Zato uzmes dokumentaciju koja je kod Qt-a jedna od najsveobuhvatnijih i najdetaljinijih. Ako ti je ovo promaknulo, onda stvarno ne znam sto da ti kazem.
Sto se Qt Creatora tice, jbg, meni se nijednom nije srusio niti na Ubuntuu niti na Win 7. Zato postoji nesto sto se zove feedback, bug report i slicno. To valjda znas kao developer. Kao sto to vrijedi za svaku aplikaciju, tako vrijedi i za IDE (i IDE je aplikacija). Pa ono, umjesto ekspresnog brisanja korisnije bi bilo da si poslao bug report tim vise sto je rijec o novijem OS-u pa ocito da jos ima musica.
Meni se cini da ti nisi niti imao bas neku namjeru raditi nesto konkretno s Qt-om, vec cisto iz zezancije malo prckati po tome, pa ako prode prode, ako ne ne. Tim vise sto je rijec o C++-u, nekak imam osjecaj da bi brzo odustao. :D (nhf)
P.S. Meni se ovo dogodilo iz cista mira na Win7 (a koji se pokrecu u prosjeku jednom do dva puta mjesecno) na kojima su instalirane jedino ovih par igri u meniju + Steam i AV. Trebao mi je cijeli dan da to slozim jer kompletno brisanje Steama + ponovno skidanje i instalacija igara nije bila opcija (da, probao sam backupirati direktorij s igrama i nakon svjeze instalacije Steama vratiti ga - nije radilo). Svaki puta Windowsi bi odlucili izbrisati steam.exe datoteku. Znaci ono, imam otvoren Steamov direktorij i vidim steam.exe, dva puta kliknem na njega i pred ocima mi se exe sam od sebe izbrise.
Na kraju sam napravio upravo to sto nije dolazilo u obzir, kompletno brisanje Steama i ponovno skidanje svih igara. Samo zato jer su si Windowsi malo odlucili da Steam za njih vise ne postoji. I ode cijeli dan u k*.
Sto da sad napravim, promptno uninstalliram Windowse?