Hard brickani Samsung Galaxy S4 Mini i9195

poruka: 4
|
čitano: 1.221
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam S4 mini već cca 2 godina i oduvijek je bio problematičan(pregrijavanje iako radi samo jedna aplikacija, spor iako sam ga držao u vrhunskom stanju, bez igrica, samo FB, Messenger, WhatsApp, Deezer i još par njih, vijek baterije se polako spuštao na pola dana iako sam već 3 baterije mijenjao), ali danas je totalno krepao. Došao iz škole, spustio mobitel na stol(radio je skroz normalno), išao raditi druge stvari, vratio se za sat vremena, išao ga otključati, ništa. Računam možda je baterija, stavim ga puniti, ne reagira, ne vibrira, stoji na punjaču sat vremena, apsolutno ništa. Pokušam ga upaliti standardno, neće. Pokušam recovery mode, neće. Stavim drugu bateriju, stoji na punjaču opet sat vremena, nema znakova života ni da se puni. Opet ga probam normalno upaliti a i recovery mode, you guessed it, cigla, ne trza. Znam točno da nije bio u kontaktu sa vodom ni jakom toplinom jer je bio u totalno mračnoj praznoj sobi. Nitko ga nije dirao, nikog nije bilo doma. Probam izvadit sve, znači bateriju, SIM, i microsd. Vratim ih i pokušam ponovo, još uvijek mrtav. Što mi je za činiti? Ne vjerujem da je hardware damage, nije mi nikad ispao sa visine veće od pola metra, a i to možda 2 puta ikad. Držim ga u čvrstome caseu i čuvam ga vrhunski. Da probam sam nešto ako se može ili da ga šaljem na servis? Koliko bi otprilike koštalo?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne mora past sa neke velike visine da bude hardware ostecenje , moze se pregrijat pa da sprzi plocu.. Probaj uc u download mode:

1. izvadi bateriju sacekaj 5-10 sec i vrati je

2.drzi volume - , home i power tipku i uci ce ti .

Treba pisat WARNING onda ako ti otvori nije problem samo dici sistem preko odina i to je to. pozz

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Hard brickani Samsung Galaxy S4 Mini i9195
Hvala na brzom odgovoru. Zaboravio sam reci, probao sam i to, ne pokazuje znakove zivota

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Hard brickani Samsung Galaxy S4 Mini i9195
PentA_KiLL kaže...

Pozdrav,

Imam S4 mini već cca 2 godina...

provjeri točno koliko ga imaš, valjda imaš račun i garanciju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice