iPhone Jailbreak
- poruka: 3.121
- |
- čitano: 953.149
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pozz
Kupio sam iPhone 3G
Verzija softwera 4.2.1
Kako da odkljucam da mogu koristit sve kartice na njemu..ako moze upustvo redosljedom sta i kako...
Unaprijed hvala..
PM ako te zanima.
Pošto nisam htio otvarati novu temu pitat ču ovdje.
Znam da je malo al eto nadam se da čete mi uspjet pomoč. Uglavnom imam Ihone 2g koi je jailbreak-an i ne mogu koristit kameru. Imam Cydiu i sve, ali mi nema aplikacija uopče za kameru, pa ako netko može pomoč bio bi zahvalan :)
Pozz
Kupio sam iPhone 3G
Verzija softwera 4.2.1
Kako da odkljucam da mogu koristit sve kartice na njemu..ako moze upustvo redosljedom sta i kako...
Unaprijed hvala..
Prvo pogledaš koja je verzija basebanda gore - ako je 05.13 (ili niža) jednostavno odes u cydiu i instaliras ultrasnow. Ako je 05.14 ili viša onda dižeš baseband prvo na 6.15 (onaj od iPada) pa zatim spuštaš (najnovija finta) na 05.13 (za obje radnje koristiš redsnow) i onda normalno instaliravaš onda iz cydie ultrasnow. Tutoriale za to sve možeš nać bez beda na netu da ne idem u detalje jer bi bio predugačak post.
jel ima koja aplikacija ili tweak u cydii za filtriranje dolaznih poziva, da mob zvoni samo za brojeve koji su spremljeni u kontaktima a ostale da odbija.
jel ima koja aplikacija ili tweak u cydii za filtriranje dolaznih poziva, da mob zvoni samo za brojeve koji su spremljeni u kontaktima a ostale da odbija.
Probaj instalirati preko Cydie aplikaciju iBlacklist. Nemam ju već duže vrijeme instaliranu na mobu ali mislim da bi ti ona mogla pomoći.
Jeli izašao jailbreak za iphone 4s?
Odavno još.
Odavno još.
Ma znam, ali nije bilo sve 100% dorađeno. Znam da je usporavao mob i te stvari..
Pa ako ima netko neki provjeren način, zamolio bih da ga postavi ovdje
Imaš YouTube imaš Google.
Neće ti ga ništa usporit osim ako ne dodaš 100 raznih tweakova.
Jailbrejkaj ga, stavi ono što smatraš da ti je potrebno i svi sretni.
Imaš neki provjeren link?
Imaš neki provjeren link?

Navigon
Navigon je izvrstan, imaš i don't panic. :)
Osobno koristim TomTom. Sve što sam tražio, čak i mala sela i šumske staze na Krku je pronašao. :)
Namjeravam updateati iphone 3gs sa 5.0.1 na 5.1.1 pa me zanimaju iskustva kako radi sa i bez jailbreaka...
Namjeravam updateati iphone 3gs sa 5.0.1 na 5.1.1 pa me zanimaju iskustva kako radi sa i bez jailbreaka...
Radi odlicno nema nikakvih bugg-ova , sve je stabilno i nema lagg-ova..Bez jailbreaka ce ti iPhone uvjek raditi malo bolje tj. biti ces sigurniji da nema rusenja apllikacija ,bugg-ova itd. dok sa jailbreakom ovisi sta koristis - ako prepunis iPhone sa tweak-ovima , temama itd. normalno je da ce se usporiti i da ti moze zafaliti RAM-a itd.
Radi odlicno nema nikakvih bugg-ova , sve je stabilno i nema lagg-ova..Bez jailbreaka ce ti iPhone uvjek raditi malo bolje tj. biti ces sigurniji da nema rusenja apllikacija ,bugg-ova itd. dok sa jailbreakom ovisi sta koristis - ako prepunis iPhone sa tweak-ovima , temama itd. normalno je da ce se usporiti i da ti moze zafaliti RAM-a itd.
Koji Jailbreak koristiti da nemoram paliti mob preko kompa?
Evo pitanje, trenutno sam na 5.0.1, da li ikako mogu nadograditi na najnoviji softver, a da ne izgubim sve tweakove i Cydia apps-ove koje sam instalirao?
Evo pitanje, trenutno sam na 5.0.1, da li ikako mogu nadograditi na najnoviji softver, a da ne izgubim sve tweakove i Cydia apps-ove koje sam instalirao?
Ne..Morat ces ih opet instalirati kad napravis jailbreak na drugoj verziji iOS-a..
Zar ne postoji neki sync app unutar cydie, ili za back up, nisam siguran.
Zar ne postoji neki sync app unutar cydie, ili za back up, nisam siguran.
Moja greska , zaboravio sam na to..Pogledaj pa ako budes znao ( http://www.iphoneincanada.ca/how-to/how-to-backup-cydia-apps-in-preparation-for-the-ios-5-1-1-jailbreak-video-tutorial/ ) i ( http://www.cultofmac.com/169467/how-to-backup-your-jailbreak-apps-and-tweaks-from-cydia-ultimate-roundup/ )
Pozz.. Danas sam rođakinji išao jailbreak iphone 3gs i naravno morao sam instaliravat ipad baseband no stalno preko cijelog ekrana masu puta piše Please Wait ... ima koji fix za to ? preko itunesa se nemože restorat a probao sam 5-6 verzija redsnowa i snowbreeza a od iosa 4.2.1 i 4.3.3.
Isti problem sam imao sa 3G-om, a rijesio sam ga na nacin da sam prvo napravio jailbreak, pa zatim sam podigao verziju basebanda. Ali prvo trebas napraviti restore softvera. Reci samo sto ti javlja pri pokusaju restora - koji tocno error?
3194 .. nemogu ga jailbreakat više stalno mi dolazi recovery i da bacim ga da opet jb ali uvijek isto
Imao sam isti problem i pomoglo mi je ovo - http://www.omizio.com/jailbreak/greska-3194-error-3194/#
EDIT: Ako je zapeo u Recovery petlju (ne i DFU) mozes ga pokusati izbaciti iz nje programom TinyUmbrella.
3194 .. nemogu ga jailbreakat više stalno mi dolazi recovery i da bacim ga da opet jb ali uvijek isto
http://www.omizio.com/jailbreak/greska-3194-error-3194/ samo prati ovo korak po korak i trebalo bi raditi..