pročitao sam par stranica prije i složio bi se sa kolegom koji govori da su stari usb stickovi, pa i oni 2.0 uredni dan danas i rade deklariranom brzinom, bez oscilacija na bilo kakav file i količinu i veličinu.
ne znam dali su to nekakave patke koje pokušavaju danas proizvođači umaskirati pa ispada da su ljudi zadovoljni donekle cijenom/kapacitetom gb, ali ne i brzinom.
pitam se samo dali bi ovaj adata 3.2 radio bolje na kompu koji ima 3.2 usb utore, jer ja nemam mogučnost nigdje za sada testirati da bi znao rezultat brzine zapisivanja.
Stari USB-ovi meni rade brže i s konstantnijom brzinom od novijih. Ne bi bili brži na 3.2 jer stickovi koje ja imam nisu najnovija generacija, pa samim time niti ne mogu biti brži do granice brzine porta na koji su spojeni. Svi stickovi koje sam kupio u zadnje 2-3 godine su razočaranje. Ne kupujem one super skupe, jer je to neisplativo. Ne kupujem ni najjeftinije s lažnim deklaracijama brzine. Možda griješim, ali mislim da smo u nekoj eri šrot čipova i da će to još potrajati.