Instagram iOS - nenormalno vrijeme na Instagramu

poruka: 1
|
čitano: 2.524
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Instagram iOS - nenormalno vrijeme na Instagramu

Pozdrav,

 

prvo, ispričavam se ako sam fulala podforum ili ako slična tema već postoji (provjerila sam, kako se meni čini, ne postoji).

 

Drugo, imam čudan problem koji se pojavljuje na Instagramu za iOS (verzija sustava 16.1.1). Dnevno provedem tridesetak do četrdesetak minuta vremena na Instagramu (pratim i ručnim satom) pa u svrhu praćenja dnevno provedenog vremena idem na Vaša aktivnost - Provedeno vrijeme. Kad sam vidjela dnevni prosjek, pisalo je OGROMNO vrijeme, znači, primjerice, 3 sata i 47 minuta. Kako ako ja provedem po pola sata??

 

Ajde, onda sam pogledati neke dane pojedinačno. To me iznenadilo da sam se zapitala što ne valja. Pojedine dane mi je pisalo nenormalno veliko vrijeme - npr. 6 sata i 41 minuta, 12 sati i 27 minuta, 11 sati i 55 minuta. Što realno nije moguće, vrlo je teško da provedem 2 sata dnevno sveukupno na mobitelu a kamoli 6 sati samo na Instagramu, jer imam mnogo drugih obaveza. Najnovije - nedjelja - 17 sati i 32 minute!

 

I to se ne događa svaki dan, zasad nema utvrđene pravilnosti kad se to pojavljuje.

 

Iskreno, ne znam u čemu je problem. U aplikaciji piše da je to vrijeme koje piše vrijeme provedeno samo na tom uređaju koji koristim. Može li mi netko pomoći, što da napravim a da se opisani problem riješi?

Ako sam ti pomogla, stisni HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice