Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.668.696
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Android borbeni komplet
Unix kaže...

S-Voice apk je dostupan za download.

LINK

I gotovo :)

http://mob.hr/samsung-pocinje-blokirati-s-voice-na-drugim-uredajima/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Unix kaže...

LINK

Da si pročitao do kraja, znao bi da nije gotovo ako editiraš build.prop {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 11:51 (merio).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne pratim bas appse u zadnje vrijeme, jel ima onda kakva zamjena appleovog sirija na androidu?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
merio kaže...

LINK

Da si pročitao do kraja, znao bi da nije gotovo ako editiraš build.prop {#}

Aha, i komentare treba citati! :))

Hvala na informaciji!

13 godina
luka_cro kaže...

Ne pratim bas appse u zadnje vrijeme, jel ima onda kakva zamjena appleovog sirija na androidu?

{#} Upravo razgovaramo o njoj {#}

Samsung S-Voice.

17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Evo tek sam dobio HTC one x posto mi je to prvi android molio bih preporuku nekih aplikacija/igrica [placene ili besplatne svejedno] i cuo sam da ima neki app sto probija wifi sifre pa mi molio ako netko to ima da mi posalje na ppoprostite ako ima tipfelera nova tipkovnica navikavam se jos

Prvi Android i majstor bi već probijao WiFi zaštite... KAKAV CAR!!!!

Idemo ga stavit za Kralja Foruma...

Do NOT feed the troll!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 12:10 (CrnaBitanga).
15 godina
CrnaBitanga kaže...
zelenbic kaže...

Evo tek sam dobio HTC one x posto mi je to prvi android molio bih preporuku nekih aplikacija/igrica [placene ili besplatne svejedno] i cuo sam da ima neki app sto probija wifi sifre pa mi molio ako netko to ima da mi posalje na ppoprostite ako ima tipfelera nova tipkovnica navikavam se jos

Bitanga, prije par tjedana si pola ekipe ovdje prijavio za offtopic, a sad si ti taj koji offtopičariš ovdje, ja mislim. Pozdrav {#}

17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
CrnaBitanga kaže...
zelenbic kaže...

Bitanga, prije par tjedana si pola ekipe ovdje prijavio za offtopic, a sad si ti taj koji offtopičariš ovdje, ja mislim. Pozdrav {#}

Blago meni s tobom za dežurnog dušebrižnika. Nešto ne viđam tvoje prijedloge za appove u zadnje vrijeme, pa nemoj mene prozivati.

A da ne skrećemo u te vode evo mog prijedloga:

Relax and Sleep - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mizusoft.relaxandsleep&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taXp1c29mdC5yZWxheGFuZHNsZWVwIl0.

Genijalna aplikacija za sve one koji ne mogu zaspati, ili im se po glavi dok leže u mraku po glavi vrti milijun gluposti... Lupite npr. cvrčke i šum mora, akustičnu melodiju pride i hrčete u roku 10 minuta!

Do NOT feed the troll!!
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovaj S-Voice je super, prepoznaje i hrvatska imena ljudi :)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CrnaBitanga kaže...
jurica_m kaže...
CrnaBitanga kaže...
zelenbic kaže...

Blago meni s tobom za dežurnog dušebrižnika. Nešto ne viđam tvoje prijedloge za appove u zadnje vrijeme, pa nemoj mene prozivati.

A da ne skrećemo u te vode evo mog prijedloga:

Relax and Sleep - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mizusoft.relaxandsleep&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taXp1c29mdC5yZWxheGFuZHNsZWVwIl0.

Genijalna aplikacija za sve one koji ne mogu zaspati, ili im se po glavi dok leže u mraku po glavi vrti milijun gluposti... Lupite npr. cvrčke i šum mora, akustičnu melodiju pride i hrčete u roku 10 minuta!

Pa sta ako bi htio "probijati" sifre nekad bi mi dobro doslo ak bi u gradu trebao nesto provjerit kada ide bus vrijeme za 2 sata itd.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
neaktivan

Niže je upit...

Do NOT feed the troll!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 15:22 (CrnaBitanga).
17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Pa sta ako bi htio "probijati" sifre nekad bi mi dobro doslo ak bi u gradu trebao nesto provjerit kada ide bus vrijeme za 2 sata itd.

Još uvijek ne kužiš zašto se to ne bi smjelo tražiti ovdje po forumu?

Do NOT feed the troll!!
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Unix kaže...

Za što je to? Ne mogu naći neki jasniji opis? Koliko sam povezao, nešto kao Siri?

Do NOT feed the troll!!
13 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
CrnaBitanga kaže...
Unix kaže...

Za što je to? Ne mogu naći neki jasniji opis? Koliko sam povezao, nešto kao Siri?

Da, samo po mome iskustvu, još i bolje jer radi sa našim naglaskom :)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni kod pokusaja instalacije na HTC Desire javlja "There is a problem parsing the package." To znaci da nije moguca instalacija za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Osa kaže...

Meni kod pokusaja instalacije na HTC Desire javlja "There is a problem parsing the package." To znaci da nije moguca instalacija za njega?

Da, za tu aplikaciju ti je potrebna najnovija verzija Androida (4.0 a.k.a. ICS)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
13 godina
neaktivan
Osa kaže...

Da, treba ti ICS za to.

14 godina
Unix kaže...
Osa kaže...

Da, treba ti ICS za to.

vezano za to

Veselje uzrokovano dostupnošću S-Voice aplikacije svim ICS korisnicima, ma kakvo ono bilo, nije dugo trajalo. Naime, Samsung je danas počeo blokirati sve neautorizirane zahtjeve za ovom uslugom što znači da će svaka instalacija na uređaju koji nije Samsung Galaxy S III uskoro biti beskorisna.

Podsjetimo, Samsung je S Voice (uslugu naprednog prepoznavanja glasa) predstavio na svojoj novoj perjanici Galaxy S III čime bi i na tom području konkurirao Appleovom iPhoneu, odnsono Siri. Jučer je spomenuta aplikacija izdvojena iz ROM-a Samsunga Galaxy S III koji je procurio u javnost i tako postala dostupna (skoro) svim ICS korisnicima.

izvor:mob.hr

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
vezano za to

Veselje uzrokovano dostupnošću S-Voice aplikacije svim ICS korisnicima, ma kakvo ono bilo, nije dugo trajalo. Naime, Samsung je danas počeo blokirati sve neautorizirane zahtjeve za ovom uslugom što znači da će svaka instalacija na uređaju koji nije Samsung Galaxy S III uskoro biti beskorisna.

Podsjetimo, Samsung je S Voice (uslugu naprednog prepoznavanja glasa) predstavio na svojoj novoj perjanici Galaxy S III čime bi i na tom području konkurirao Appleovom iPhoneu, odnsono Siri. Jučer je spomenuta aplikacija izdvojena iz ROM-a Samsunga Galaxy S III koji je procurio u javnost i tako postala dostupna (skoro) svim ICS korisnicima.

izvor:mob.hr

Upravo to piše na početku ove stranice i još sa istog izvora, a malo niže način kako zaobići taj problem ;)

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

vama radi taj s voice?
meni samo baca network error i nece nista prepoznati... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Telefon rootan maloprije. Idem instalirat adfree i kada ga pokrenem izbaci mi pitanje hoću normal boot ili nešto drugo.izaberem normal boot i dobijem fatal error "unable to get rott".Zna netko o čemu je riječ :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Telefon rootan maloprije. Idem instalirat adfree i kada ga pokrenem izbaci mi pitanje hoću normal boot ili nešto drugo.izaberem normal boot i dobijem fatal error "unable to get rott".Zna netko o čemu je riječ :)

Instaliraj ovo:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5hZGF3YXkiXQ..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 19:22 (jurica_m).
13 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

vama radi taj s voice?

Da, zaštita Samsunga.

Editiraš ovo u build.prop:

ro.product.model=GT-I9300

i

ro.product.device=GT-I9300

16 godina
neaktivan
Unix kaže...
luka_cro kaže...

vama radi taj s voice?

Da, zaštita Samsunga.

i

Ne vridi ti to bez ostalih S III aplikacija, jer sinkronizacija svega i je bit S Voicea.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Unix kaže...
luka_cro kaže...

vama radi taj s voice?

Da, zaštita Samsunga.

i

Ne vridi ti to bez ostalih S III aplikacija, jer sinkronizacija svega i je bit S Voicea.

Ne razumijem?

Kako to misliš, meni radi S-Voice {#}

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

nije ontopic ali da li tko zna kakvu dobru parodiju,reklamu, bilo kakvi smiješni video u vezi androida ili android vs iphone ?  {#}

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

I kada dolazi taj ICS na sony xperiu S i sta ce sve dobiti kada se prebaci na njega.I eto mozeli jos par tipova/informacija za pocetnika na androidu/smartphonu.Hvala

U srpnju

hobi:moj-android.net
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

offline dictionary german-croatian i obrnuto, zna tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Mass Effect Infiltrator je izasao za android... dobro izgleda igra... :)

0 0 hvala 1
15 godina
kc-kb kaže...

nije ontopic ali da li tko zna kakvu dobru parodiju,reklamu, bilo kakvi smiješni video u vezi androida ili android vs iphone ? {#}

www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice