Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.696.050
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...
Pa aplikacije su iste - identične. BW ne dobiješ besplatno sve. Dobiješ besplatno na Getjaru, ali ovako ne. Još moraš koristit starije verzije jer na Getjar dolaze sporo.

Isti KANG.
Samo što Fancy Widgets Pro troši manje memorije i baterije.

Ne znam kako se tebi ponaša na SGS2, ali meni je na SGS2 i Defyu puno puno bolji.

Hmmm, meni se updejta kad dođe na Market nova verzija. Neovisno o GetJaru. 

Evo ti kako izgleda kopiranje skina iz jednog u drugi (sa BW na FW):

Pa jesi pazio na foldere (scskins, wskins)?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Ovaj skydrive pod hitno treba neki app.
25gb mi zjapi prazno :O

Makar i na boxu mi zjapi 50gb bezveze :D
16 godina
Mitsuoka kaže...

Hmmm, meni se updejta kad dođe na Market nova verzija. Neovisno o GetJaru. 

Meni se niti jedna aplikacija skinuta s GetJara ne želi updateati. Imam i licencu za dr.Web koju sam dobio na njihovom giveawayu, a aplikaciju također ne mogu update-ati (pa ju prestao koristiti)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
16 godina
blago mitsu, meni ni jednu tako giveaway aplikaciju neće updateat....

da bar ove s amazona oće (već sam dobio TSF i SPB launchere, razne office, i sygic)
16 godina
neaktivan

Hmmm, meni sve uredno dolazi... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 20:37 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

Jesam. Drugačiji su nazivi potpunu (jednome base, drugome background, jednome n1, drugome number_1)

Isto tako kada sam to sve rješio, problematika... ne izgleda dobro u svakom slučaju. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel mi može netko pomoći na brzinu. Burazov Nexus S sam rootao i stavio neki custom rom.

E sad problem je u mom istom takvom mobu. Rootao sam ga bez problema no kad oću instalirati rom preko rom managera i reboota se mob pojavi se otvoreni droid sa crvenim trokutom u kojem je uskličnik.IMa ko kakvo riješenje za to. Inače mob mogu koristiti normalno i nakon toga ali nemogu instalirati rom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Jel mi može netko pomoći na brzinu. Burazov Nexus S sam rootao i stavio neki custom rom.

E sad problem je u mom istom takvom mobu. Rootao sam ga bez problema no kad oću instalirati rom preko rom managera i reboota se mob pojavi se otvoreni droid sa crvenim trokutom u kojem je uskličnik.IMa ko kakvo riješenje za to. Inače mob mogu koristiti normalno i nakon toga ali nemogu instalirati rom.

Rješenje ti je kani se ROM Managera i flashaj ROM preko CWM-a kao ceo normalan svet.

15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Rootao sam ..sada trebam staviti neki custom rom..

Da prije napravim backup ovog OTA 4.0.4 ili ? Kako onda vratiti ako mi se neće sviđati rom

EDIT:

Napravio sam backup sa ROM managerom za svaki slučaj 

Možeš i napraviti backup putem Recoveryja, ideš pod Backup and restore i odabereš Backup i čekaš. Potom kad završi, napraviš full wipe - dakle wipe data, cache i dalvik i flešaš neki ROM. Ovdje ti se sve događa i tu imaš brdo ROM-ova: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=883 . Odabereš ROM koji ti paše. Čitaj i uzmi koji ti se čini dobar. Premda na stranici koju sam ti dao (http://nexusshacks.com/) imaš review najpopularnijih ROM-ova.

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Rješenje ti je kani se ROM Managera i flashaj ROM preko CWM-a kao ceo normalan svet.

Može kakav linkić ili nešto prvi put radim to nemojte zamjeriti :D

16 godina
neaktivan

Evo kolega iznad se potrudio {#}

Uglavnom, samo uđeš u CWM i dalje ćeš se vrlo vjerojatno i sam snać. Wipe je poželjan prije novog ROM-a, ali isto tako i neobavezan prilikom updejta verzija istog ROM-a. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 20:40 (Mitsuoka).
15 godina
Android borbeni komplet
Mitsuoka, a što ako on nema Recoveryja? Jer ak mu je uskličnik, znači da nema flešan Recovery, a to se događa na stock ICS-u. Mislim, Recovery je tamo, ali se slabije vidi. Svakako bi mu morao flešati iz ROM Menagera.

Hrvoje, ajde probaj ući u Recovery. Ne znam koju imaš kombinaciju tipki, mislim da je vol up i power tipka.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Mitsuoka, a što ako on nema Recoveryja? Jer ak mu je uskličnik, znači da nema flešan Recovery, a to se događa na stock ICS-u. Mislim, Recovery je tamo, ali se slabije vidi. Svakako bi mu morao flešati iz ROM Menagera.

Hrvoje, ajde probaj ući u Recovery. Ne znam koju imaš kombinaciju tipki, mislim da je vol up i power tipka.

Triba bi ga imat ako je Roota uređaj, a kako je sa ROM Managerom nemam pojma, pa je moguće i samo neka greška ROM managera.

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Kad pokušam ući u recovery isto izbaci isto :/

15 godina
Android borbeni komplet

Evo, vidiš da nemaš Recovery. Tak je i točno meni bilo kad sam rootao Nexus. Telefon je bio rootan, ali nije imao Recoveryja. Onda sam pronašao neki link za rootanje gdje upišeš par komandi u cmd i to je to. Sad ne znam gdje je taj link. Ak ga pronađem, pošaljem ti.

Hrvoje, ovdje imaš vodič kako rootati: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007782

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 20:49 (jurica_m).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Evo, vidiš da nemaš Recovery. Tak je i točno meni bilo kad sam rootao Nexus. Telefon je bio rootan, ali nije imao Recoveryja. Onda sam pronašao neki link za rootanje gdje upišeš par komandi u cmd i to je to. Sad ne znam gdje je taj link. Ak ga pronađem, pošaljem ti.

I onda je dalje sve bilo ok ? 

Jesi stavljao taj link na forum da ti pročešljam postove :) 

15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

I onda je dalje sve bilo ok ? 

Jesi stavljao taj link na forum da ti pročešljam postove :) 

Jesam, u temi Google Nexus S dao taj link, ali je problem što je link bio na megaupload-u koji se u međuvremenu ugasio.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da...e sad ovaj tvoj link...ja sam došao do unlocka..odnosno to sam obavio..po tutu koji sam radio uopće nije bilo ovoga recovery

Da obavim onda sad od ovoga Part 3 nadalje ? 

Problem je još što je ovaj link mrtav za part 3 

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Hrvoje, evo pronašao sam. Ja sam rootao prema ovom linku i sve je uspjelo: http://dottech.org/android/root-android/25412/how-to-root-nexus-s-on-ice-cream-sandwich-android-4-x/ . Sretno!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Neznam sada od kuda da počnem postupak...imam instaliran i superuser i sve..kad uđe u fastboot mode piše da je unlocked

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ljudi, ima li ko Visu Electron i da mu radi na Play Storeu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Moja radi najnormalnije ! 

16 godina
Mitsuoka kaže...

Moja ne radi. Piše da nije supported.

edit: OTP banka, visa web prepaid kartica. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:07 (mind_challenge).
16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Mitsuoka kaže...

Koja banka? I sigurno Visa Electron?

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
Mitsuoka kaže...

Koja banka? I sigurno Visa Electron?

PBZ ,pa daa Visa Electron...žiro račun!

14 godina
Android borbeni komplet
Kad je riječ o VISA ELECTRON, jeli to samo kartica PBZ-a ili ima još koja druga banka ima V.E.?!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda pola radi, pola ne -.-' hebemu i ovi google i ne podrzavanje paypala.

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Kad je riječ o VISA ELECTRON, jeli to samo kartica PBZ-a ili ima još koja druga banka ima V.E.?!

Sve banke bi je trebale imat, ja san na Splitskoj, i ne radi Electronka na Marketu.

Jel postoji koji način da se zaobiđe google checkout?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:12 (Mitsuoka).
14 godina
Android borbeni komplet
@Mitsuoka, obzirom nisam ziher, budem se raspitao u banci i kod ljudi koji kupuju online, obzirom karticu nemam ja ali je ima član moje obitelji, a možda bi mogla poslužiti za kupnju?
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mitsuoka kaže...
ATJLučko kaže...

Sve banke bi je trebale imat, ja san na Splitskoj, i ne radi Electronka na Marketu.

Jel postoji koji način da se zaobiđe google checkout?

Evo ja sam probao i svoju običnu (ne web-prepaid) isto ne radi. Također imam žiro račun. Kad bi bar podržavali paypal.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice