iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.112
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
iPhone Jailbreak

Imam iPhone 4 gore je iOS4.2.1 radi na VIP a ja bi ga htio otkljucat na T-Mobile, pa jel ga mogu stavit na 4.3.3 i onda otkljucat? ili na iOS 5? makar mislim da se nemoze otkljucat kad je gore iOS 5 jelda?

Sta da sad napravim? Ako bi ga stavio na iOS 4.3.3 onda bi ga mogao otkljucat?

Hvala

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
Stolnik kaže...

Imam iPhone 4 gore je iOS4.2.1 radi na VIP a ja bi ga htio otkljucat na T-Mobile, pa jel ga mogu stavit na 4.3.3 i onda otkljucat? ili na iOS 5? makar mislim da se nemoze otkljucat kad je gore iOS 5 jelda?

Sta da sad napravim? Ako bi ga stavio na iOS 4.3.3 onda bi ga mogao otkljucat?

Hvala

Nemoj jos nis radit prije neg ti tu damo upute!

Koji baseband imas? Ne dizi firmware prije nego tu ne odgovoris jer suti vece sanse da ga je moguce otkljucat+dignut na iOS5 posebnim metodama (baseband preservation)

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
14 godina
iPhone Jailbreak
iPhone 4 03.10.01 bb iOS 4.2.1
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Sorry, no way to ulock samo softwerski, odnosno pomocu Ultrasn0wa, podrzava sam 01.xx.xx bb firmware, ako je iPhone stariji od godinu (ili dvije, ovisi s kojim ugovorom, na koji rok je uzet) po meni predaj zahtjev za tvornicki unlock (za sto treba i sam ugovor) nista ne kosta, a sto se drugih metoda tice, preostaje samo Gevey, s tim da ne smijes dizat bb Ili dignut ga na 5.1.1, ali sacuvanjem ovog 3.xx.xx bb-a, obavezno!! Inace nista ni od kakvog unlocka osim cekati istek ugovora :/
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
iPhone Jailbreak

Jel neko mozda ima na svom ajfonu instaliranu boss.ios temu? Može napisat svoje dojmove o njoj, šta trebam sve da ju instaliram? Imam winterboard jel mi samo to treba?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Jel neko mozda ima na svom ajfonu instaliranu boss.ios temu? Može napisat svoje dojmove o njoj, šta trebam sve da ju instaliram? Imam winterboard jel mi samo to treba?

Kad budes instaliravao temu iz Cydie, ona ce ti automatski instalirat sve sto ti za nju treba, ako to vec nemas, tako da jedino o cem trebas brinut je softveraka kompatibilnost (sa inaciom iOSa, i ostalim temama, tweakovima) iako ni tu ne trebas brinut primjetit ces ako ne radi, ne mozes nista uprskat (springboard safe mode ce tise ukljucit) sam je deinstallas
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

pozdrav ljudi, jel mi možete reć da li je moguće napraviti jailbreak i sim unlock na iphoneu 4, verzija 4.3.5 (8L1) , baseband 04.10.01?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gruber kaže...

pozdrav ljudi, jel mi možete reć da li je moguće napraviti jailbreak i sim unlock na iphoneu 4, verzija 4.3.5 (8L1)  , baseband 04.10.01?

SIM unlock samo preko geveya (moras kupit) ako ti je isteko ugovor probaj otkljucat prek operatera, inace Jailbreak je moguc ako ga dignes na zadnji software (5.1.1) sam moras ako zelis i unlock radis sa baseband preservation modeom, ako ne znas kako dignut s tim na 5.1.1, il se javi u pp il daj nekom da ti to sredi za kog znas da zna :)
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav,

Isprike ako je ovo več bilo, nisam čitao cijeli topic.

Dakle, imam iphone 3GS 4.0.1, 05.13.04, SHSH imam na Cydia od 3.1.3 do 5.1.1. (mada mi na Cydia trenutno to ne pokazuje?)

Stavio bih 4.3.3, htio bi jailbreak i unlock (nisam tražio tvornički unlock od t-com-a)

Dokučio sam da trebam sa Snowbreezom napraviti custom fw, ali odakle da ga skinem? 

Sa: http://ih8sn0w.com/  ne radi download.

Jel trebam uređivati host file? (win 7)

Jel trebam zadnju verziju itunesa?

Našao sam raznih tutoriala, ali uvijek ostane neki upitnik, a ne želim ga dizati na iOS 5, i ovako se zna patiti s nekim aplikacijama.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Dobio sam jedan iPhone 4S na 5.1.1 iz Amerike i NIKAKO da mi se otključa. Restore sam na official update i sve i nemogu ništa. Pa ako može HITNO neki savjet kako da ga otključam na našu T-Mobile mrežu?

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Ovo je model:

Version: 5.1. (9B206)
Model: MD277LL
Modem firmware: 2.0.12

POMOĆ? :/

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak
''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mierda-del-torro kaže...

Ukratko, NEMOGUĆE da ga otključam pred PC-om :/

powered by sashab
17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

sa tim modem firmware-om, ne.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Moze mala pomoc...
PIkno sam iphone 4 nedavno i na njemu je verzija 5.1.1 (9B208), Modem firmawe - 04.12.01
E sad me zanima jailbreak...posto se nikad nisam koristio pretjerano iphone-om i ios-om neznam kak i sta....dal se gube svi podaci sa njega ak se jailbreak-a?
I dal se moze nes zeznut?
Werdum Combat Team --- join us! Info na Pm.
17 godina
protjeran
KrpaZG kaže...
Moze mala pomoc...
PIkno sam iphone 4 nedavno i na njemu je verzija 5.1.1 (9B208), Modem firmawe - 04.12.01
E sad me zanima jailbreak...posto se nikad nisam koristio pretjerano iphone-om i ios-om neznam kak i sta....dal se gube svi podaci sa njega ak se jailbreak-a?
I dal se moze nes zeznut?

sa ovom verzijom nećeš izgubit ništa, najlakši JB. imaš na linku iznad upute.

samo skineš absinthe v2 spojiš iphone u komp pokreneš absinthe i klikneš jailbreak.

''how yes no''
15 godina
neaktivan
sashab kaže...
mierda-del-torro kaže...

Jedino gevey kartica

http://hr.jailbreak-me.info/index.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 20:05 (neonka).
15 godina
protjeran
neonka kaže...
sashab kaže...
mierda-del-torro kaže...

Jedino gevey kartica

Jel ima netko tu gevey karticu za moj iphone u rh da hoce prodati i poslati?

powered by sashab
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

imam ipjone 4s,za sda nije bitan unlock,nego mi neda u telefon,kaze da stavim karticu bez pina i da ga aktiviram,n kuzim,telefom je radio normalno i bio je jaillbreakan,mogao se paliti i gasiti,znaci bio je gore unthtered jaillbreak,kad ga pokusam ja jb kaze da ne mogu jer telefon nije aktiviran,zacarani krug

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

mislim da je frend sa redsnow-om to napravio,znam da kad je mob bio kod mene par dana da sam ga palio i gasio bez spajanja na komp,a sada nece,jel mora biti sim unutra,ovih par dana kad je bio kod mene mislim da je pisalo no sim,ja sam ga koristio ko ipod jer je zakljucan,kaj moram napravit,kad ga spojim na itunes kaze da nije aktivirana kartica,da ubacim karticu bez pina,a sigurno nije ona fora s original simom jer znam da to nije ni imao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

evo izvinite ako pitam nesto sto je vec bilo, ali stvarno nisam citao prijasnje postove.

znaci imam iphone 4 sa 5.1.1 softwerom ali nemam karticu na kojoj je iphone prije bio.tj na odgovorajucoj mreži..jel mi netko moze objasniti kako ga otkljucati.vec sam pokusao ali nisam uspio.bt

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

evo izvinite ako pitam nesto sto je vec bilo, ali stvarno nisam citao prijasnje postove.

znaci imam iphone 4 sa 5.1.1 softwerom ali nemam karticu na kojoj je iphone prije bio.tj na odgovorajucoj mreži..jel mi netko moze objasniti kako ga otkljucati.vec sam pokusao ali nisam uspio.bt

Jel Jailbreakan, i koji je baseband gore, ak uopće možeš provjerit

Ovo su ti podržani BB za otključavanje 1.59.00 i (softverski unlock preko ultrasn0w), 2.10.04, 3.10.01, 4.10.01 ovi ostali preko Gevey SIM

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 0:08 (Flying Dutchman).
16 godina
neaktivan
Kreki kaže...

Pozdrav,

Isprike ako je ovo več bilo, nisam čitao cijeli topic.

Dakle, imam iphone 3GS 4.0.1, 05.13.04, SHSH imam na Cydia od 3.1.3 do 5.1.1. (mada mi na Cydia trenutno to ne pokazuje?)

Stavio bih 4.3.3, htio bi jailbreak i unlock (nisam tražio tvornički unlock od t-com-a)

Dokučio sam da trebam sa Snowbreezom napraviti custom fw, ali odakle da ga skinem?

Sa:  http://ih8sn0w.com/  ne radi download.

Jel trebam uređivati host file? (win 7)

Jel trebam zadnju verziju itunesa?

Našao sam raznih tutoriala, ali uvijek ostane neki upitnik, a ne želim ga dizati na iOS 5, i ovako se zna patiti s nekim aplikacijama.

Hvala

Custom firmware (+ baseband preservation, obavezno kad to radis inace jedino dizanjem na 6.15 pa spustanje ali bolje ti ovako) mozes i snowbreezom i redsnowom, snowbreezeu su download linkovi down jer iH8sn0w nesto sprema (drs se redsnowa), trebas TinyUmbrellu, obavezno u njoj provjeri imas li shsh za taj fw na koji zelis, ona ce ti sama urediti host file pa ako ti ne moras nis po tom prckati, i provjeri prvo (stavii tu prvih 5 znamenaka seriala) imas li old ili new bb 3gs, iTunes naravno poslijednja verzija 10.7 ili novija, ako imas old to je sve jos jednostavnije

I na iOS5 nema nikakve razlike s "mucenjem" u aplikacijama, gasi iz pozadine svaki put, jednom tjedno reset, bez puno tweakova i neces imat problem, moja preporuka, 5.1.1 +   ultrasn0w unlock

sashab kaže...

Dobio sam jedan iPhone 4S na 5.1.1 iz Amerike i NIKAKO da mi se otključa. Restore sam na official update i sve i nemogu ništa. Pa ako može HITNO neki savjet kako da ga otključam na našu T-Mobile mrežu?

sashab kaže...

Ovo je model:

Model: MD277LL

POMOĆ? :/

To nije 5.1.1, digni ga na 5.1.1 STO PRIJE (ako ti javlja da je iOS6 zadnji, ostavi sve kako jest, nis ne diraj neces moc JBat ni unlockat vjerojatno!!), onda ili kupi Gevey Ultra S, ili factory unlock za 50ak dolara (guglaj chronic iphone unlock)

sashab kaže...
mierda-del-torro kaže...

PC je za sad (4S) u te svrhe beskoristan...

sashab kaže...
neonka kaže...
sashab kaže...
mierda-del-torro kaže...

Jedino gevey kartica

Jel ima netko tu gevey karticu za moj iphone u rh da hoce prodati i poslati?

Nemoj samo kupovat polovno, ne kazem da ne kupujes u hr ili od nekoga (moj savijet pogledaj na njuskalu) ali polovno ne radi

acmilan0083 kaže...

Iskljucivo Gevey ili Factory pri isteku ugovora (sto, pretpostavljam, nije slucaj)...Trazis Gevey sim bas za verziju basebanda koju ti pokazuje u settings->about

BTW:

http://twitter.com/projectif/status/247216613995200512/photo/1 (takoder novi acc iH8sn0wa)

Nije nesto, ali ipak iFaith na iTouch 4g, iOS6

13 godina
Kakav je ovaj ios 6 ? Jel ga netko stavio? i dal da si to stavljam na svoju 4-vorku? Ocu moc jailbreakat?
13 godina
neaktivan
KrpaZG kaže...
Kakav je ovaj ios 6 ? Jel ga netko stavio? i dal da si to stavljam na svoju 4-vorku? Ocu moc jailbreakat?

Pa nije loš, maps na prvi pogled mi je odličan, passbook je ne upotrebljiv kod nas, appstore je drukčiji, brži, nema izlaženja u meni dok update-a app, boje su nekako drukčije(polu-daltonista sam pa ne znam kako da objasnim), phone app je poboljšan, settings app ima više mogućnosti direkt kroz ulaženje, camera app je samo druge boje.
Sve u svemu, fluidnije je, ugodnije oku, više mogućnosti.
Jailbreak-a još nema.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
dombak1608 kaže...
KrpaZG kaže...

Pa nije loš, maps na prvi pogled mi je odličan, passbook je ne upotrebljiv kod nas, appstore je drukčiji, brži, nema izlaženja u meni dok update-a app, boje su nekako drukčije(polu-daltonista sam pa ne znam kako da objasnim), phone app je poboljšan, settings app ima više mogućnosti direkt kroz ulaženje, camera app je samo druge boje.
Jailbreak-a još nema.

Znaci nece mi brejkat ios6 na iphone4? Bitno mi je da fluidno sve radi bez stekanja...

Edit : Dal gubim podatke sa iphone-a ako stavim taj novi ios?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:37 (KrpaZG).
16 godina
dombak1608 kaže...
KrpaZG kaže...

Jailbreak-a još nema.

Zanima me ako će itko stavljati iOS 6 na 3GS. 

Također, je li itko isprobao ove nove Maps u vožnji? Ima li glasovu navigaciju? Koliko je to dobra navigacija (može li se usporediti po točnosti, funkcionalnosti i ažurnosti mapa sa recimo Navigonom)?

13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Pa nije ni 2 sata prošlo od skidanja, a ti očekuješ da je netko već isprobao maps u vožnji. ROFL
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav,

Evo imam Iphone 4 sa firmwareom 5.1.1 (206 ono , a ne 208 ili kako je) i trebam ga OTKLJUCAT,a imam samo Tomato karticu.

Tutorial?Hitno mi je stvarno jako.

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dombak1608 kaže...
Pa nije ni 2 sata prošlo od skidanja, a ti očekuješ da je netko već isprobao maps u vožnji. ROFL

nisam znao od kada je omogućeno skidanje, hvala na informaciji.

i drago mi je da si se 'kotrljao na podu od smijeha' 

svejedno, volio bi da mi netko javi kada testira, hvala ^^ 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice