ih odavde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132

14 godina
neaktivan

Pise mi aplication not instaled. -.-.Nemrem nac na marketu nigdje a nece ni ovako.Jel neko imo taj rom pa dali je imo slicnih problema?

17 godina
jura1992 kaže...

Pise mi aplication not instaled. -.-.Nemrem nac na marketu nigdje a nece ni ovako.Jel neko imo taj rom pa dali je imo slicnih problema?

Koju si verziju skinuo? Trebaš resign. Ako to ne upali koristi market enabler pa skini mape iz marketa.

14 godina
neaktivan

Pa ovo kaj is mi dao link sam skino i instaliro.Iako tu pise da trebam maknut stare mape a neam nis.Instaliro sam ovaj rom kaj sam dao link.I nema google mapsa.A u marketu ga nemrem nac nezz kak da ga isntaliram onda

17 godina
jura1992 kaže...

Pa ovo kaj is mi dao link sam skino i instaliro.Iako tu pise da trebam maknut stare mape a neam nis.Instaliro sam ovaj rom kaj sam dao link.I nema google mapsa.A u marketu ga nemrem nac nezz kak da ga isntaliram onda

Koristi market enabler ili market access pa ćeš ih moći naći na marketu.

14 godina
protjeran

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ovi linkovi nevaljaju molim te možes li dat i neke druge

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail: