Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.694.090
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mali info..

Što se dobiva sa rooted systemom/mobom ? 

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Dobivaš administratorske ovlasti. Koristi tražilicu, ovo je pitano milijun puta
15 godina
Android borbeni komplet

Ako nekoga zanima Xperia S launcher sa svim widgetima (weather, clock itd), ovdje je link za download: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1557091

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 19:59 (jurica_m).

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Preporuka za aplikaciju koja prilikom dolaznog poziva uz ime i prezime osobe ispisuje i nazvi firme (organizacija).

Često me zovu a ne mogu se u nekom trenutku sjetiti iz koje su firme prije nego se javim.

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Probaj Tko zove? Cini se ok.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li je bolje instalirati preko racunara apliakcije ili direktno skidati preko mibitela ? Koristim Xperia X10

dzix
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 22:49 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Pozdrav kolegama.... trebam aplikaciju za moj SGS2 koja mjeri nadmorsku visinu preko gps-a i poziciju, dakle da ne troši podatkovni paket i ne zahtjeva internet konekciju... ono što sam našao nije nikakvo, a aplikacije za navigaciju tipa igo, sygic i sl. pokazuju nepravilnu NV s odstupanjem i do 50m... ako znate pomozite... hvala vam unaprijed, pozdrav i živili

0 0 hvala 0
17 godina
trap kaže...
Probaj Tko zove? Cini se ok.

Dapače, uopće ne radi svoj posao. Meni samo treba dodatno ime firme na ekran i to je sve.

Što mi vrijedi ako me zovu s mobilne mreže a broj se ne može prikazati u toj aplikaciji.

17 godina
Prim kaže...
Pozdrav kolegama.... trebam aplikaciju za moj SGS2 koja mjeri nadmorsku visinu preko gps-a i poziciju, dakle da ne troši podatkovni paket i ne zahtjeva internet konekciju... ono što sam našao nije nikakvo, a aplikacije za navigaciju tipa igo, sygic i sl. pokazuju nepravilnu NV s odstupanjem i do 50m... ako znate pomozite... hvala vam unaprijed, pozdrav i živili

GPS Status

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li ijedan dobar Guitar Hero klon za android?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ma daj, temple run radi bolje na htc explorer nego na xperia mini pro... A mojoj arc s jos kontrole ne rade na ics
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako uopće kupovati aplikacije sa google playa?

Sa deviznim ili nekakvim drugim karticama ili se to skida direkt sa računa mobitela?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja kupujem sa žiro-računom pbz-a ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
darioklc kaže...

Kako uopće kupovati aplikacije sa google playa?

Sa deviznim ili nekakvim drugim karticama ili se to skida direkt sa računa mobitela?

Ulogiraj se sa svojim gmail accountom na https://wallet.google.com

Tamo si registriraš kreditnu karticu tipa visa, amex ili mastercard. Meni radi sa visa electron karticom od rba, amex mi nije kasnije htjelo prihvatit, makar sam prvu kupnju obavio sa amexom

Ovdje imaš popis zemalja i providera koji omogućavaju kupnju putem mjesečnog računa za pretplatu: https://support.google.com/googleplay/android-developer/support/bin/answer.py?hl=en&answer=2364279

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 15:51 (redrum781).
15 godina
IRebic kaže...

Ima li ijedan dobar Guitar Hero klon za android?

tap tap revenge 4

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapulous.taptaprevenge4

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovako zanimame da li postoji aplikacija koja zakljucava cjeli folder recimo ja sada imam na kartici folder music i ja zelim zakljucat njega da niko nemoze uci bez sifre ili necega.Ovo sto sam naso zakljucavaju recimo samo po jednu pjesmu.Zahvaljujem unaprjed.

Soccer <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav,

Planiram kupiti novu karticu za mobitel od 16GB sada me zanima koja je marka najpouzdanija i odakle da kupim.

Uz to jel mi mozete preporuciti neki dobar player :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

MX Player ako misliš na filmove, Poweramp za muziku.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ljudi jel ima bas koja aplikacija da odaberes npr. kvadratnu ili kubnu jednadzbu, upises a, b, c, d brojeve i izbaci ti rjesenja x1,x2 i x3.

znam da ima wolphram alpha i onaj neki algeo kalkulator no ima li nesto drugo?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

ljudi jel ima bas koja aplikacija da odaberes npr. kvadratnu ili kubnu jednadzbu, upises a, b, c, d brojeve i izbaci ti rjesenja x1,x2 i x3.

znam da ima wolphram alpha i onaj neki algeo kalkulator no ima li nesto drugo?

Probaj ovo ak kaj znaci:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mmin.handycalc&feature=search_result

Ili ovo:

https://play.google.com/store/search?q=cubic+equation&c=apps

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ima kakva navigacija (varaždin) a da ne koristi podatkovnu vezu samo gps ili nesto, ak toga ima znaci da se skinu podaci na mob i onda samo furaj gps
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Prikovcam mobitel na racuanr putem usb-a, i odem na Android Market i logujem se na google (preko emaila) i kad odem Install da skinem i instaliram aplikaciju pise mi ovo: You haven't accessed the google play Store app on your device with this email account. 

Da li trebam da se logujem putem Gmaila ili nesto trece ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Prikovcam mobitel na racuanr putem usb-a, i odem na Android Market i logujem se na google (preko emaila) i kad odem Install da skinem i instaliram aplikaciju pise mi ovo: You haven't accessed the google play Store app on your device with this email account. 

nenenenenene

Prvo, uzmi sam mobitel, spoji se na WiFi (ili ne moraš ako imaš tarifu za mobilni internet).

Onda odi u aplikaciju pod imenom "Play Store"

Tamo klikni accept u prozoru koji se otvori.

I to je to, tamo imaš aplikacije koje možeš skinuti.

Usput, kad ideš na Play Store (Android Market) preko kompujtera, ne treba ti bit priključen mobitel preko USB-a. Google pošalje mobitelu poruku preko Interneta da skine tu i tu aplikaciju.

Dakle, aplikacije možeš skidati na dva načina:

• Preko aplikacije "Play Store" na mobitelu
  • Preko web stranice "Play Store" na kompjuteru koja će zatim preko Interneta skinuti aplikaciju na mobitel. Dakle mobitel dobije poruku da skine aplikaciju i on će je skinuti preko interneta.
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 18:47 (Unix).
15 godina
neaktivan
Unix kaže...
dzelo kaže...

nenenenenene

Prvo, uzmi sam mobitel, spoji se na WiFi (ili ne moraš ako imaš tarifu za mobilni internet).

Onda odi u aplikaciju pod imenom "Play Store"

Tamo klikni accept u prozoru koji se otvori.

I to je to, tamo imaš aplikacije koje možeš skinuti.

Usput, kad ideš na Play Store (Android Market) preko kompujtera, ne treba ti bit priključen mobitel preko USB-a. Google pošalje mobitelu poruku preko Interneta da skine tu i tu aplikaciju.

Dakle, aplikacije možeš skidati na dva načina:

• Preko aplikacije "Play Store" na mobitelu
  • Preko web stranice "Play Store" na kompjuteru koja će zatim preko Interneta skinuti aplikaciju na mobitel. Dakle mobitel dobije poruku da skine aplikaciju i on će je skinuti preko interneta.

Rjesio, pomoglo, hvala.

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 21:37 (dzelo).
16 godina
Android borbeni komplet
za one koji vole GO Launcher...
vani je beta verzije 3.0 i moze se skinuti ovdje
http://golauncher.goforandroid.com/2012/05/go-launcher-v3-00-beta/
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

Jel ko isprobao ?? Obožavao sam ga dok sam bio na Gingeru, ali kad sam prešap na ICS teško mi se gubio i pola widgeta nije radilo ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
mrzech kaže...
za one koji vole GO Launcher...
vani je beta verzije 3.0 i moze se skinuti ovdje
http://golauncher.goforandroid.com/2012/05/go-launcher-v3-00-beta/

Upravo stavljane,sviđaju mi se ikonice nove tj tema.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
goranbm kaže...

Jel ko isprobao ?? Obožavao sam ga dok sam bio na Gingeru, ali kad sam prešap na ICS teško mi se gubio i pola widgeta nije radilo ....

Probao i ostavio :)  (do sada je bio Apex).

Go Launcher mi je bio omiljen na SGS1, a mozda od sad i na SGS2 

Galaxy S2 @ WanamLite 11.5 DXLP9, SpeedMod K3-16
15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ja ga koristim odavno i najbolji mi je. Ali ne vidim razliku između ove 3.0 bete verzije i one na marketu (2.87 mislim da je).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice