iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.173
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da, ubuduce ne siriti dezinformacije...

Inace jailbreak za buduce verzije je prakticki osiguran, @posixninja i @planetbeing kazu (i to bez obzira jedni na druge) da   postoje vrlo vrijedni exploiti s kojima je to moguce, tako da Jailbreak za 6.1.3 ne ocekujte uopce (nikad), vec tek za neki major release, iskljucivo iOS7

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: iPhone Jailbreak
Mojpismonosa kaže...

Da, ubuduce ne siriti dezinformacije...

Inace jailbreak za buduce verzije je prakticki osiguran, @posixninja i @planetbeing kazu (i to bez obzira jedni na druge) da   postoje vrlo vrijedni exploiti s kojima je to moguce, tako da Jailbreak za 6.1.3 ne ocekujte uopce (nikad), vec tek za neki major release, iskljucivo iOS7

Slazem se, pametno ce i postupit,  neka ih potrose za iOS7{#}

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Noob moli pomoć, jer nisam uspio. Kako najjednostavnije unlockati iphone 3GS  s verzijom 4.2.1. (8C148a) i firmware 05.15.04? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Noob moli pomoć, jer nisam uspio. Kako najjednostavnije unlockati iphone 3GS  s verzijom 4.2.1. (8C148a) i firmware 05.15.04? Hvala

Koji bootrom? Postaj nam prvih 6 znakova serijskog broja (ne IMEI-a)...Inace preporuca se update, ali najjednostavnije (zapravo jedini nacin) je prvo redsn0wom dignut ga na 6.15.0, pa onda downgrade (basebanda) na iPhone 3GS baseband, takoder preko redsn0wa, te onda unlock pomocu ultrasn0wa

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
Nickname1 kaže...

Koji bootrom? Postaj nam prvih 6 znakova serijskog broja (ne IMEI-a)...Inace preporuca se update, ali najjednostavnije (zapravo jedini nacin) je prvo redsn0wom dignut ga na 6.15.0, pa onda downgrade (basebanda) na iPhone 3GS baseband, takoder preko redsn0wa, te onda unlock pomocu ultrasn0wa

EDIT:85049X

to je za mene znanost. Što napraviti da najlakše unlockam?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 13:20 (Nickname1).
13 godina
iPhone Jailbreak

Nadam se da taj ios 7 konacno nesto novo i primjetno i bolje u odnosu na dosadasnje donosi.

ja

1 0 hvala 0
14 godina
bender_007 kaže...

Nadam se da taj ios 7 konacno nesto novo i primjetno i bolje u odnosu na dosadasnje donosi.

Receno je da ce promjenit kompletno sucelje, tako da jedva cekam iOS7 {#}

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
iPhone Jailbreak

ako imate 3gs i zelite igrat real racing 3, ne mozete jer 3gs nema gyroscope a igra je FREE. sljedite ovaj video i moci cete instalirat rr3 na 3gs {#}

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Može mi li ko reci da li na sve iphone 4s idu mini sim kartice ili ima onih u koje idu obične....i da li se uopce isplati uzimat u ovo vrijeme 4s ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
u sve modele iPada, iPhone 4/4S-a idu iskljucivo micro sim, iP5 cak nano sim, ali svi problemi se rjesavaju skalpelom, pravi problem je tek kad treba stavit taj sim u mob s obicnim sim, za sto trebas adapter. Za sto bi ti iP uopce sluzio?
14 godina
neaktivan

Služio bi mi ko mobitel naravno, a zašto bi bio problem kod rezanja pa stavljanja te kartice u iphone ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 17:33 (markot).
14 godina
markot kaže...

Služio bi mi ko mobitel naravno, a zašto bi bio problem kod rezanja pa stavljanja te kartice u iphone ?

Nebi bio bas nikakav problem, ja imam 4S-a i zrezao sam karticu i koristim ju vec 1 god...samo trebas pravilno izrezati...

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
neaktivan

možeš me uputit na link di mogu naci te sablone za rezati da ih isprintam

16 godina
neaktivan
markot kaže...

ko mobitel

O boze.... Pa za sms i pozive ti ne treba iPhone, mozes rec surfanje, kakvo surfanje, jubito, mailovi, kakav content (nekima se ne preporuca zbog Flasha), koji formati (mkv pozdravi odmah, komplicirano, da i stavis film dopi***t ce ti nakon druge, encodiranje predugo, 1080p nikako)

Takoder mozda ti treba neki software za koji se preporuca pojedina platforma (iOS, Android, BB, WP)

...To sam mislio za sto bi koristio mob, inace naravno svima oke lete (nekima se vrte, neki sline) i daje neki "status" (ne mislim sad nikakvu svadu prouzrokovati, samo kazem, postoje Android hateri, fanovi, iOS hateri, fanovi, mislim da je iPhone tu ipak vise iztenziran) mada su to apsolutno krivi razlozi

Jedan dobar razlog za poslovne korisnike je sigurnost podataka, sam KASLR, Kernel, Bootloader, sve je to puno puno sigurnije na iOSu (pricam o sigurnosti podataka, poslovnih tajni, VPNu, poslovnom setupu (iako to u HR rijetki namjestaju onim bussines iPhone setupom)) itd...

inace:

http://www.airportal.de/nanosim/ tu ti je i za micro i nano sim, pazi da isprintas u 100% (printeri vole defaultno oko 95%), iofc pazi da izrezes samo ovo za Micro SIM, drugo ti ne treba, preporucam skalpel-selotejp (ili jos bolje kvalitetne_frizerske_skare-selotejp) metodu, ja sam to vec 50ak puta radio, nesto manje za nanoSIM, ali stopostotan uspjeh

14 godina
iPhone Jailbreak

Pozdrav,uradio sam Jailbreak i Haktivaciju na I phone 3 GS prema ovom tutorijalu http://phonerebel.com/how-to-jailbreak-hacktivate-ios-6-iphone-43gs-ipod-4g-semi-untethered-6-0-redsn0w-0-9-15b1/ i nakon toga nemam signala na mobitelu.Pa me zanima što treba da napravim??

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Pozdrav,

Dobio iPhone 4S. Sada me zanima, je li izašao jailbreak za iOS 6.1.3 ?

I možete li mi molim Vas staviti nekoliko linkova gdje mogu skinuti tool za jailbreak iphonea? (Za 6.1.2 ...)

EDIT: Još me zanima, ako resetam sve postavke na iPhoneu preko iTunesa, hoće li ga on automatski staviti na posljednju verziju 6.1.3 ili ne?

Puno hvala!

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 13:23 (Axlus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Pozdrav,uradio sam Jailbreak i Haktivaciju na I phone 3 GS prema ovom tutorijalu  http://phonerebel.com/how-to-jailbreak-hacktivate-ios-6-iphone-43gs-ipod-4g-semi-untethered-6-0-redsn0w-0-9-15b1/  i nakon toga nemam signala na mobitelu.Pa me zanima što treba da napravim??

Za sto ti je hacktivacija trebala? Je li ti iPhone mozda otkljucan ultrasn0wom? (mada mi to nema logike) ili mozda Gevey SIMom? 3GS new ili old bootrom? (zalijepi prvih 5 znakova serial broja, ne IMEIa!) Hacktivacija nije potrebna inace za 6.0, vjerojatno si u tom zaribo, tutorijal je dosta star cini mi se

Axlus kaže...

Pozdrav,

Dobio iPhone 4S. Sada me zanima, je li izašao jailbreak za iOS 6.1.3 ?

I možete li mi molim Vas staviti nekoliko linkova gdje mogu skinuti tool za jailbreak iphonea? (Za 6.1.2 ...)

EDIT: Još me zanima, ako resetam sve postavke na iPhoneu preko iTunesa, hoće li ga on automatski staviti na posljednju verziju 6.1.3 ili ne?

Puno hvala!

Resetirati ga mozes i u postavkama (na samom mobu), ne znam za iTunese al preporucam preko moba, inace ako kliknes restore, da, stavit ce ti ga na 6.x

Ako si vec jailbreakan, makni mobile substrate, 99% problema ces rijesiti

JB za 6.1.2 (ukoliko ga nisi stavio s OTA updateom) : http://evasi0n.com/

Jailbreak za 4S za 6.1.3 vjerojatno nikada nece ni postojati, tek za neki major release (tipa 6.2.x, 7, 7.x)

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Ljudi pomozite :)

Kada uštekam iPad 2 u wall charger ili mi se ne puni ili počne izmjenjivati ikonice gore pri punjenju... Laptopi mi nemaju na izlazima dovoljan napon da bi punili iPad pa me zanima je li za ovo kriv punjač? Kabel bi trebao raditi jer se normalno spaja na iTunes...

Ako je do punjača di je najbolje kupiti u Hrvatskoj original punjač da mi paše na navedeni uređaj?

Znam da nije baš vezano uz temu, ali vi ste ovdje nastručniji na forumu vezano uz iOS :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Ljudi pomozite :)

Kada uštekam iPad 2 u wall charger ili mi se ne puni ili počne izmjenjivati ikonice gore pri punjenju... Laptopi mi nemaju na izlazima dovoljan napon da bi punili iPad pa me zanima je li za ovo kriv punjač? Kabel bi trebao raditi jer se normalno spaja na iTunes...

Ako je do punjača di je najbolje kupiti u Hrvatskoj original punjač da mi paše na navedeni uređaj?

Znam da nije baš vezano uz temu, ali vi ste ovdje nastručniji na forumu vezano uz iOS :D

Nema nikakve veze s naponom vec sa strujom, na obicnom PCu obicno mozes ili ukljuciti u back USB port (onaj na maticnoj) da bi se iPad punio, inace se instaliravaju aplikacije, ja sam to jednom probao na svojoj prastaroj Toshibi pa sam morao u safe mod jer nije htio bootat, probaj instalirati na laptop.

A ako bas zelis novi, neces proc bez 200, 300kn, skupi su ko vrag (original Apple) a ne preporucam kopije, radije neki brand non-Apple, jer ostali imaju velike anomalije u naponu sto u najmanju ruku rezultira (brzom) degradacijom baterije. Nemoj stedjeti na tome i s ekranom se pri punjenju s takvima pojave veliki problemi, a i grije se, imam puno iskustva sto se tog tice

Inace Apple po istrazivanjima ima najkvalitetnije punjace, bas neusporedivo s HTCom i Samsungom, mislim da je bilo na engadgetu, tipa pad napona je bio unutar 5% propisanog sto ni jedan drugi u istom istrazivanju nije imao

Alternativno, preporucam da posudis od kolege/prijatelja USB 30pin kabl za iPhone/iPod/iPad i ustekas ga u svoj da probas, mozda bude radio, jer ako je u kablu stvar proci ces sigurno jeftinije (bez obzira sto on radi drugdje) ili probaj samo malo procackat taj USB punjac, ne vjerujem da je (u elektronickom smislu) riknuo

16 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

EDIT:85049X

to je za mene znanost. Što napraviti da najlakše unlockam?

U slucaju da to vec nisam prokomentirao, new bootrom je, samo s valjanim SHSH blobovima mozes (vjerojatno ih imas samo za koji 5.x, od cydie 6.x ne valjaju)

Ako se kome da citat i zanima ga: Saurik's fault 

Malo je strucan, ali vrlo poucan i basic intro u iPhone svijet (blobova, APTicketa)

15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Inace Apple po istrazivanjima ima najkvalitetnije punjace, bas neusporedivo s HTCom i Samsungom, mislim da je bilo na engadgetu, tipa pad napona je bio unutar 5% propisanog sto ni jedan drugi u istom istrazivanju nije imao

Alternativno, preporucam da posudis od kolege/prijatelja USB 30pin kabl za iPhone/iPod/iPad i ustekas ga u svoj da probas, mozda bude radio, jer ako je u kablu stvar proci ces sigurno jeftinije (bez obzira sto on radi drugdje) ili probaj samo malo procackat taj USB punjac, ne vjerujem da je (u elektronickom smislu) riknuo

Probati ću drugi kabel, ali za punjač je slijedeća situacija... ja ga spojim u utičnicu i ništa se ne događa (ili krene odmah blinkati). Kada ga malo mrdam i namjestim u određenu poziciju, ako nije počeo blinkati onda tek počne blikati...

Stvar je u tome što sam danas čitao na punjaču i piše mi "iPod USB Power Adapter", a dobio sam ga s iPadom... Da li je moguće da se po nazivnim vrijednostima razlikuju punjači za iPod i iPad... Jer imam punjač za HTC 8s koji ima slične vrijednosti

iPod punjač ima 100-240V - 0.15A i output ima 5V - 1A

dok HTC ima 100-240V - 200mA i output je isto 5V- 1A

16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
Mojpismonosa kaže...

Probati ću drugi kabel, ali za punjač je slijedeća situacija... ja ga spojim u utičnicu i ništa se ne događa (ili krene odmah blinkati). Kada ga malo mrdam i namjestim u određenu poziciju, ako nije počeo blinkati onda tek počne blikati...

Stvar je u tome što sam danas čitao na punjaču i piše mi "iPod USB Power Adapter", a dobio sam ga s iPadom... Da li je moguće da se po nazivnim vrijednostima razlikuju punjači za iPod i iPad... Jer imam punjač za HTC 8s koji ima slične vrijednosti

iPod punjač ima 100-240V - 0.15A i output ima 5V - 1A

dok HTC ima 100-240V - 200mA i output je isto 5V- 1A

Mora pisati snaga, ako je 10W onda jest za iPad (bez obzira sto pise). Inace tata mi ima stari iPad 1 super mu sluzi za posao, pa cu pogledat, moguce da pise iPod USB Power Adapter

Mislim da je sa starijim iPhoneima dolazila isto ta debela verzija samo s 5W

Dakle, ako pise 10W, dobro je, ako pise manje (vjerojatno 5W) nije dobro

Mozes li s tim HTC punjacem puniti iPad?

15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...  

Mora pisati snaga, ako je 10W onda jest za iPad (bez obzira sto pise). Inace tata mi ima stari iPad 1 super mu sluzi za posao, pa cu pogledat, moguce da pise iPod USB Power Adapter

Mislim da je sa starijim iPhoneima dolazila isto ta debela verzija samo s 5W

Dakle, ako pise 10W, dobro je, ako pise manje (vjerojatno 5W) nije dobro

Mozes li s tim HTC punjacem puniti iPad?

Nisam probao puniti sa HTC-ovim punjačem jer ne bih htio da se desi nešto što ne bi trebalo, iako ne vjerujem da se išta može dogoditi :D

Snaga mi na punjaču ne piše :/ nije mi jasno kako... ni na jednom ni na drugom...

btw što nije P = U * I :D Po tome bi bilo 5*1 = 5W, a to nije dobro :P

edit: ali mi i dalje nije jasno kako je godinu dana punio preko toga :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 11:46 (xDinichx).
16 godina
neaktivan

Nije ti to bas U*I!! To je ono osnovno sto znamo iz fizike ali u praksi imas tu jalovu energiju i tako, ne

Dobro ja cu pogledat sto pise na mom, po meni, trebao bi probat s HTCom, ne moze se apsolutno nis desiti dok je napon USB (5V) s tim da HTC ima jako dobre punjace, u najgorem slucaju nece puniti

Jesi siguran da od nekog nisi zabunom zamjenio punjac? (kao sto sam rekao, postoje vise vrsta tih vecih, debelih)

15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Nije ti to bas U*I!! To je ono osnovno sto znamo iz fizike ali u praksi imas tu jalovu energiju i tako, ne

Dobro ja cu pogledat sto pise na mom, po meni, trebao bi probat s HTCom, ne moze se apsolutno nis desiti dok je napon USB (5V) s tim da HTC ima jako dobre punjace, u najgorem slucaju nece puniti

Jesi siguran da od nekog nisi zabunom zamjenio punjac? (kao sto sam rekao, postoje vise vrsta tih vecih, debelih)

Imam samo jedan kabel i jedan punjač :P nisam nikako mogao zamijeniti... probati ću spojiti na HTC-ov punjač sada... ako radi onda kupujem novi...

edit: dilema riješena... puni sa HTC-ovim...

Sada je samo pitanje gdje kupiti novi punjač...

http://smartoprema.hr/proizvod/power-adapter-10w/

Ovdje nije tako ni skup, ali ne znam je li original :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 12:09 (xDinichx).
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Zamijenio u smislu nekog kolege i prijatelja, jer taj netko ne bi primjetio da ima jaci, ti samo primjetis da imas slabiji, sve mi je sumnjivo taj iPod power adapter...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Zamijenio u smislu nekog kolege i prijatelja, jer taj netko ne bi primjetio da ima jaci, ti samo primjetis da imas slabiji, sve mi je sumnjivo taj iPod power adapter...

A nikome nisam davao svoje punjače niti sam mijenjao išta :D

Uglavnom pročitaj gore moj edit... radi sa HTC-om, sad samo odabrati gdje kupiti!

14 godina
iPhone Jailbreak

Može li mi tko postaviti kakav tutorijal za jailbrajkanje I phona 3 GS,vidim da treba prvih 5 brojeva seriala pa evo 88017

dejanceeeeeeeeee
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 14:48 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Može li mi tko postaviti kakav tutorijal za jailbrajkanje I phona 3 GS,vidim da treba prvih 5 brojeva seriala pa evo 88017

New bootrom iPhone, ne mozes ga (prakticno) Jailbreakati na zadnjem iOSu (iOS6 6.1.3)

Koju verziju trenutno imas na njemu (settings, general, about)? Jesi li Jaibreakao ikad prije (bas taj mob), ili ako je kupljen polovan, je li ikad bio jailbreakan, da znam racunat na blobove?

14 godina
Mojpismonosa kaže...
dejan1471 kaže...

New bootrom iPhone, ne mozes ga (prakticno) Jailbreakati na zadnjem iOSu (iOS6 6.1.3)

Koju verziju trenutno imas na njemu (settings, general, about)? Jesi li Jaibreakao ikad prije (bas taj mob), ili ako je kupljen polovan, je li ikad bio jailbreakan, da znam racunat na blobove?

Mob nije moj nego od brata kupljen je polovan.Prikljljučiio ga ja na PC i valjda mu se pojavio da digne novi softwere što je i napravio,nakon toga nije moga da ga prijavi,,onda sam ja po uputama na videu koji sam stavio stavio mob u pogon i sve je ok radilo dok nije nestalo baterije nakon toga nema mreže(opet sam napravio isto po uputama ali nakon gašenja opet nemam mreže) Firmware je 05.13.04 verzija 6.1.3

dejanceeeeeeeeee
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 16:36 (dejan1471).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice