svijetjave.blog.hr za Sony Ericsson. Jako dobro s puno igrica u svakakvim rezolucijama te sa recenzijom.
Download tema, pozadina, igara itd. za mobitele
- poruka: 181
- |
- čitano: 256.127
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
na ovu stranicu morate ic preko mobitela ali ako imate besplatan internet na mobitelu sve je besplatno www.waptrick.com
4share search samo napises naslo bu igricu ili program,temu sve =)
pa jel ti ne vidiš da je isti link samo 4 posta iznad tvog!!!
Da li netko zna di mogu naci igre za htc touch hd, mislim na igre slicne kao na iphoneu znaci da imaju kontrole na touchscreenu? Naso spiderman toxic city na jednom blogu i igra radi odlicno, pa bi sad htjeo jos takvih inst na htc.
Da li netko zna di mogu naci igre za htc touch hd, mislim na igre slicne kao na iphoneu znaci da imaju kontrole na touchscreenu? Naso spiderman toxic city na jednom blogu i igra radi odlicno, pa bi sad htjeo jos takvih inst na htc.
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Software_Games
http://www.megamobilecontent.com/software/HTC-Touch%20HD/Games-c2/
dali netko zna kako da ubacim temu u lg ku990!!???pls pomozite!!!dosao sam na pola puta i nezz sta sad!!
da li netko zna kako mogu neogranicen skinuti glazbe za mobitel? To moze samo tako ako se predplatim za neogranicenu uporabu interneta?????
..i ako zelim skinuti glazbe preko mobitele? jer nemam internet kuce.
Pa ako imas neki noviji mobitel(mislim na generaciju 3 SE),mozes lako da skines glazbu,samo treba da se pretplatis(nije skupo),i mozes odredjeni broj pjesama da downloand-ujes.
Mislim da se ta funkcija zove PlayNow.Plus,ali nisam siguran u to.Provjeri na internetu i usput mi napisi koji model telefona imas?Jer nije svejedno...:)
Bok
playnow funkcija je super, moj drug u Londonu ima tu funkciju, mesecno moze neograniceno da skida za samo 8 funti ....smijesno....samo ne znam kada i gde ce toga biti kod nas...ali stvarno bi bilo lepo, recimo za jedno 30-40kn maximum ;) :P
Pa lako je njemu u Londonu....pa mozda postoji to i ovdje u Hrv,ali jos nije toliko rasprostranjeno.Treba se raspitat kod tih operatera,pre svijega mislim na T-mobile,ali mozda postoji i kod drugih..:)Ono je ipak zapad u odnosu na ovaj siromasan Balkan..:)
zelim skidati glazbe koliko god hocu. Imam w705 pink. Jednistvena je pretplata i sto je najvaznije jeftino je!... ima youtube funkciju, koja je isto super, ali posto puno skida MB a promet je skup. Vidjela sam playnow, ali mislila sam da s playnow mogu samo slusati glazu.
a gde si se pretplatila za tu playnow funkciju
jel si u hru ili negde u inostranstvu ?
posto ovde kod nas jos nisam vidio.....
Vidjela sam u mejiju :D ali nisam se pretplatila. Ne razumam. Jel moguce da je popust.. ne znam..
Nedavno sam kupila w705, prije nekih dana..
Sada za vikend sam vidio na TVu reklamu za playnowplus opciju, ako se ne varam kod T-Mobila je akcija...
Ako se ne varam mogu da se uzmu i neki telefoni i dobija se i popust ako si izabere ova pod-funkcia u nekom paketu,
i relativno je jeftina ova opcija i super za skidanje glazbe...
Citala sam da mozemo izabrati od milijune glazbe. Kako to oze biti legalno?
Jel ima domace pjesme?
Naravno da je legalno...
To ide preko Sony Ericsson-ovog ili T-Mobil-ovog servera i koliko ja znam moze neograniceno da se skida glazba za male novce :)
Mozete isprobati besplatno 14 dana ;) i onda mjesecno kosta 39 kn, ali mislim da je korektna cijena, jer skidas brzo, toliko god hoces ( i gdje god hoces) direktno na mobitel i nema granice skidanja pjesama. Slusalice su odlicne..
Bok! znaci samo kod T-M-a ima i samo kod SE funkcionira ta opocija! ehh pa onda izgleda da cu morati kupit SE!! hehhe
al neverujem da glazbe sta skines jedan mjesec, da sve mozes sacuvati na tel.-u! kako sad to ide?
i mislom kojih najvise volis :p a u sledecim maesecima 17 mozes da sacuvas. Nadam se da sam ti pomogao :p
hvala ti za pomoc! sad nemogu da odlucim dali to sve izplati i li ne!!? al ako gledam da 1000 glazbe imam napocetku na mobu i 100 mogu sacuvati onda je super! Al ako gledam da samo 17 glazbe mjesecno... tak bas nisam sigurna!! sta vi mislite o tome?
Pa barem muzike imas more na netu i to besplatno ;)
Ova opcija koju nude neki proizvođači mobitela za free preuzimanje glazbe je u pravilu kratkotrajna.
Kada steknu dovoljnu bazu korisnika sa free opcijom u pravilu se prelazi na komercijalno poslovanje
jer distribucija glazbe je vrlo unosan posao...
Slični primjeru su Nokia Ovi, Blackberry app itd.
Free programi, igrice, theme, glazba...
S druge strane
ako želiš imati stotine i stotine pjesama na mobitelu
ne vidim opravdan razlog da bi kupila / o novi mobitel samo zbog ove opcije.
Zar Ti nije jednostavnije složiti kolekciju gazbe koja Ti se sviđa
urediti nazive pjesama (po izvođaču, žanrovima itd)
danas većina mobitela ima memory card
sve to lijepo snimi na karticu i uživaj.
sledeci mjeses i onako mugu da skinem jos 17 i tako dalje imaces toliko pjesama da neces ni moci da poslusas sve posteno :D