Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.724
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Pa ima i backtrack za android. Nisam probao, ali mislim da bi trebao radit
16 godina
nOObIlO kaže...

ja npr. imam nexus 7 i otg kabli, te usb wifi, zašto se ne bi moglo, četverojezgreni je uređaj

Zato sto ne postoji WLAN na SoC-u koji podrzava monitoring.

Cak ni svi USB-ovi, tek PCI-E kartice

Četri jezgre ne znaci nista, imas ti i quad cortex A8 procesor pa je duplo slabiji od najslabijeg u seriji Intel Atoma.

Jos da pricamo o tome kako Backtrack jedini u svom kernelu ima naredbe za WEP/WPA(1) crack, tako da bi trebalo prvo pregazit Android i stavit BT4/5.

Onda slijede driveri koji su najveca muka Linuxa, mislim da je bila statistika gdje kaze da samo 14% WLAN kartica radi na Linuxu odnosno ima dobar driver.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Pa ima i backtrack za android. Nisam probao, ali mislim da bi trebao radit

Ne bi jer se WiFi čip u mobitelima ne može prebaciti u monitor mode. 

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Humble Bundle, plati koliko zelis ;)

http://www.humblebundle.com/?mobilebundle1

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
Gruber kaže...
phoenix2003 kaže...

Upravo tako!

jel može link? koji su bugovi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2144996

Za sada samo su vidljive promjene na bolje.{#} Bugove javim!

Najveći BUG je taj što nakon nadogradnje kernela resetuješ melodiju telefonskog poziva što je manje bitno i melodiju alarma što je više bitno jer sam zbog toga zakasnio na posao{#}. Nakon nadogradnje kernela potrebno je ponovo postaviti te dvije melodije i nema problema. Interesantno je da ton poruka radi i njega nije bilo potrebe postaviti. Također, postoji nekakav problem sa aplikacijom za reprodukciju muzike Apollo ali ne znam tačno o čemu se radi. da li ne može da radi na tom kernelu ili je nešto drugo. Javim! Primjetno brže radi, otvorio je dodatnog RAM-a, brže shvata u kojoj poziciji je telefon (horizontalno i vertikalno), uklonjen bug sa uključivanjem i isključivanjem prenosa podataka....{#}

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Kako onda funkcionira skidanje tih igara? Odmah se skinu na mob ili biraš kada ćeš. Jer neznam, imam na mobu slobodno 200 mb, pa nemrem sve u isto vrijeme imati.

17 godina
darioklc kaže...
Mitsuoka kaže...

Kako onda funkcionira skidanje tih igara? Odmah se skinu na mob ili biraš kada ćeš. Jer neznam, imam na mobu slobodno 200 mb, pa nemrem sve u isto vrijeme imati.

Instaliras humblebundle apk i mozes skinuti igru koji zelis

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
darioklc kaže...
Mitsuoka kaže...

Dvije ili tri igrice iz ovo bundle-a imaju oko 300-injak mb, samo da znaš. Ja ću si to skinut kad dođem doma, sad sam na VIP-u.

WordPress ❤
12 godina
Android borbeni komplet

Kako mogu iskljuciti rucno mail,viber,vrijeme,calendar i sve ostalo sto skida MB ? npr. push mi treba samo za FB i whats up 

0 0 hvala 0
14 godina
anelko kaže...

Kako mogu iskljuciti rucno mail,viber,vrijeme,calendar i sve ostalo sto skida MB ? npr. push mi treba samo za FB i whats up 

Sve navedene aplikacije imaju u sebi postavku, tj. checkbox Syncronisation/Notification/etc.

To uncheckaj.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
anelko kaže...

Sve navedene aplikacije imaju u sebi postavku, tj. checkbox Syncronisation/Notification/etc.

To uncheckaj.

rootaj se i dezinstaliraj ih. 

12 godina
4L4N kaže...
sudy_freak kaže...
anelko kaže...

To uncheckaj.

Odradio to vec :) stvarno ima nepotrebnih aplikacija. Sad hocu  samo  da  iskljucim  yt  i  viber.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze neko link kako rootat Xperiu U sa GB 2.3.6 jer ja sam nasao na xda samo sa ICS/JB 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Frane1994 kaže...

Moze neko link kako rootat Xperiu U sa GB 2.3.6 jer ja sam nasao na xda samo sa ICS/JB 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100529

al bolje ti je upgrejdat na ics pa je lakse rootat.. :D

15 godina
Android borbeni komplet
moras otkljucat bootloader i flashat rootani custom kernel
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Lazors: odlična, logička igra, koja ne cijedi bateriju, nije zahtjevna, ali kako level upate, to postaje stvarno teško.

Svaka preporuka. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 12:09 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan
anelko kaže...
4L4N kaže...
sudy_freak kaže...
anelko kaže...

To uncheckaj.

Odradio to vec :) stvarno ima nepotrebnih aplikacija. Sad hocu  samo  da  iskljucim  yt  i  viber.

Možeš pogasiti aplikacije i pomoću Greenify-a. Jako korisna aplikacija, iako se mora napomenuti ako ugasis viber preko greenifya, neces primat poruke ni pozive preko njega.

12 godina
Gruber kaže...

anelko kaže...

Možeš pogasiti aplikacije i pomoću Greenify-a. Jako korisna aplikacija, iako se mora napomenuti ako ugasis viber preko greenifya, neces primat poruke ni pozive preko njega.

Uspio sam ugasiti viber nekako, ali yt i jos neke sitnice jos nisam. Ovo cu kasnije instalirati vidim u komentarima da je dobra stvar. Sad mi viber i ne treba njega ionako rijetko koristim jos pogotovo sad kad sam slab sa limitom, tako isto i yt. Jedino sto mije potrebno je whats up. Uvijek moram da ulazim u task kiler i preko njega da gasim aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 13:06 (anelko).
17 godina
Android borbeni komplet

1/4 ekipe koristi samo Viber

1/4 ekipa koristi samo WhatsApp

1/4 ekpe koristi Gtalk

1/4 ekipa koristi Skype

mrzim imati 4 zasebne aplikacije za sve to {#}

22 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

1/4 ekpe koristi Gtalk

1/4 ekipa koristi Skype

meni je im+ pomogao, spojio sam gtalk, skype i facebook tu i sve stima odlicno, tako da sam pobrisao te 3 aplikacije i imam samo im+. {#}

13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
Frane1994 kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100529

al bolje ti je upgrejdat na ics pa je lakse rootat.. :D

Moj prvi root obavljen . Hvala na savjetu da predem na ICS i bilo je jednostavno. Također hvala svim Bugovcima na savjetima ;)

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

koji je najbolji program za karte(samo za HR),ali da nije potrebno biti spojen na net

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
{#}Gruber kaže...
Ziga kaže...

1/4 ekpe koristi Gtalk

1/4 ekipa koristi Skype

meni je im+ pomogao, spojio sam gtalk, skype i facebook tu i sve stima odlicno, tako da sam pobrisao te 3 aplikacije i imam samo im+.  {#}

niti nerabim vise drustvene mreze{#}, morate priznati da vecina postove koje vidite su gluposti kao gdje je, kako se osjeca i tako

a da nekazemo kada spamiraju ljubavnu zalost kao da je to neka Romeo & Julija{#} (khm; prijevod: O zasto si me ostavio "duboki dzepu" moj{#})

a jos najgore jest sto to prijatelji prijatelja ili od drugih krugova koje ni neznas{#}{#}{#}

pogledam tu im aplikaciju jednom fan sam takvih multifunkcionalnih aplikacija koje ti sve spajaju{#}

posteno shvacam prvi (gornji) komentar{#}

a sad ozbiljno dali tko presao ili igra onu Cut the Rope igru.

Jeli tko presao taj abnormalni broj levela{#}

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Cut the Rope sam prešao prije nekoliko mjeseci, imao sam u svakom levelu 3 zvjezdice. Obrisao sam ga i od onda ga ne igram. Instalirao sam ga neki dan da vidim ima li novih levela i ostao sam razočaran. 

Zašto pitaš?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 19:23 (kpavl).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
kpavl kaže...

Cut the Rope sam prešao prije nekoliko mjeseci, imao sam u svakom levelu 3 zvjezdice. Obrisao sam ga i od onda ga ne igram. Instalirao sam ga neki dan da vidim ima li novih levela i ostao sam razočaran. 

Zašto pitaš?

Same here.
Flashanje me ubilo.

Sada koristim backup Carbon, samo za backup Subway Surfera u koji sam previše vremena uložio {#} 

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
kpavl kaže...

Zašto pitaš?

Same here.
Flashanje me ubilo.

Sada koristim backup  Carbon, samo za backup Subway Surfera u koji sam previše vremena uložio  {#}

Rekli mi da dobra pa sam mislio da bar je zabavna u biti malo razocarava me jer nije bas tip igare koji inace igram

a vidio sam   Subway Surfers gebem prste da ga stavim, jer nasao sam nesto i slicno sa skejtom kao Extreme Skater  ili Skater Boy u kojem isto radis trikove  ali zaboravio je  {#}

15 godina
kpavl kaže...

Zašto pitaš?

ja oba cut the ropa presao, isto sve s 3 zvjezdice, i rijesio dosta achievementa i kad ih idem gledati u scoreloop-u igra mi se crasha kod oba. Znali netko u cemu bi mogao biti problem

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Što se tiče aplikacija za chat, kod mene je ovako:

Facebook Messanger - najviše poruka ide preko njega jer većina ljudi koje znam koriste facebook i preko njega se dopisuju.

Kod njega mi se najviše sviđa to što se dopisivanje moze nastaviti kada ostavim mobitel na stolu i sjednem za računalo.

Google Talk - preko njega se dopisujem sa nekima što sam upoznao preko xda.

WhatsApp - dobra aplikacija, pogotovo WhatsApp + koji imam. Preko njega se samo dopisivam s curom (kada smo kući onda se dopisujemo preko facebook-a) jer je najbrži od svih.

Skype - njega ne koristim na mobitelu, samo na računalu i većinom mi netko kaze na facebooku "hajde na skype da te nazovem" ili tako nešto.

Čekam Google Babble :D.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 20:04 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

ima ko za preporuku kakve igre moram zatrpat 32 gige memorije a nemam na pameti ni jednu igru :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice