Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.206
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Provjeravam kakvo je stanje na Marketu, kada ono ne može ili ga ne želi otvoriti, misleć na paletu aplikacija racimo Alati kada žalim otvoriti, neće nikako {#} !!!!

Da li je to nekakva konkretna naznaka kako NAPOKON možemo uskoro očekivano dobiti paid verziju Marketa na svoje mobove {#} !!??

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
ATJLučko kaže...

Provjeravam kakvo je stanje na Marketu, kada ono ne može ili ga ne želi otvoriti, misleć na paletu aplikacija racimo Alati kada žalim otvoriti, neće nikako {#} !!!!

Da li je to nekakva konkretna naznaka kako NAPOKON možemo uskoro očekivano dobiti paid verziju Marketa na svoje mobove {#} !!??

Vjerojatno, nadam se da si u pravu {#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
Android borbeni komplet

Današnji dan na isteku a paid aplikacija niti u primisli, ljudi, tko to nas *ebe za naše novce koje bi žarko željelji potrošiti {#} ??!!

Evo ti primjera parexelance za monopol na tržištu, odnosno pravljenja bedaka od nas u malenoj Rvackoj, ovo je jadno i žalosno, čak nema niti naznaka bilo bi komično da nije tragično, stoga im poklanjam od srca jedan {#} {#}{#} , toliko od mene za ove Lusere!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kud ćeš, rekli su do kraja tjedna, nije ni petak ;) Mada i ja sumnjam da će biti do kraja tjedna, prije bih rekao do kraja mjeseca.

~
14 godina
Proz0r kaže...

Kud ćeš, rekli su do kraja tjedna, nije ni petak ;) Mada i ja sumnjam da će biti do kraja tjedna, prije bih rekao do kraja mjeseca.

A kako komentirati post čovjeka koji je neki dan rekao kako mu u BiH već radi, hmmmmmmmmmmmmmm, evo im ga i opet {#} !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Ozbiljno? Ko, di?

~
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja sam rekao bez problema radi tu su tabovi Top Paid, Top Free i Just In cak sam i na web marketu kojem pristupam sa PC-ja dobio mogucnost kupovine nekih aplikacija i igara. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel bi htio pomoću ES File Explorera ili tako nečeg otići u direktorij /system/app i odande kopirati Vending.apk na SD karticu i uploadati pa staviti link ovdje? Sumnjam da bi to uspjelo, no valja probati ;)

~
14 godina
Android borbeni komplet

Ako vas interesira pogledajte i na ovu stranicu, vezana je totalno za android pojam.

http://phandroid.com

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Jel bi htio pomoću ES File Explorera ili tako nečeg otići u direktorij /system/app i odande kopirati Vending.apk na SD karticu i uploadati pa staviti link ovdje? Sumnjam da bi to uspjelo, no valja probati ;)

Ne vjerujem da ce radit.

Pa isti Vending imas ti u svom ROMu i John Doe iz Amerike s istim tim ROMom, pa opet on ima paid apps a ti ne... ;)

http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
protjeran
Šef kaže...
Proz0r kaže...

Ne vjerujem da ce radit.

Pa isti Vending imas ti u svom ROMu i John Doe iz Amerike s istim tim ROMom, pa opet on ima paid apps a ti ne... ;)

takodjer mislim da je aplikacija ista i da je jedina razlika sto ti pomocu country i phone coda otvara razlicite mogucnosti.

17 godina
Šef kaže...
Proz0r kaže...

Ne vjerujem da ce radit.

zbuzz kaže...
Šef kaže...
Proz0r kaže...

Ne vjerujem da ce radit.

takodjer mislim da je aplikacija ista i da je jedina razlika sto ti pomocu country i phone coda otvara razlicite mogucnosti.

Vending.apk je potpuno ista za sve. Dostupnost ovisi o kodu operatera (tu se vidi country kod)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jok, nisam na to mislio, slažem se, naravno, s tim što ste rekli, no ovo je NOVA verzija Marketa, ona s podrškom za fileove do 4 GB i to, a ne ista ova stara verzija od nekog tko je u Americi. No svejedno, ne bi bilo razlike. Ipak, bilo bi fora imati tu Top New Free listu, bar to ;)

~
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 14:50 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Radi li kome skype na gingerbredu?

17 godina
Ako je i radio više neće :D
15 godina
neaktivan
A sramote, Croatia na popisu, a paid apps nismo ni pomirisali xD.
15 godina
neaktivan

Meni je radio na froyu,sada ne..bezveze

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

meni radi skype na gingerbreadu. desire hd 2.3.3 stock rom

hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel koristi tko Tele2 SMS aplikaciju za slanje web SMS-ova preko moba? Pitam jer meni nešto ne radi u zadnje vrijeme (moguće zbog GB-a?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...

mozes li mi poslati apk?

16 godina
neaktivan
ivele kaže...
nsoul kaže...

mozes li mi poslati apk?

ja sam skinuo s marketa i radi.

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
neaktivan

Meni ga nema na marketu :s

16 godina
ivele kaže...

Meni ga nema na marketu :s

koji mob imas? ja DHD-u imam skajp, ali na galaxyu *nešto* nemam... 

15 godina
neaktivan

Imam galaxy...skinuo sam s mobilisma.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

e ekipa,dal ima kakav program u kojem si mozes namjestit za notification sound neki svoj zvuk,a ne androidov? thx!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sinke90 kaže...

e ekipa,dal ima kakav program u kojem si mozes namjestit za notification sound neki svoj zvuk,a ne androidov? thx!{#}

Mislim da možeš sa Zedge...tamo skineš melodiju i odmah je postaviš kao zvono itd

EDIT: tek sam sad skužio da želiš svoj zvuk postavit...ne znam za to {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 17:15 (Kordy).
16 godina
Ne treba ti program za to. Na kartici si napraviš folder media/audio/notifications i tu stavis svoje melodije i onda će ti se prikazati među ostalim melodijama kad biraš notifikaciju.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Možeš ručno, a imaš i Tone Picker.

~
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li netko zašto mi neželi radit gangstar miami vadication na lg gt540

0 0 hvala 0