[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 604.711
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kod mene ICS i JB bude zelju da razbijem telefon svaki put kad kad trebam nekog da pozovem (daileru treba 10 da se pokrene) ili kad se dopisujem sa nekim, a u isto vreme slusam muziku. Jednostavno mnogo je spor.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima neki tutorijal za xperia x8 za ics ?? 

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
geek_boy1 kaže...

ima neki tutorijal za xperia x8 za ics ?? 

Da nisi fulao temu možda :P? Ako ti treba pomoć oko instalacije ICS-a na X8 javi se na PP.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 13:14 (donator_bubrega).
13 godina
neaktivan

SDSLv3 mi radi super ali bez deep speep, moze li josh ko da proveri ovo.... 3 put instalirao i sve super radi sem baterije i ona je ok ali mi je skoro svo radno vreme na 122mhy sleep nemam. ima li neko slican problem, resenje ili da i ja okusim oxygen

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vrijedi li očuvani LG GT540 sa full garancijom, dekodiran, 400Kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Vrijedi li očuvani LG GT540 sa full garancijom, dekodiran, 400Kn?

Uzimaj, glavom bez obzira, ko ruža kroz beton {#}.

ŽIVOT je kao pozornica , dođeš, vidiš , odeš. .
14 godina
neaktivan

Kupljen crni LG GT540 sa 4GB memorijskom za 400Kn. Stavim slike kad dođe. :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Nemoj mi reći da si naručio preko njuškala na neviđedno?

ŽIVOT je kao pozornica , dođeš, vidiš , odeš. .
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Primopredaja :)

14 godina
neaktivan
DrMika88 kaže...

SDSLv3 mi radi super ali bez deep speep, moze li josh ko da proveri ovo.... 3 put instalirao i sve super radi sem baterije i ona je ok ali mi je skoro svo radno vreme na 122mhy sleep nemam. ima li neko slican problem, resenje ili da i ja okusim oxygen

Kod mene radi deep sleep, da nisi mozda zaboravio da iskljucis wifi?

17 godina
donator_bubrega kaže...

Ne trebaju slike. Welcome in GT540 club :) Koji ROM ćeš stavljati? Ja ću i dalje ostati na JB 4.1 premda je sporiji.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
protjeran

Unatoc tome sto su i JB i ICS lijepsi ostajem na Oxygenu, doslovno leti.CPU stabilan na 800MHZ, memorijska uredno radi kao sve ostalo, bolje mi ne treba.

clock2much

2 0 hvala 0
17 godina
Vegeta kaže...

Unatoc tome sto su i JB i ICS lijepsi ostajem na Oxygenu, doslovno leti.CPU stabilan na 800MHZ, memorijska uredno radi kao sve ostalo, bolje mi ne treba.

Brzina da, ali kao što sam rekao, 2.3.7 mi nije više "in" jer  sam duže vremena koristio ICS te JB ;) Ofc da je {#} mat{#} kada uspori ili kada je trom, ali ništa što mi treba instantno, od sekunde bitno tako da opraštam tromost/usporenost.

17 godina

Ekipa, i need help. Zašto na burazovom mobitelu nema uopće IMEI kod? Da li je to razlog zašto se ne mogu koristiti SIM kartice? Probao sam Tele2, Vip i T-shit i nijedna nije radila, uvijek pokazuje znak da nema SIM kartice, pogledajte gornji desni kut ss-a.

EDIT: saznao sam pravi IMEI kod u na naljepnici ispod baterije, sada kako ga unijeti u mobitel?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 8:12 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da se ovo desava kad neko ne strucan pokusa da otkljuca telefon i zajebe. Ne znam dal si probao da reflashujes .kdz (ne verujem da ce da pomogne)? Citam i izgleda da popravka imei-a moze da se uradi sa octopus box-om u nekom servisu, pitanje je samo koliko ti je to isplativo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Najbrzi Vegeta mi je predlozio 2.3.7 Oxygen, pa ću njega stavit. Kernel ću zasad stock ostavit. Ako se ne varam, GT540 stock ima lockan BL?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nesto si pobrko, oxygen nema stock kernel, takodje kernel nema veze sa bl i lg nema zakljucan bl vec po defaultu nema fastboot i recovery pa zbog toga flashujemo kdz sa fastbootom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ekipa, i need help. Zašto na burazovom mobitelu nema uopće IMEI kod? Da li je to razlog zašto se ne mogu koristiti SIM kartice? Probao sam Tele2, Vip i T-shit i nijedna nije radila, uvijek pokazuje znak da nema SIM kartice, pogledajte gornji desni kut ss-a.

EDIT: saznao sam pravi IMEI kod u na naljepnici ispod baterije, sada kako ga unijeti u mobitel?

Jel bi ti možda ovo pomoglo?

http://www.free-gsm-unlock.com/2009/02/lg-imei-changer.html

13 godina
neaktivan
bataya kaže...
DrMika88 kaže...

Kod mene radi deep sleep, da nisi mozda zaboravio da iskljucis wifi?

iz 4 puta proradio, svaki put wipe svega, sad radi. jedino sto posle sleep u podesavanjima pise za taj ssid disable ali samo kliknem i opet sam nakacen. a neklad me i sam nakaci. sve u svemu qq na ovome lepo radi. i ja zadovoljan :D

17 godina
neaktivan

SDSLv3 od miroslava je jako dobra, puno bugova rješeno u odnosu na 2.1 verziju. Onaj tko koristi 2.1 verziju svakako prijeći na noviju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bataya kaže...

Mislim da se ovo desava kad neko ne strucan pokusa da otkljuca telefon i zajebe. Ne znam dal si probao da reflashujes .kdz (ne verujem da ce da pomogne)? Citam i izgleda da popravka imei-a moze da se uradi sa octopus box-om u nekom servisu, pitanje je samo koliko ti je to isplativo.

Upravo se to dogodilo, nestručna osoba je čeprkala po mobitelu i sve zeznuo. Ništa nije pomoglo, sve alate bla bla sam pokušao, odustao i odnio u servis. Za 70kn mi lik ukucao IMEI kod i još namjestio da boot radi :)

Vac kaže...

Jel bi ti možda ovo pomoglo?

Pokušao sam sve, ništa.

13 godina
neaktivan

Ne znam da li tripujem, ali čini mi se da SDSL 3.0 troši malo više bateriju u odnosu na predhodne verzije SDSL-a. E sada, ono što želim da pohvalim na ovoj verziji je poboljšan kvalitet zvuka pri slušanju muzike zahvaljujući Wolfson WM9093. Ne znam da li se na slušalicama primećuje bitnija razlika u kvalitetu, ali pošto ja u autu puštam muziku sa telefona koji je spojen sa radiom mogu da kažem da je zvuk neverovatno poboljšan.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Biti će svi ROM-ovi stavljeni, moram završiti do kraja već dugo iščekivano veliko ažuriranje tutorijala.

Nego ekipa koji ROM koristite?Stavit ću samo najpopularnije, nije bitno koju inačicu verzije koristite.

0 Ice Cream Sandwich 4.0.4
1 Jelly Bean 4.1.1
4 Oxygen - bilo koja verzija
11 SDSL - bilo koja verzija
0 MIUI - bilo koja verzija
14 godina
neaktivan
dakiva kaže...

Ne znam da li tripujem, ali čini mi se da SDSL 3.0 troši malo više bateriju u odnosu na predhodne verzije SDSL-a. E sada, ono što želim da pohvalim na ovoj verziji je poboljšan kvalitet zvuka pri slušanju muzike zahvaljujući Wolfson WM9093. Ne znam da li se na slušalicama primećuje bitnija razlika u kvalitetu, ali pošto ja u autu puštam muziku sa telefona koji je spojen sa radiom mogu da kažem da je zvuk neverovatno poboljšan.

Ne tripujes se, ili se i ja tripujem. Imam kuci dva para zenhajzer slusalica i definitivno je zvuk bolji. Bolji i cistiji bas, nema krckanja i deformacija kad se pojaca, kao da je ceo spektar cistiji. Uopste nema potrebe za DSP-om i EQ.

Meni baterija traje isto kao i na predhodnoj verziji, ustvari meni baterija traje priblizno isto na svim 2.3.7 cm7 romovima, nekih 6, 7 sati upotrebe telefona sa displejom na 25%, cpu 245-728smartassV2. Kad vidim koliko traje na nekim drugim modelima sasvim sam zadovoljan.

@Najbrži SDSL v3 ovde. :)

13 godina
neaktivan

Imam SDSL v3.0 i updateovanu youtube aplikaciju, ali kada gledam bilo koji video, iako znam da je HD, on ga cak ne pusta ni u HQ , mada je prije bila opcija da pusta isti u HQ. Ima opcija "rproduciraj HQ video kada si na mobilnoj mreži" i to sam selektovao ali opet isto.

Ima ko rješenje?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imam problem s oxygen final.. nikako napraviti sync kontakata kako treba. jednostavno nece. ima li tko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lepo izgleda, ali mnogo spor

13 godina
neaktivan

Pomoć SDSL 3 cica mi bateriju samo tako, svaku večer moram punit, a prije na SDSL 2.1 trajala je uz istu upotrebu oko 2-3 dana. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motican kaže...

Pomoć SDSL 3 cica mi bateriju samo tako, svaku večer moram punit, a prije na SDSL 2.1 trajala je uz istu upotrebu oko 2-3 dana. 

ja sam to odmah primetio, ima desetak dana, i vratio se na asis.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice