Mogu li zajedno OCZ XTC i Kingmax

poruka: 102
|
čitano: 13.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mogu li zajedno OCZ XTC i Kingmax
itomic009 kaže...
zoharbizo kaže...

a moga bi...samo mu se neda...:)

Ganged i unganged su dual channel modovi rada memorije. Nije ganged "pravi" dul channel,  ungagneged neki lažni.

mislis da mi to sad nije jasno?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
neaktivan

samo me jos zanima je li mi memorija radi na 667 ili kao sto sam u biosu postavio na 810MHz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

samo me jos zanima je li mi memorija radi na 667 ili kao sto sam u biosu postavio na 810MHz?

Radi ti na 810MHz budući da si tako postavio u BIOS-u.

14 godina
zoharbizo kaže...
itomic009 kaže...
zoharbizo kaže...

a moga bi...samo mu se neda...:)

Ganged i unganged su dual channel modovi rada memorije. Nije ganged "pravi" dul channel,  ungagneged neki lažni.

mislis da mi to sad nije jasno?

Lool, pa neznam jel ti nije jasno kad pišeš komentar onakav. U ovoj temi se ljudi  raspisali o toj memoriji i modovima rada a to sasvim sve jasno i nema 150 modova pa da se ima šta miješat i zabunit {#}

14 godina

k

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 2:51 (JohnnyBlaze).
15 godina
neaktivan

ovako, imam 2x1GB i 2x2GB sva memorija je DDR2 800MHz i od istog je proizvodaca, OCZ, no problem je sto mi neocitava 6GB nego samo 5056Mb, pa me zanima dali mi netko moze dati par savjeta kako da rijesim taj problem

0 0 hvala 0
15 godina

Ili ti ne radi jedan keks od 1gb ili ti neradi jedan utor. Stavljaj jednu po jednu pa provjeravaj kaj ne radi.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napravio sam sve od toga sto si naveo i sve je uredu, svi utori rade i svi keksi rade. dali trebam mozda nesta u biosima napraviti ?

15 godina

Koje winse imas ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam ubuntu 11.04 32bit ali mislim da nije problem u os-u, jer mi bios ocita 5056Mb

15 godina

Ako se ne varam 32 - bitni operativni sustav moze iskoristit samo 3.25 gb rama. Da bi u potpunosti iskoristio 6gb ram-a moras imat 64-bitni OS .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da to razumijem, ubuntu mi ocitava 3GB ali mene zanima zasto mi bios ocitava 5056Mb a ne 6Gb, jer nevjerujem da ce mi ubuntu 64bit ocitavati 6Gb ako je bios ocito 5056Mb

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice