Nadogradnja 8gb RAM-a zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nadogradnja 8gb RAM-a

Trebam pomoć!!
Znaći oču nadograditi jos 4 gb RAM-a da imam 8gb i zanima me što sve mogu dobit sa jos 4 gb RAM-a što mi sve treba!
Imam kompjuter:AMD Phenom X4 3.2GHz 955,RAM 4 gb,ATI Radeon hd 6700 series 1gb,500W napajanje,i matičku M5A78L LE.. 

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Nadogradnja 8gb RAM-a
trebaju ti 64-bit windowsi. Dobitak upitan ili ga uopce ni nema ako se ne bavis grafikom/video obradom/cad
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan

Bavim se sam igricama i nekim sitnim glupostima kaj mi treba

15 godina
Nadogradnja 8gb RAM-a

Glupost ti je onda stavljat jos 4 gige. Samo pare bacas bezveze a neces nista dobiti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 16:01 (Elubrylla).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
da pitam ovdje? a kad bi ugasio swap,cache ili kak se vec zove file u windowsima? tj da ih on vuce iz rama (8gb) dal bi se rasteretio hard disk??ak neko zna ili koristi taj sistem da nam javi...i mene ovo zanima?
15 godina
neaktivan
Nadogradnja 8gb RAM-a

Što nije potpuna istina, kod nekih igara se primijeti poboljšanje.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
da se ispravim! gasenje page filea pod windowsima! inace pitanje je odlicno!!
13 godina
neaktivan

ma ja kad sam kupovao novi komp odmah sam stavio 8gb i miran. Sad je ram jeftin, 8gb imaš naći ispod 700kn.

15 godina
neaktivan
Ajze kaže...

ma ja kad sam kupovao novi komp odmah sam stavio 8gb i miran. Sad je ram jeftin, 8gb imaš naći ispod 700kn.

Mislis ispod 400. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
Ajze kaže...

to svakako, cijena je bezvezna.. al nadograđivat nema smisla ako ne treba

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice