[FAQ] Android flash, custom ROM, root izdvojena tema

poruka: 2.073
|
čitano: 833.208
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
[FAQ] Android flash, custom ROM, root

Meni je ovo isto kad sam radio bilo prvi put, samo triba čitat upute. Ako negdi zapneš imaš na youtubeu masu videa, a možeš i pitati ode , rado cemo pomoci.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poz,mene zanima jeli netko stavljo na LG Optimus X2 > Android 4?

Te dali sve funkcionira?



0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jos 2 mala pitanjca:

1.Ako instaliram ICS (rom) gubim li garanciju

([CM9][ROM][MAR10] Nova HD Plus RC9-18 | Highly Customizable | ICS 4.0.3)?

2.Jeli kasnije moguce vratiti stari firmware?


Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 20:10 (HTML5).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

offtopic: jel se mogu skidat igre za android ko za iphone preko installousa il tak necega besplatno u pm mi odgovoritr???? hitnooooo

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: [FAQ] Android flash, custom ROM, root
HTML5 kaže...

Jos 2 mala pitanjca:

1.Ako instaliram ICS (rom) gubim li garanciju

([CM9][ROM][MAR10] Nova HD Plus RC9-18 | Highly Customizable | ICS 4.0.3)?

2.Jeli kasnije moguce vratiti stari firmware?

1. gubiš.
2. moguće je. Prije instalacije ICS-a napravis backup i nema problema. 

13 godina
neaktivan

Evo upravo sam stavio Ledeni Sladoled ;) LIKE LIKE LIKE IT...

:) :) :)



0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sve applikacije koje skinem sa storea installiravaju mi se na karticu,kako da stavim da se installiravaju na uredjaj?


0 0 hvala 0
14 godina

kasnije samo prebacis....sta ti nije cilj da imas sto vise mjesta na memoriji uredaja nego na sd kartici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel se moze besplatno skinut igra 9mm za xperiu play preko moba

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

otkad sam instalirao android 2.2, baterija se sprazni za 5-6 h. a kad je bila 2.1 verzija, baterija je trajala 1-2 dana. dal se da kaj napraviti?? radi se o samsung galaxyu 5 gt i5500

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Big_Smoke_Is_Gay kaže...

otkad sam instalirao android 2.2, baterija se sprazni za 5-6 h. a kad je bila 2.1 verzija, baterija je trajala 1-2 dana. dal se da kaj napraviti?? radi se o samsung galaxyu 5 gt i5500

Tak je meni na 2X Bilo,dosao mi je sa 2.2 te baterija je trajala par sati,stavio sam 4.0.3 i sada traje dan-dva,a jednako ga koristim. . .


13 godina
protjeran
HTML5 kaže...
Big_Smoke_Is_Gay kaže...

Tak je meni na 2X Bilo,dosao mi je sa 2.2 te baterija je trajala par sati,stavio sam 4.0.3 i sada traje dan-dva,a jednako ga koristim. . .

updejtao sam preko samsung kiesa, e sad kad ga hoću updejtati i spojim mob, piše da je to najnovija verzija, a imam 2.2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 13:57 (Big_Smoke_Is_Gay).
13 godina
neaktivan
Big_Smoke_Is_Gay kaže...
HTML5 kaže...
Big_Smoke_Is_Gay kaže...

updejtao sam preko samsung kiesa, e sad kad ga hoću updejtati i spojim mob, piše da je to najnovija verzija, a imam 2.2.

Jer za tvoj mob jos nije izasla officijalna (samsung) verzija novijeg Androida,a i nece jer galaxy 5 gt i5500 je dosta star model,to je ko da pokusas staviti WIN 8 na P3 ( no chance ).


14 godina
neaktivan

jel se na android moze besplatno igra skinut na komp pa preko usb-a stavit na mob.ja sam probo skinut modern combat 3 on zaozima skoro 1 gb a kad ga skidam preko torrenta pise da skida 2mb.a na ajfonu kad se skida igra sa instalollousa skida pol sata.

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa idi na Play, ali na PCu, ili na 4shared.com (neznam dali se to podrazumijeva pod piratstvo, ako da isprike)
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
16 godina
Nemogu rootat samsung galaxy 5

evo ljudi, probavao sam rootat samsung galaxy 5, i nisam uspiio :/
dakle, najprije sam isao sa z4root aplikacijom koja nije nista napravila (brarem tako mislim) onda sam ju izbrisao i isao sam u postavkama napravit factory settings..onda sam isao preko onog universal androot i on mi izbacuje grešku “Failed! No Fo goo!”

TiONiO

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nemogu rootat samsung galaxy 5
Tionio kaže...

evo ljudi, probavao sam rootat samsung galaxy 5, i nisam uspiio :/
dakle, najprije sam isao sa z4root aplikacijom koja nije nista napravila (brarem tako mislim) onda sam ju izbrisao i isao sam u postavkama napravit factory settings..onda sam isao preko onog universal androot i on mi izbacuje grešku “Failed! No Fo goo!”

Probaj sa SuperOneClick-om ,trebalo bi raditi. Sritno!

16 godina

evo probao, mobitel mi je 2 puta zazujao tokom instalacije, al onim zujanjem sto inace znaci da se proces srusio (iako to nije napisao) ugl, dosao mi je superuser u koji kad bim usao kaze da nema aplikacija, i sve je prazno {#}

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pomoc

ovako imam samsung galaxy i7500 i rootan je ali postoji problem kad mu ocu staviti gaosp 2.3.2 mobitel se jednostavno nece podici stavim mu sve kaj mu je potrebno ali i dalje odbija pokrenuti gaosp u cemu je problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tionio kaže...

evo probao, mobitel mi je 2 puta zazujao tokom instalacije, al onim zujanjem sto inace znaci da se proces srusio (iako to nije napisao) ugl, dosao mi je superuser u koji kad bim usao kaze da nema aplikacija, i sve je prazno {#}

Prvo ako nisi siguran da si roootao mob skini apk. Root Checker sa Google Play ili ti Marketa i pokreni aplikaciju ako je mob rootan to će ti i pokazati, a vezano za Superuser apk pa mora biti prazna jer nisi još instalao aplikaciju za koju je potrebno da mob mora biti rootan i ujedno ta aplikacija bilježi aplkacije kojima ti dopuštaš ovlasti za ono ćemu služe.

Sve se nema.Možeš mislit.
15 godina
neaktivan

s kojim programom da rootam galaxy i7500

zna li neko koji je najbolji custom rom za njega

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bubach1989 kaže...
pomoc

ovako imam samsung galaxy i7500 i rootan je ali postoji problem kad mu ocu staviti gaosp 2.3.2 mobitel se jednostavno nece podici stavim mu sve kaj mu je potrebno ali i dalje odbija pokrenuti gaosp u cemu je problem?

Prvo napiši kako si htio staviti rom gaosp da li sa odinom ili rom managerom preko Pc-a ili direktno preko moba i od kuda si skinuo taj rom, pa ponovi postupak i gledaj upute za stavljanje roma sigurno sa xda foruma. Najbolje stavljati stable verzije romova jer neke beta ili probne verzije nisu uvijek dobre. Ponovi postupak stavljanje roma dok ne prihvati jer se događa da neće uvijek iz prvog puta.

Lp.

13 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

s kojim programom da rootam galaxy i7500

zna li neko koji je najbolji custom rom za njega

Probaj sa SuperOneclick iz gornjeg linka, a ako stavljaš neki rom možda nećeš trebati rootati mob jer stavljanjem nekih romova dobivaš i rootani mob, a koji je najbolji provjeri na xda forumu jer oni rade romove za svaki mob ali gledaj da stavljaš stable verziju odnosno finalnu verziju roma.

Lp.

15 godina
neaktivan

trazio sam po xda ali bezuspjesno

jel mi moze neko dati link

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

trazio sam po xda ali bezuspjesno

jel mi moze neko dati link

http://gadgetryguru.com/st2/i7500-update evo pa probaj.

13 godina
neaktivan
Probao sam preko samog moba znaci preko recovery moda i sve super instalira on njega ali ne nece pokrenuri stavio sam ga sat vremena i nije se podigo pratio sam upute sa darkaz foruma za root i za costum rom i skinuo njegove recoverye i gaosp nighty koji je darkaz sam slozio za i7500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fero kaže...

Prvo ako nisi siguran da si roootao mob skini apk. Root Checker sa Google Play ili ti Marketa i pokreni aplikaciju ako je mob rootan to će ti i pokazati, a vezano za Superuser apk pa mora biti prazna jer nisi još instalao aplikaciju za koju je potrebno da mob mora biti rootan i ujedno ta aplikacija bilježi aplkacije kojima ti dopuštaš ovlasti za ono ćemu služe.

sad dakle, krenuo sam opet rootat preko superoneclick-a i stane ovako i ne reagira i ne mrda

TiONiO
13 godina
neaktivan

Probao sam preko samog moba znaci preko recovery moda i sve super instalira on njega ali ne nece pokrenuri stavio sam ga sat vremena i nije se podigo pratio sam upute sa darkaz foruma za root i za costum rom i skinuo njegove recoverye i gaosp nighty koji je darkaz sam slozio za i7500.

Ponovi postupak pa vidi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 20:52 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Fero kaže...
 sad dakle, krenuo sam opet rootat preko superoneclick-a i stane ovako i ne reagira i ne mrda 
 pročitaj moj prvi post kada si ga prvi puta rootao dobio si superuser i to bi značilo da si ga rootao i još si samo trebao provjeriti sa Root Checker apk ali ne ti si išao ponovo rootat.
E sad zašto ponovo ne mrda pa moguiće da si ga prvi puta rootao i neće dva puta. Windowsi ne znam koji su ti ali moguće da i oni ne prepoznaju aplikaciju pa trebas staviti u xp mod sp3 kompatibilnost pa onda pokrenuti. Ako ne uspiješ onda nije aplikacija za rootanje za tvoj mob.
Lp.
16 godina

evo jesam, dobio sam superuser, i sa root chacherkom sam provjerio, i mobitel je ROOT-an
šta sad? :)

TiONiO

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice