Je l može neko od kolega da postavi neki SS za AOSP 1.2?
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 604.636
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je l može neko od kolega da postavi neki SS za AOSP 1.2?
Nema ugrađenu SS aplikaciju, treba koristiti neki 3rd party program s google playa.
Izvinjavam se, nisam znao. Sad mi je jasno zašto nigde ne mogu da pronađem kako izgleda.
Staviti cu ti ja slike poslije.
problem je sto ja neznam staviti recovery sve sam ja to citao ali neznam zato sam i sad napravio ovdje racun vidio sam da si ti online
meni treba nesta da leti trenutno sam na cm7 2.3.7, i zelim preko vec stavljenog recoverya da stavim nesta da leti bez greske, jel imas kakvu preporuku??
AOSP 1.2 2.3.7, doslovno leti.
Mozes li tad link za skinit taj room kad ga tako hvalis da ga i ja instaliram....
Imaš na prvoj stanici link na post sa popisom ROM-ova.
Ima li tko kakvih problema sa ZOE 3.0 Rom-om? Meni se čini koliko ga koristim da nema problema nikakvih. U početku sam imao nekih problema oko WiFi-ja ali kasnije sve uredu (ispočetka mi je vrlo često javljalo grešku, a sad nikako, pali iz prve), vrlo je brz i drago mi je što su ubacili lg widgete (posebno radi Bilješki), jedino mi je žao što je Leoposas izbacio Holo-launcher, al ok, itako je bio paid verzija tako da i nije smio biti dalje u Romu.
ZOE 3.0 mi za sada izgleda dobro, ali i kod njega je veliki problem šta ne prepoznaje karticu od 8 GB. I nekoliko puta mi nije kako treba mountao karticu od 4 GB. Ako se ti problemi srede, možda će i biti za upotrebu, a ovako baš i nije. Čudi me da nitko još nije napravio nijedan rom da bude po funkcionalnosti barem ravan romu 2.1, a trebalo bi ga nadmašiti. Između ostalog, trebao bi bolji radio i fotoaparat koji ima funkcije barem kao onaj u 2.1. Nije baš neko rješenje ako se naknadno moraju tražiti i ubacivati aplikacije koje nadoknađuju izgubljene ili lošije funkcije u postojećim, jer svaka dodatno uzima memoriju. Jedino da se prčka po sistemu, a to već ne spada u aktivnosti onih kojima baš to i ne ide previše od ruke.
Dakle, vjerovatno opet povratak na 2.1, dok se ne izda neki općenito bolji od njega.
ZOE 3.0 mi za sada izgleda dobro, ali i kod njega je veliki problem šta ne prepoznaje karticu od 8 GB. I nekoliko puta mi nije kako treba mountao karticu od 4 GB. Ako se ti problemi srede, možda će i biti za upotrebu, a ovako baš i nije. Čudi me da nitko još nije nijedan rom da bude po funkcionalnosti barem ravan romu 2.1, a trebalo bi ga nadmašiti. Između ostalog, trebao bi bolji radio i fotoaparat koji ima funkcije barem kao onaj u 2.1. Nije baš neko rješenje ako se naknadno moraju tražiti i ubacivati aplikacije koje nadoknađuju izgubljene ili lošije funkcije u postojećim, jer svaka dodatno uzima memoriju. Jedino da se prčka po sistemu, a to već ne spada u aktivnosti onih kojima baš to i ne ide previše od ruke.
Dakle, vjerovatno opet povratak na 2.1, dok se ne izda neki općenito bolji od njega.
probaj da formatiras sd karticu u FAT32 formatu, a sto se tice radia i kamere...na 2.1 su najbolji i ne znam zasto se ne stave i na 2.3.7 ROM-ovima
Samo da kažem da meni ZOE 3.0 radi bez problema sa 8GB karticom. Slažem se kada je u pitanju kamera, sve mogu da shvatim, ali da niko ne može da stavi kameru sa 2.1 to mi nikako ne ide u glavu. Sada nisam 100% siguran, mislim da je kamera sa 2.1 najevljena da će biti ubačena u ZOE 2.5, ali od toga nije bilo ništa, čak je i ta najava kasnije izbrisana.
Da li je netko probao Galaxy SIII V1 rom. Meni se pokazao solidan. Kako nisam baš iskusan u ovome (poceo sam isprobavati romove prije 2 tjedna) volio bih čuti i druga mišljenja.
ZOE 3.0 mi za sada izgleda dobro, ali i kod njega je veliki problem šta ne prepoznaje karticu od 8 GB. I nekoliko puta mi nije kako treba mountao karticu od 4 GB. Ako se ti problemi srede, možda će i biti za upotrebu, a ovako baš i nije. Čudi me da nitko još nije nijedan rom da bude po funkcionalnosti barem ravan romu 2.1, a trebalo bi ga nadmašiti. Između ostalog, trebao bi bolji radio i fotoaparat koji ima funkcije barem kao onaj u 2.1. Nije baš neko rješenje ako se naknadno moraju tražiti i ubacivati aplikacije koje nadoknađuju izgubljene ili lošije funkcije u postojećim, jer svaka dodatno uzima memoriju. Jedino da se prčka po sistemu, a to već ne spada u aktivnosti onih kojima baš to i ne ide previše od ruke.
probaj da formatiras sd karticu u FAT32 formatu, a sto se tice radia i kamere...na 2.1 su najbolji i ne znam zasto se ne stave i na 2.3.7 ROM-ovima
Formatirana je u FAT32, i to više puta. A koliko vidim, već su i prije neki imali taj problem. Tu karticu bez problema koristi 2.1, znači da je problem u romu ili kernelu.
Vac, reci mi da li si rešio problem sa karticom? Ja sa karticom od 8 GB nemam problema, ali devojka na svom telefonu ima tih problema, ali sa karticom od 2 GB. Ne mogu da verujem, sve sam odradio kaao na mom telefonu.
Vac, reci mi da li si rešio problem sa karticom? Ja sa karticom od 8 GB nemam problema, ali devojka na svom telefonu ima tih problema, ali sa karticom od 2 GB. Ne mogu da verujem, sve sam odradio kaao na mom telefonu.
Izvadi dotičnoj kartici dušu - skini partition manager i pobrisi sve sa nje i kreiraj novu particiju pa ponovno obrisi.
Desit će se čudo.
Izvadi dotičnoj kartici dušu - skini partition manager i pobrisi sve sa nje i kreiraj novu particiju pa ponovno obrisi.
Desit će se čudo.
Je l dovoljno samo formatiranje kartice?
Desit će se čudo.
Je l dovoljno samo formatiranje kartice?
U većini slučajeva da..
Bok,
ako netko zna da li se može na romu galaxy s3 V1 2.3.7.
iz meni-a koji je podjeljen na sve i nedavno izbacit nedavno jer praktički imaš dupli meni
nedostatak mi je što google play za reprodukciju glazbe nema opciju da mp3 postavi za zvonjavu
stavio sam preko handcent sms-a
Nisam ni sa nekoliko formatiranja. Zanimljivo je da je sve normalno radilo sa 1 GB, 2 GB, 2 kartice sa 4 GB, ali ovu od 8 GB ne vidi. I kažem, na 2.1 romu sve radi uredno i radilo je od početka. Jedino još preostaje da ju probam formatirat iz recoveryja na mobu. Ali, to ipak nije pravo rješenje.
Ne znam kako vama ljudi, ali meni, što se ZOE tiče, deluje da mu je ipak 2.0 najbolji. Ovaj 3.0 lepo izgleda i siđaju mi se neka rešenja, ali mi je nekako spor. Sada da li sam ga ja pretrpao raznoraznim aplikacijama ili šta je već u pitanju ne znam, ali je spor, za razliku od 2.0 koji u istim uslovima šljaka bez problema. Ima li neko preporuku za neki drugi rom?
koje Cpu frequency je najbolje staviti na aosp 1.2 , nisam nista mijenjao bilo je 122 min - 600 max
koje Cpu frequency je najbolje staviti na aosp 1.2 , nisam nista mijenjao bilo je 122 min - 600 max
Min: 122
Max: 768
Governor: SmartassV2
JB 4.1.2 PARANOIDANDROID v2.2 - download
- cool postavke - UI odnosno korisničko sučelje
- cool postavke - 3D YOUTUBE
ZOE 3.5 (Unknow, ali sigurno do 1.11 kako je sam naveo):
- New CM7 Theme (Ice9, Thanks one more time JasonEvil)
- New Launcher (Holo Launcher, LG UI 2.0 affects battery life. Sorry.)o
- Added Holo Locker and Holo Notifier
- More speed to open apps.
- Improved WiFi. (98% Trustly working.)
- Optimized battery life. (SmartassV2 122~600, 24 hrs and 50% battery)
- All system and data/app updated.(Including GApps.)
- Added Power Toggles (Better and more functions than Power Widget.)
- Added Google Music.
JB 4.1.2 PARANOIDANDROID v2.2 - download
- cool postavke - UI odnosno korisničko sučelje
- cool postavke - 3D YOUTUBE
sad da ga jos testiras i kazes koliko je realno spor :D
sad da ga jos testiras i kazes koliko je realno spor :D
Upravo se boot-a :) Testirat ću ga danas tokom dana.
- Free RAM je oko 30MB
- Nema ugrađenu screenshot aplikaciju
- Kamera [fotkanje] radi bez problema
- Postavke su odlične samo je mal' text, nezgodno za one s debljim prstima. Postavke - System - Font size - Huge
- Nije spor kao prijašnje verzije JB-a, a tu mislim na mm-ov i devswift-ov JB
- Stavio sam min 320MHz/max 768MHz i radi besprijekorno, SmartASSv2
- Ne može se staviti google account da se sinkroniziraju podaci /GAPPS - recovery
- Brz da se može koristiti svakodnevno, samo treba još dorađivanja, potencijala ima itekako
- Wi-fi, BT, GSM, 3G rade besprijekorno ...
Za instalaciju GAPPS-a koristite volume UP/DOWN te HOME kao "ENTER" tipku
ROM je portan s P500
- Brz da se može koristiti svakodnevno, samo treba još dorađivanja, potencijala ima itekako
- Wi-fi, BT, GSM, 3G rade besprijekorno ...
Kojeg točno dorađivanja? sta niej dobro? osim sta je spor :D
Tehničke stvari da se ne mora puno prčkati poslije boot-anja kako bi se uštimalo. Nije SPOR, testiraj ga!
Tehničke stvari da se ne mora puno prčkati poslije boot-anja kako bi se uštimalo. Nije SPOR, testiraj ga!
aj probat cu ga kad si ti toliko zadovoljan. :D
je li mi potrebna particija? trajanje baterije?
Min 210MB system, osobno koristim 250MB tako da nikad nemam boot-loop! Baterija, a šta da ti velim, koristim ga već 6 sati i tek se 5~10% ispraznio tj. još uvijek mi stoji na 50%.