iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.190
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
bistri kaže...

ako puno koristite facebook, chrome, alien blue, twitter Nitrous je jednostavno must have tweak, izdvojite tih 5kn jel je jedan od rijetkih tweakova koji osjetnu razliku radi.

preporuka svima

U čemu je osjetna razlika?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
cuspajz kaže...
bistri kaže...

ako puno koristite facebook, chrome, alien blue, twitter Nitrous je jednostavno must have tweak, izdvojite tih 5kn jel je jedan od rijetkih tweakova koji osjetnu razliku radi.

preporuka svima

U čemu je osjetna razlika?

Nitro je Appleov engine(valjda je to pravi izraz) za renderiranje stranica, ali koristi se samo u Safariju i ne dopuštaju drugim aplikacijama da ga koriste. Nitrous zaobilazi to ograničenje pa u svim appovima koji su u osnovi browseri dobivaš dosta bolje performanse. Skini neki drugi browser i vidjet ćeš koliko je Safari brži. Nitrous još nisam kupio, ali planiram s obzirom da uopće ne koristim Safari(Atomic na iPhoneu i Chrome na iPadu)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Probaj Mercury Pro, po meni do sad najbolji browser za iphone ;)
Maurer
16 godina
Probao sam sve, Atomic mi daleko najbolje paše. Odličan fullscreen, multitouch geste, pravi tabovi i dobar download manager vezan na Dropbox.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
iPhone Jailbreak
Zna li tko kako ocistit other memoriju? Imam 3GS 8gb i taj other mi zauzima oko 1.5 gb memorije i kako zabraniti cydia-i da pri pokretanju skida one datoteke i ima li koji bolji task manager od ovog stock pa da mogu "ubit" mail i još neke glupost?
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

cydia://package/com.ijinshan.kbatterydoctorpro/

Battery management kako spada. Hands down najbolje izradjena aplikacija u cydiji,skidaj dok je djabe!

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 15:22 (bistri).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Zna li tko kako ocistit other memoriju? Imam 3GS 8gb i taj other mi zauzima oko 1.5 gb memorije i kako zabraniti cydia-i da pri pokretanju skida one datoteke i ima li koji bolji task manager od ovog stock pa da mogu "ubit" mail i još neke glupost?

"Other memorija" moze bit sto stvari, vecinom su cacheovi aplikacija i fileovi koje si prebacio na mob bez itunesa.

Sto se tice zabrane cydie da skida "one datoteke" jednostavno nema smisla, to je kao da zabranis Appstoreu da pretraziva aplikacije, cydia je web app, i pri pokretanju se mora refreshati da vidi koje nove pakete/upgradeove ima. Uvijek imas opciju cancel.

A sto se tice taskmanagera iOS sam po sebi radi bolji posao od bilokoje aplikacije sto se tice app managementa, mail i jos neke gluposti mozes "ubit" tj podesit u settingsima od te aplikacije te sam odredis kolko cesto ce provjeravat email.

12 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Udi u Cydia-u>search i upisi iCleaner (nalazi se u BigBoss repou). Kad se instal otvoris program odes na analyse i kad zavrsi odes na clean. Nakon toga ti se restarta springboard. 
14 godina
iPhone Jailbreak

Pa kaj nisu pod "Other" sistemske datoteke?

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
David87 kaže...

Pa kaj nisu pod "Other" sistemske datoteke?

a tesko pitanje iskreno, ljudi se bave tim problemom oduvijek, ima jako puno uzrocnika i jako puno stvari ulazi u tu kategoriju, logovi,cachevi,hrpa podataka koje backup vuce sa sobom ali ne prikazuje kao sistemsko zato itunesi ne znaju sto sa time. normalno je imat do 300 njak mb other ako ti je velik backup i ako imas puno toga instaliranog.

Sve preko toga je malo "previse" pa evo kako sam se ja toga rijesavo:

Prvo iCleaner

koristan tweak koji poprilicno ocisti smece, sve opcije stavi na on, i fakat ce se pocistiti.

Onda, imessagesi zauzimaju dosta prostora na telefonu ako ih puno koristite, jel kompletan history sa svim attachmentima je sejvan na telefonu, ako vam ne trebaju svi ti attachmenti mozete ih obrisat u ovom folderu:

/Var/mobile/library/SMS/attachments/

Slobodno obrisite sve iz njega, history ostaje, i to bi trebalo osloboditi dosta prostora.

14 godina
iPhone Jailbreak

da vjerujem da je to neki cache, log, poruke ili što već, ali to sam primjetio odma nakon restora. Npr. sa 5.1.1 sam napravio restore na 6.1.2 i imao sam već preko 1GB pod Other, bez ijedne aplikacije i tweaka...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Jedna od stvari na iOS-u koja me jako iritira je sama tipkovnica. Presitna i jako nezgodna. Valjda najgora tipkovnica za smartphonove ikad. Naravno, cisto moje subjektivo misljenje.

Htio bih istu zamijeniti sa ovom aplikacijom:

No nisam nasao rjesenja online. Ili zamjeniti defaultnu sa necim drugim. Ima li pomoci po ovom pitanju ili sam i dalje zapeo na defaultnoj ?

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Okrenes mobitel pa ti tipkovnica postane veca
16 godina
Loša tipkovnica!? Pa iOS ima najbolju virtualnu tipkovnicu uopće. Windows Phone je tu negdje, a Android je deleko treći(govorim o stock, 4.2 još nisam probao).
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Na iPhone-u mi je tipkovnica zakon.
Sad sam na WP8 i mogu reći da nije to to, nekako mi je teško tipkat na njoj. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
power_user kaže...
Loša tipkovnica!? Pa iOS ima najbolju virtualnu tipkovnicu uopće. Windows Phone je tu negdje, a Android je deleko treći(govorim o stock, 4.2 još nisam probao).

Da, losa mi je tipkovnica. Kako je ekran od iP4s ipak relativno malen, malena je i tipkovnica. I zamisli, meni osobno ne odgovara. Zato sam i napisao gore 'moje subjektivno misljenje', iako cak ni to ne bi trebalo pisati, jer kao podrazumijeva se. No cak ni kad to napisem neki likovi ne mogu shvatiti da ono sto njima odgovara nekome drugom mozda cak i  ne odgovara (zamisli.... kako se samo taj usudjuje?!).

I onda umjesto eventualne pomoci dodju 2-3 lika koja po pravilu pametuju. Tipa 'okrenes mobitel' i sl. gluposti.

Ne znam sta je problem u tome da meni osobno tipkovnica ne odgovara ? Teb odgovara? Perici takodjer ? Fantasticno, blago vama. No meni ne odgovara. I iako perferiram iOS i koristim iOS, tipkovnica na istom ne moze se mjeriti sa onom na androidu. Na androidu mogu postaviti tipkovnicu u klasicnu mobilnu i tipkati jednom rukom, mogu totalno izmjeniti layout i sl. pi*darije... Na iOS-u ne mogu. I sitna mi je. Presitna. Trebam li napisati ponovno da je ovo samo moje misljenje i moj subjektivni stav, ili cete me ponovno napasti?

No ovdje ocito necu dobit pomoc po tom pitanju (osim dodatnih pametovanja) pa se micem sa ove teme. EOD sa moje strane, uzivajte.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 2:59 (jumboY).
12 godina
neaktivan
Ja se ne zilm svadati, reako sam ako ti je mala tipkovnica kad ti iPhone stoji okomito okreni ga da ti stoji vodoravno pa ce biti veca...

Ako ti je iPhone JB onda na Cydiai imas puno programa, tema i ostaloga da prilagodis tipkovnicu
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Evo pitanje.Iphone 4s sam dobio prije nekoliko dana.Nije kupljen u nijednom operateru i dobijen je kao uređaj.Sa uređajem nije došla nikakva garancija što vjerovatno znači da je nema.E sad,pitanje je da li se isplati staviti jailbreak.Što se sve dobiva,što se sve gubi?I najvažnije pitanje,dali ja mogu vratiti poslije na normalan ios software ako se predomislim?Hvala

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Sa jb dobivaš puno mogućnosti, razne tweakove na cydiji. Bez jb imaš običan iphone i to je to.

Uvjek možeš maknuti jb, kad poželiš, samo klik u itunes-u na restore i gotovo(novi čisti ios)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

0 0 hvala 0
14 godina
jumboY kaže...
power_user kaže...

Da, losa mi je tipkovnica. Kako je ekran od iP4s ipak relativno malen, malena je i tipkovnica. I zamisli, meni osobno ne odgovara. Zato sam i napisao gore 'moje subjektivno misljenje', iako cak ni to ne bi trebalo pisati, jer kao podrazumijeva se. No cak ni kad to napisem neki likovi ne mogu shvatiti da ono sto njima odgovara nekome drugom mozda cak i  ne odgovara (zamisli.... kako se samo taj usudjuje?!).

I onda umjesto eventualne pomoci dodju 2-3 lika koja po pravilu pametuju. Tipa 'okrenes mobitel' i sl. gluposti.

Ne znam sta je problem u tome da meni osobno tipkovnica ne odgovara ? Teb odgovara? Perici takodjer ? Fantasticno, blago vama. No meni ne odgovara. I iako perferiram iOS i koristim iOS, tipkovnica na istom ne moze se mjeriti sa onom na androidu. Na androidu mogu postaviti tipkovnicu u klasicnu mobilnu i tipkati jednom rukom, mogu totalno izmjeniti layout i sl. pi*darije... Na iOS-u ne mogu. I sitna mi je. Presitna. Trebam li napisati ponovno da je ovo samo moje misljenje i moj subjektivni stav, ili cete me ponovno napasti?

No ovdje ocito necu dobit pomoc po tom pitanju (osim dodatnih pametovanja) pa se micem sa ove teme. EOD sa moje strane, uzivajte.

Stvar je u tome da ti pljujes po tipkovnica koja je najbolja na smartphonu trzistu (vjeruj mi probao sam sve paltforme i na iOsu je najbolja) a ono sto tebi zapravo smeta je velicina uredaja {#}

12 godina
neaktivan
markocrnko kaže...

Valja, napravis update na iOS 6.1.2 i napravis JB. Ako mislis to raditi napravi odmah jer bi ubrzo trebao izaci iOS 6.1.3 za kojeg nece biti JB-a...

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
jumboY kaže...
power_user kaže...

Stvar je u tome da ti pljujes po tipkovnica koja je najbolja na smartphonu trzistu (vjeruj mi probao sam sve paltforme i na iOsu je najbolja) a ono sto tebi zapravo smeta je velicina uredaja {#}

Hehe, nemožeš sad reć da čovjek pljuje po nečemu. Pa rekao je da mu ne odgovara što je njegovo mišljenje i pravo. I nemozes napisati "... po tipkovnici koja je najbolja na smartphone tržištu..." , nego "... po tipkovnici koja je meni najbolja na smartphone tržištu..." , jer ako je tebi nešto najbolje nemora biti i drugima. I ja sam isto isprobao i iphone i android mob. I obje tipkovnice mi nepašu jer imam velike ruke, tj. prste i u 90% slučajeva stisnem krivo slovo....

Samsung Galaxy SIII mini :)
13 godina
iPhone Jailbreak

Nakon "smart keyboard pro" na androidu, sljedeca najboljsa po meni tipkovnica je na iphone.

Eventualno neke inacice thumb keyboard na androidu ili stock keyboard na 4.1.x gdje su tipke malo vise razmaknute ali iphonova tipkovnica definitivno pri vrhu.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
goranbm kaže...

Hehe, nemožeš sad reć da čovjek pljuje po nečemu. Pa rekao je da mu ne odgovara što je njegovo mišljenje i pravo. I nemozes napisati "... po tipkovnici koja je najbolja na smartphone tržištu..." , nego "... po tipkovnici koja je meni najbolja na smartphone tržištu..." , jer ako je tebi nešto najbolje nemora biti i drugima. I ja sam isto isprobao i iphone i android mob. I obje tipkovnice mi nepašu jer imam velike ruke, tj. prste i u 90% slučajeva stisnem krivo slovo....

Ne moras ni pisati, jer ovdje neki ocito ne mogu shvatiti da nesto sto njima odgovara nekom drugom mozda i ne odgovara. I ako toj drugoj osobi nesto ne odgovara, to ne znaci automatski da ta osoba po tome pljuje, no eto, previse djecurlije je opcenito na ovom forumu, pa ne cude ovakvi odgovori.

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Koji mi je najbolji tweak da mogu uključivat 3g/edge, mjesnjat svjetlinu etc u onom za obavijesti?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen

0 0 hvala 0
14 godina
cuspajz kaže...

Koji mi je najbolji tweak da mogu uključivat 3g/edge, mjesnjat svjetlinu etc u onom za obavijesti?

SBsetings ako se mene pita.

13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

NCSettings, meni je lijepši od SBSettingsa.

16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
cuspajz kaže...

Instaliro sam ncseting i bolji mi je. Hvala :) Jel moguce na zephyru promjenit ovo kad spustam dolje centar za obavijesti. Ovako izgleda kao da nespustam njega nego aplikaciju u kojoj jesam. Nadam se da me razumijete
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
dombak1608 kaže...
cuspajz kaže...

Instaliro sam ncseting i bolji mi je. Hvala :) Jel moguce na zephyru promjenit ovo kad spustam dolje centar za obavijesti. Ovako izgleda kao da nespustam njega nego aplikaciju u kojoj jesam. Nadam se da me razumijete

NCSettings je fora tweak ali ga je autor napustio, pa sto se tice buducih updateova tu je pusiona.

Ja preporucam BatteryDoctor Pro, ima sve togglese koji mi trebaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice