Nije partija put Milne, meni je sve ok. ICoin v47
Android borbeni komplet
- poruka: 11.980
- |
- čitano: 2.668.503
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li kakvih saznanja o Paid appsima u Hrvatskoj?
I ja još uvijek ne mogu ići pod Just in tab i u appsima i u igrama. -.-
Meni je bez problema i u jednome i drugome.
U kom smislu je oša?
Meni je bez problema i u jednome i drugome.
Samo potvrđujem Mitsuokine navode
!!

Meni "Just in" ne radi več 3 tjedna.
P.S. Otišli smo u OFF TOPIC
Preporučavam ovaj ROM za Desire. Gingerbread ROM sa Senseom,puno dodataka,ali je vraški brz i pogodan za OC.
Wow!
Odličan!
Preporučavam ovaj ROM za Desire. Gingerbread ROM sa Senseom,puno dodataka,ali je vraški brz i pogodan za OC.
Malo si falija temu.
Ugl. od tih ROMova taj je najgori jer se s vremenom brzo začepi i uspori dok je kod InsertCoina drugačija situacija (nakon nekoliko sati fluidnije radi)
Malo si falija temu.
Ugl. od tih ROMova taj je najgori jer se s vremenom brzo začepi i uspori dok je kod InsertCoina drugačija situacija (nakon nekoliko sati fluidnije radi)
Ok,onda ću opet flashat,skidam sad InsertCoin v49
Nemoj tako svako malo flashat, gledaj kakvi su bugovi kod kojega (recimo ja sam jos na InsertCoinu v47), a takoder nije los ni Cool Kingdom Sense 3.0 ROM

A znam, on ga stalno promovira, a meni je uzas zivi nakon 2 dana, sve trokaje. Još je nekome isto bilo tako, a nekome i dobro radi.
A znam, on ga stalno promovira, a meni je uzas zivi nakon 2 dana, sve trokaje. Još je nekome isto bilo tako, a nekome i dobro radi.
Jel se restartom mobitela što poboljšava kad se to desi?

Jel se restartom mobitela što poboljšava kad se to desi?
Meni restart (IC) obično napravi pomutnju svega pa ga moram palit - gasit potpuno da sve bude ok, ali ne gasim uredaj cesto, samo stavin na aeroplane mode (to sam pokazivao prijatelju BIOS load, pa da ne palim gasim idem ja restart).
Zato da isprobam ostale. OK,ovaj Reflex ostaje par dana,pa ću isprobati neki drugi.
nije jos otkvasinao. ajmo rootavci, instal market enabler i pokusajte onda naci skype.
ili jos bolje, odite na stranicu s mobom pa ga otalen manuelno daunloadajte.
EDIT: hm, ima jos 2-3 poruke iza onih o skypu... ma ima to neke veze sa regijom paid appova. iako je skype free, vidi se samo pod paid marketom. glupo, znam.
EDIT 2: na reflexS restart moba ne radi pomutnju :P
Radi li vam applanet?
ne radi applanet, a ni market bas kak bi trebal...
skype vjerovatno ima veze o kakvom se mobu radi, jer ja na DHD-u imam skype, a frend ga na samsungu galaxy I7500 uopce ne vidi na marketu, tak da ja mislim da je do mobitela...
Radi li vam applanet?
ne
Evo probajte ovaj skipe, ja sam ga probao još u 3. mjesecu i radio je. I jucer sam ga ponovo instaliral i opet se normalno pokrene i logira. Razgovarati sam probao samo jednom i cinilo se ok.
Malo si falija temu.
Imaš pravo,uspori se, a i sa WiFiem nešto zahebava...
Znači InsertCoin?
Pa nema video call kad Desire nema prednju kameru xD
Kako na androidu poslat nešto bluetooth, odnosno koja palikacija mi treba :)
Kako na androidu poslat nešto bluetooth, odnosno koja palikacija mi treba :)
Bluetooth file Transfer od medival softver... ofc imas na marketu!
es file explorer takodjer salje apk fajlove