Google Play store - porez na zadanu cijenu?

poruka: 9
|
čitano: 2.147
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jucer sam kupio igru na Google Play storeu i morao sam platiti 20% poreza na cijenu koja je prvotno bila zadana. Screenshot je ovdje: https://twitter.com/simevidas/status/386347213661540353

Kupovao sam na Play storu i ranije, ali ne sjecam se da sam ikad placao neki porez. Da li je ovaj porez nesto novo?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Google Play store - porez na zadanu cijenu?
Možda si stavio US kao državu?
robimarko@gmail.com
17 godina

Stavio gdje?

Visa, s kojom sam platio, je izdana u Hrvatskoj banci. Pretpostavljam da to automatski prepoznaju.

17 godina

Ja sam prije par dana nesto kupovo prek google play stora i nisam nista platio dodatno...

You got to lose to know how to win
16 godina

Ovisi o selleru...zašto negdje plaćaš, a negdje ne, stvarno ne znam...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
10 godina
neaktivan

Ne razumijem zasto neko placa aplikacije na Google play kad na piroteriji ima 90% aplikacija. a ako nema na piroteriji siguran ako se potrudis malo naces je na googlu.

2 3 hvala 0
14 godina
nikola97 kaže...

Ne razumijem zasto neko placa aplikacije na Google play kad na piroteriji ima 90% aplikacija. a ako nema na piroteriji siguran ako se potrudis malo naces je na googlu.

Daj odrasti

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

ovako to izgleda kod mene (doduse ovo je in-app purchase, ali pretpostavljam da nema veze)

ako se dobro sjecam, ta cijema od 1$ je bila navedena i kad sam kupovao, tako da mislim da prikazuje cijene s ukljucenim porezom

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 7:19 (robycro).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robycro kaže...

ovako to izgleda kod mene (doduse ovo je in-app purchase, ali pretpostavljam da nema veze)

ako se dobro sjecam, ta cijema od 1$ je bila navedena i kad sam kupovao, tako da mislim da prikazuje cijene s ukljucenim porezom

pa piše ti da je pdv (vat) uključen. Doduše, ne znan zašto ti je 20%.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice