Ja ću se vratit na SDSL 2.1
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 604.392
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ću se vratit na SDSL 2.1
Sta me briga.
Pomoć SDSL 3 cica mi bateriju samo tako, svaku večer moram punit, a prije na SDSL 2.1 trajala je uz istu upotrebu oko 2-3 dana.
Ajde instaliraj better battery states, napuni bateriju koristi normalno pa kad bude pri kraju pokreni aplikaciju stavi since unpluged i uradi screen shoot other, partial wake lock, alarms, process i okaci da vidim.
Android 2.3.7 base on AOSP (Android Open Source Project)
Working: 95%
Not working:
- Wi-Fi/USB Tethering (USB need to test, maybe work if install RNDIS driver)
- LiveWallpapers
I ported and adaptive missing parts from CM7:
- FM radio
- DSP equalizer
- FLAC support
- OpenVPN
- A-GPS BT
- system optimization
Added some stuff from SDSL (bootsound, flashlite, sgvpluging...)
and added Headset icon detection, Long press volume buttons to change tracks, CRT-off animation, CPU settings, Reboot menu...
Bootanimation and sounds (ring/notif/alarm) from LG L5
You dont need use SWAP!
For fastboot:
http://depositfiles.com/files/dv9meexlg
Minimum system part -170mb.
Kako radi ICS 4.0.4.??Jel sve šljaka?Sam ne znam šta da stavim,puno toga je izišlo dok me "nije bilo"...
Telefon ti je ukupno bio budan preko 9 sati, od toga displej je radio samo sat i 40 minuta dok je wifi drzao wake lock preko 8 sati. Na romovima sa .35 kernelom wifi radi stalno, tj. i kad je displej iskljucen i sprecava telefon da udje u deep sleep. Trebas da iskljucis wifi kad ga ne koristis. :)
Koliko sam ja shvatio Motican se žalio na izdržljivost baterije na SDSL 3.0, a ovi snimci mi baš i ne liče na SDSL 3.0
Verovatno promenjena tema, mada bez obzira problem je sto je wifi stalno ukljucen.
Imam problem, imam zadnji rom od miroslava.. .35 kernel..
Kako god da mountujem sd karticu, nikako nece da ucita DCIM(SLIKE), poludio sam, i kada stavim u card reader, pokaze isto .zip romove, par fajlova, muziku, samo DCIM nema.. sta da radim, imam bitne slike na kartici?
probaj da uslikas jos koju sliku telefonom, mozda ti onda formira ponovo folder DCIM ili na racunaru aktiviraj da ti pokaze skrivene fajlove, mozda je skrivena fascikla??? Procesljaj sd karticu antivirusnim programom....mozda nesto od ovog upali????
probaj da uslikas jos koju sliku telefonom, mozda ti onda formira ponovo folder DCIM ili na racunaru aktiviraj da ti pokaze skrivene fajlove, mozda je skrivena fascikla??? Procesljaj sd karticu antivirusnim programom....mozda nesto od ovog upali????
Probao sam za hidden folders, nista..
Da je virus sumnjam, mada.. stvarno vise ne znam izludjuje me ovaj mob.
Fleshovao sam ga oko 220 puta ukupno, vise svega dosta.
Sve wipe-ao, stavio oxygen final, opet sve vidi samo DCIM slike sa kamere ne, hitno mi je a ne mogu..
Sve wipe-ao, stavio oxygen final, opet sve vidi samo DCIM slike sa kamere ne, hitno mi je a ne mogu..
probaj da uslikas jos koju fotografiju ako nisi i to pokusao?
ili da preko nekog programa za slike (ACDSee npr) da sa sd kartice ucitas slike????
ne pada mi na pamet nista drugo.
probaj da uslikas jos koju fotografiju ako nisi i to pokusao?
ili da preko nekog programa za slike (ACDSee npr) da sa sd kartice ucitas slike????
ne pada mi na pamet nista drugo.
Sve sam to probao, NIŠTA.
Slike lijepo učitava na mobitelu, mada astro blokira, nema pravo otvaranja istih. Dok galerija moze..
Jedno pitanje, ovi romovi koje mi koristimo na GT540 jel odgovaraju za slične mobitele kao npr. Samsung ili X8 ili ... Negdje sam pročitao na forumu da paše, pa me baš zanima jer ima jednog X8 od rednog kolege i trebam ubacit mu room.
Naravno da ne!
Jedno pitanje, ovi romovi koje mi koristimo na GT540 jel odgovaraju za slične mobitele kao npr. Samsung ili X8 ili ... Negdje sam pročitao na forumu da paše, pa me baš zanima jer ima jednog X8 od rednog kolege i trebam ubacit mu room.
Nipošto! I'm back, posao napokon gotov, sutra očekujte novosti :)
Opet ja, ovo je pitanje za one koji koriste ili su koristili SDSL 3.0, često mi se desi da mi neće upaliti WiFi, javlja grešku. negdje sam pročitao da se mora prvo upalit bluetooth, probao sam i tako radi. Jel se da ovo odklonit ili sjedi i šuti...
Opet ja, ovo je pitanje za one koji koriste ili su koristili SDSL 3.0, često mi se desi da mi neće upaliti WiFi, javlja grešku. negdje sam pročitao da se mora prvo upalit bluetooth, probao sam i tako radi. Jel se da ovo odklonit ili sjedi i šuti...
U posljedjnim romovima to tako hoda.. mene je izp*zdia ovaj oxygen.. koliko god flashao nesto promakne...
Just for Fun - Oxygen ROM base on Android AOSP 4.0.4 - recovery
Working: the same like on IceCreamSwift
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.0.4 | CM9 | ICS CM9 30.08.2012 - recovery - samo za TEST-iranje, ROM je NESTABILAN! Sadrži CM9.1, snimanje videozapisa i PANORAMU!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.0.4 | CM9 | TX-MIUI v4 2.8.10 [build 2][08/18/12][Team TX]
- recovery
- fixpack - prvo REBOOT napraviti poslije instalacije ROM-a!!!
- gapps - neobvezno - Maps, Youtube, Gmail, Email, MiuiCompass and SoundRecorder
-Minimum system partition size: 200Mb - Recommend: 220Mb
-Recommend OC: Min 320- Max 744- Lagfree or SmarassV2
-Turn of Icon Shadow in Launcher's Setting for better performance
-Theme can be applied without creating any folder! Feel free to apply any lockscreen cuz MIUIv4 will fit it to your screen (Great)
-To enable root permission: Security Center > LBE Guard > Manage ROOT Permission > turn it on
-If any apps fail to obtain root permission: Security Center > LBE Guard > Manage ROOT Permission > choose app and press Allow.
2.3.7 | CM7 |Zoe ROM - recovery
Enter on Fastboot mode
Use my tool to Wipe and resize. ( AIO Android Toolkit )
Select Wipe option and Make a Full Wipe.
After Wiping, resize to 180 MB System Partition. (Best size to get better performing.)
After resize, enter in Recovery mode and Wipe Data/Factory Reset, then Wipe Dalvik-Cache.
Mount your SD, delete folders created by other apps including (.android_secure, Android, download and LOST.DIR)
Now proceed to install the Zoe ROM
Reboot and Enjoy it.
U posljedjnim romovima to tako hoda.. mene je izp*zdia ovaj oxygen.. koliko god flashao nesto promakne...
Sedi i ćuti. :P
To sa wifi-jem je opasan trip, meni npr. izbaci error kad god pokusam da ga ukljucim bez bt i to je tako bilo od početka, a sad vec desetak dana radi najnormalnije, uopste nema errora. Najgore sto nista nisam radio, podesavao, nameštao , samo od sebe proradilo. Tako da nije ni čudo sto ne mogu da poprave obzirom da nekad radi, a nekad ne. :)
Sedi i ćuti. :P
To sa wifi-jem je opasan trip, meni npr. izbaci error kad god pokusam da ga ukljucim bez bt i to je tako bilo od početka, a sad vec desetak dana radi najnormalnije, uopste nema errora. Najgore sto nista nisam radio, podesavao, nameštao , samo od sebe proradilo. Tako da nije ni čudo sto ne mogu da poprave obzirom da nekad radi, a nekad ne. :)
A kod mene obrnuto, od početka je sve super bili i u zadnjih 2-3 tjedna počeo zahebavati...
Zato i kazem, bas trip. Mozes da probas da ubacis neki drugi wpa_supplicant, na xda pisu da je nekima pomoglo.
Napravi backup pa fleshni kroz recovery, ja koristim 0.6_ad-hoc
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27315587&postcount=985
Probam, pa javim jel pomoglo.
Enter on Fastboot mode
After Wiping, resize to 180 MB System Partition. (Best size to get better performing.)
After resize, enter in Recovery mode and Wipe Data/Factory Reset, then Wipe Dalvik-Cache.
Mount your SD, delete folders created by other apps including (.android_secure, Android, download and LOST.DIR)
Reboot and Enjoy it.
jesi proba Zoe?
Enter on Fastboot mode
Reboot and Enjoy it.
jesi proba Zoe?
ja sam koristio Zoe V1.0, a sada sam na v2.0 i mogu da kazem da odlicno radi, za sada. na v2.0 je popravljena kamera, sada radi i video snimanje, i ima nekoliko update-a za programe. Probajte, meni se svidja.
zdravo cure
nije me dugo bilo, koristim sdsl v2 .29 + skripta vec jedno vise od pola godine, i u zadnje vrijeme me tač zajeb... totalno poremecen, po desnom rubu ne mogu ni stiskat, fula punih pola cm, za tipkat katastrofa
ono sto me zanima da li je to problem kod tača ili bi bilo krajnje vrijeme da ga malo osvjezim
iskreno vise ni ne znam koji roomovi su izasli nisu, pa ako moze netko preporuciti 2.3.7. koji da probam
znam da pise sve na 1. stranicama, ali zelim procitat jos jednom, koji i zasto
hvala
Ide li Oxygen 2.3.7 na 2.6.29 kernel?