H18 Be Smart Fresh 3G dojmovi i misljenja

poruka: 166
|
čitano: 83.917
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Društvo jel mi može tko pomoći? 
Naime imam be smart s36, ali ne znam kak se namjeste widgetsi te mogu li se mijenjati teme na mobitelu?
Pomagajte! :)  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ubaci si neki noviji launcher (npr. KitKat launcher ili sl.) i bit ce ti puno jednostavnije. Garant imaš osnovni LauncherS3, koji je i na s26 modelima, a dosta je brz, ali i ograničen.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 11:26 (No.Nameee).

0 0 hvala 0
15 godina

Evo da se pohvalim i meni puko napokon ekran. je da ja to lose jer je u mobu bila kartica od firme i dobivo sam naloge za radit na taj mob pa sad ludim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Bok ovako imam problem na jednom mu ne radi 3G dali je netko imamo takvih problema i koji je uzrok..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

molio bih ako mi netko moze pomoci, klinci imaju dva H18 tableta koji su skoro istovremeno "zablesili" i prilikom paljenja dodju do ANDROID natpisa na ekranu i nema dalje... trebalo bi ih vratiti na tvornicke postavke.

Jednoga sam uspio vratiti sa Android Multi Tool-om (vjerujem da mu je bio upaljen USB-debugging), ali ovog drugog mi komp uopce ne vidi, tj. samo u device menageru mogu naci dva flash-drive-a, kojima isto ne mogu pristupiti,(onaj drugi tab prepoznaje kao Alcatel mobile phone).

Pokusao sam sa svim mogucim kombinacijama tipki power i vol.+/- prilikom paljenja, ali ne mogu uci niti u fast-boot, niti dobiti onaj izbornik na kojemu bi ga mogao resetirati.

Od Hangara sam dobio samo odgovor da ih posaljem na servis, ali postarina+ruke, prelaze vrijednost toga taba, (bili su poklon,racuna nema)....

Ako bi netko imao neku ideju ili savjet kako da ozivimo "mrtvaca", bio bih stvarno zahvalan....

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

zanima me kaj se to desava s tim mobom nedavno ga je kupila moja cura i jednostavno se nece puniti i sad se jos neda upaliti.

damir zucko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: H18 Be Smart Fresh 3G dojmovi i misljenja

Nisam siguran, al ako imas garanciju odes tam di si ga kupil i oni ga pošalju u servis po njihovom trošku.

11 godina
neaktivan
Re: H18 Be Smart Fresh 3G dojmovi i misljenja

jbg lacko. nezz sto da ti kazen. :( al evo drustvo ja kupujen danas smartphone Quadro SQ-40E01B 

Link ode - http://www.prosat.hr/Default.aspx?pid=28617

Dali iko ima opcenito iskustva s Brendovima QUADRO

1. Kakvi su po kvaliteti. ( nezelin da mi se isto desi ko s h18 FRESHOM) 

16 godina
neaktivan

Svi H18 Be Smart mobiteli se mogu rootati sa MTK toolsom a sa SP flash tolom se radi stock rom i sve savršeno radi. Kaj se tiče S26 S36 identični je Feiteng HTM M1 kinez.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 23:36 (Crysis34).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razmišljao sam uzeti BeSmart H18 V3, ali... Dosta mi je sadomazohizma nad samim sobom. Ovako, Lumia 630 i nema problema, nikakvih. Ono kad mobitel radi sam od sebe... neprocjenjivo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav!imam mučo problem namobitelu be smart h 18 twist mi je pukao touch digitizer ,dali itko zna gdje se može nabaviti zamjenski?očajan..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

POZDRAV.... HITNO TREBAM POMOĆ... Imam H18 fresh,... i želim instalirati novi rom ...međutim nigdje nemogu pronaći rom za taj mobitel..ima li netko iskustva?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ima li tko od vas root za besmart h18 twist, mob je dobar al je stavljena prejaka android verzija 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ako moze pomoc, kcer dobil H18 Twist i previse puta iscrtala krivi uzorak. Vidimo da se moze pomocu maila rjesit problem, al nejde jer nezna koj mail posto ga ne koristi bas.

Zanima me dal se moze na neki nacin uz pomoc tipka napravit reset?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam Noa C25,jel itko zna da li za taj mob postoji neki rom za skinuti negdje?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice