Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.697.635
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Laxarus kaže...
moze preporuka aplikacije za sinkronizaciju podataka na box i/ili dropbox, nesto tipa foldersync

Toplo preporucam Go Keyboard, totalni preporod, skinite hr jezik i vozi, jednostavno savrsena tipkovnica

Koliko ja znam box i dropbox imaju svoje aplikacije.

Box:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.box.android&feature=search_result

Dropbox:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dropbox.android&feature=search_result

16 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
moze preporuka aplikacije za sinkronizaciju podataka na box i/ili dropbox, nesto tipa foldersync

Toplo preporucam Go Keyboard, totalni preporod, skinite hr jezik i vozi, jednostavno savrsena tipkovnica

Za Dropbox - aplikacija Dropbox.

A tipkovnica... Smart Keyboard je meni najbolja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Najbolja tipkovnica - Swiftkey.

Smart keyboard sam prestao koristit, ali ova swiftkey je stvarno fantasticna
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

a eto ja ne volin da mi tipkovnica govori sta zelin napisat, pa sve retardirano zvuči. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Android borbeni komplet
ne mora bit... namjestis si da ti samo nudi rijeci a ne da ih zapisuje umjesto tebe... ja je koristim i predobra je stvar
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
ne mora bit... namjestis si da ti samo nudi rijeci a ne da ih zapisuje umjesto tebe... ja je koristim i predobra je stvar

e, ali opet nudi riječi, to ne volim, samo zauzima ekran. A ako se to može isključit onda je kao i Smart Keyboard.

17 godina
Laxarus kaže...

Ili jednostavno skineš domaću, Gudeljevu aplikaciju Croatian Keyboard.

Do NOT feed the troll!!
14 godina
neaktivan
a od kad sluzbena box aplikacija ima sync? -.-
TD za glupost
16 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

a eto ja ne volin da mi tipkovnica govori sta zelin napisat, pa sve retardirano zvuči. 

Iskljucis.

Jedino sta nemres iskljucit je ? i , key, volio bi da bude long-press na točku

Makar je to došlo u Swiftkey 3 beta verziji

16 godina
Novi HS i LS

Evo moj novi HS i LS.

Postam samo ovdje jer onu temu za HS rijetko tko čita.

Motorola Defy running CM7.2 v2.3.7 :

• Go LauncherEX v2.86 LunarUI theme 10×10 grid
  • MIUIv4 Themechooser theme
  • Team Battery Bar
  • mclock
  • Minimalistic Text
  • Minimal Reader Pro
  • Widgetlocker v2.2.3
  • Lockscreen wallpaper by me

Taggano ovdje : http://mycolorscreen.com/2012/04/15/top-torn/

mClock i Minimalistic Text mClock i Minimalistic Text
Fancy Widgets i Minimal Reader Pro Fancy Widgets i Minimal Reader Pro
MIUIv4 tema, LunarUI tema za GoLauncher, Team Battery Bar MIUIv4 tema, LunarUI tema za GoLauncher, Team Battery Bar

6 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Stavi beautiful widgets jos i neki skin za clock / weather

ja

0 0 hvala 0
16 godina
zasto?
pa na drugom screenu imam...ne treba mi dva clocka i dva weathera na hs...pogotovo na ls.
jos imam unlock animaciju
16 godina
neaktivan

Pa baš to rekoh, isključim li to isto kao i svaka tipkovnica, kad već iman Smart Keyboard, zašto bi uzima nešto drugo.

Nego koja ti je on Fancy Widget tema?

16 godina
Weather HD.
Skinem ju za BW i prebacis u folder od FW
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Weather HD.

Još jedno pitanje, koja je razlika FW - BW, pa koristiš FW?

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

@ Mitch i ekipa 

Ovako nešto se nemože složiti bez rootanog mobitel ? Ili se varam ? Znam da sam pokušavao ali nije išlo baš! Stalno je javljalo konflikte.

OFF

Ako rootam nemoram stavljati custom ROM,kernal i ostalo ili moram? MIslim ga rootati i za početak ostaviti 4.04(Nexus S i9023).Kako je s vračanjem na OTA i unrootom?

0 0 hvala 0
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

@ Mitch i ekipa 

Ovako nešto se nemože složiti bez rootanog mobitel ? Ili se varam ? Znam da sam pokušavao ali nije išlo baš! Stalno je javljalo konflikte.

OFF

Ako rootam nemoram stavljati custom ROM,kernal i ostalo ili moram? MIslim ga rootati i za početak ostaviti 4.04(Nexus S i9023).Kako je s vračanjem na OTA i unrootom?

Sve za Nexus S imaš ovdje: http://nexusshacks.com/

Rootaš ga u par koraka.

16 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...
Weather HD.

Još jedno pitanje, koja je razlika FW - BW, pa koristiš FW?

FW - manje resursa uzima pa odma i manje baterije, više stilova widgeta, pokazuje detaljnije informacije o vremenu, kompletniji widget, jednostavnija uporaba i idu skinovi iz beweather i BW. Animacije bolje rade

Također nema neke razlike između free i pro aplikacije.

16 godina
neaktivan

Eto sad gledao pa da malo usporedim

BW - 15 stilova widgeta

FW - 5 stilova widgeta

Informacije o vremenu iste - razlika BW 4 dana, FW 5 dana unaprijed

BW ima više postavki, ali tu je negdi

Idu i na BW jedni i drugi

Animacije mi rade isto, jedino oblaci brže prođu na FW

BW je besplatan. FW free ima samo 5 skinova.

ALI, veliki - BW-a na hrvatskome - č i ć budu á

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:06 (Mitsuoka).
16 godina
Pa prebacis skinove u FW folder...
15 godina
Android borbeni komplet

Meni puno ljepši i bolji Fancy widgets. Odličan je i Beweather. Ukusi su različiti, naravno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:09 (jurica_m).

1 0 hvala 0
16 godina
Da, ali na widgetu na BW mi ne prikazuje sunset/sunrise...
a i FW vrijeme mi se iz nekog razloga poklapa sa minimalistic text, a BW ne...a oba koriste Google Weather (tako sam stavio)
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa prebacis skinove u FW folder...

Ti od svega nabrojanoga nađeš jednu stvar, koju već imaš tamo i nemoraš se mučit oko portanja widgeta u FW. (Da, widget koji želim prvo moram sredit tako da preimenujem svaki djelić widgeta kako bi normalno radia ili izgleda ovako: )

BW je očigledno daleko kompletniji i potpuniji. I besplatno dobiješ sve... 

16 godina
Pa aplikacije su iste - identične. BW ne dobiješ besplatno sve. Dobiješ besplatno na Getjaru, ali ovako ne. Još moraš koristit starije verzije jer na Getjar dolaze sporo.

Isti KANG.
Samo što Fancy Widgets Pro troši manje memorije i baterije.

Ne znam kako se tebi ponaša na SGS2, ali meni je na SGS2 i Defyu puno puno bolji.
16 godina
hrvoje_zg91 kaže...

@ Mitch i ekipa 

OFF

Za vraćanje na stock nemoraš rootat. Rootaš stock i na njega recovery.

Taj stock je tzv kernel - baza i od njega sve počinje. Šta god radiš, koji god rom flashao, čim staviš CWM recovery (2nd -init) odma napraviš nandroid backup svega, i kad god nemreš upalit dalje od bootlogoa samo se vratiš na taj stock, a root ostaje (kao i recovery kojeg si imao na stocku).

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa aplikacije su iste - identične. BW ne dobiješ besplatno sve. Dobiješ besplatno na Getjaru, ali ovako ne. Još moraš koristit starije verzije jer na Getjar dolaze sporo.

Isti KANG.
Samo što Fancy Widgets Pro troši manje memorije i baterije.

Ne znam kako se tebi ponaša na SGS2, ali meni je na SGS2 i Defyu puno puno bolji.

Hmmm, meni se updejta kad dođe na Market nova verzija. Neovisno o GetJaru. 

Evo ti kako izgleda kopiranje skina iz jednog u drugi (sa BW na FW):

FW FW
Kako treba izgledat Kako treba izgledat
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Malo offtopic, ali pisem ovdje jer cu najprije dobit odgovor. Zanima me koliko su kvalitetne i udobne slusalice koje dolaze uz galaxy s? Dal su puno losije od recimo Yamaha EPH-30 ili je razlika nebo i zemlja? (I zapravo kolika je razlika između EPH-20 i EPH-30?)
Koliko bi vi procjenili da vrijede te slusalice od galaxy-a?

http://www.blueunplugged.com/dbimgs/EHS48ESOME-p.jpg

I jos jedno pitanje. Probao sam prijateljeve slusalice od Galaxy 3 (mislim da si iste ko i od galaxy s) i minutu nakon kaj sam ih ustekao mobitel mi se resetirao. Probao sam 2x i isto se dogodilo. Zar je moguce da samsungove slusalice ne odgovaraju za Desire ili mu je baš onda nekaj došlo da se 2x neobjašnjivo ugasio ?

Imate koju preporuku in ear slusalica da su kojih 100-150kn?
Odgovorite na pm, ako nesmijemo ovdje toliko u offtopic

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Osa kaže...

Malo offtopic, ali pisem ovdje jer cu najprije dobit odgovor. Zanima me koliko su kvalitetne i udobne slusalice koje dolaze uz galaxy s? Dal su puno losije od recimo Yamaha EPH-30 ili je razlika nebo i zemlja? (I zapravo kolika je razlika između EPH-20 i EPH-30?)

I jos jedno pitanje. Probao sam prijateljeve slusalice od Galaxy 3 (mislim da si iste ko i od galaxy s) i minutu nakon kaj sam ih ustekao mobitel mi se resetirao. Probao sam 2x i isto se dogodilo. Zar je moguce da samsungove slusalice ne odgovaraju za Desire ili mu je baš onda nekaj došlo da se 2x neobjašnjivo ugasio ?

Osa, ja sam imal takve slušalice na svojem Nexusu i slušalice su predobre. A kaj se tiče ostalih slušalica, apsolutna preporuka su Sennheiser.

16 godina
neaktivan
Osa kaže...

Da, razlika je nebo i zemlja. 

Preporuka in-ear, pogledaj malo ovu temu tu su oko 200kn slušalice koje bi ti preporucia, inear canal http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/vodic-odabir-slusalica/144152.aspx?page=0&jumpto=2812611&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:28 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Rootao sam ..sada trebam staviti neki custom rom..

Da prije napravim backup ovog OTA 4.0.4 ili ? Kako onda vratiti ako mi se neće sviđati rom

EDIT:

Napravio sam backup sa ROM managerom za svaki slučaj 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:10 (hrvoje_zg91).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice