[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 604.624
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Motican kaže...

Slažem se i podpisujem sve što si rekao, jenina mana što mi se često zahebavo da se sd kartica srušila , pa ju ponovno spoji, i tako me znao nervirati, kako da sredim to...

Ja nisam imao nikakvih problema s sd karticom? koristim Astro za sd browsing, apps backup, app restore. astro kicks ass. :D

13 godina
DrMika88 kaže...

Takodje sve gore navedeno za joyos potvrdjujem što se tiče brzine i fluidnosti, medjutim ove greske ja nemam.... tj korisio onu stariju verziju ovu najnoviju nisam intalirao. stari je bio bez ijedne greske... do pre nedelju dana kada sam ostao bez gps na njemu. Pa sam sad presao na ovaj novi htx miui. Nije zavidno brz, ali lepo radi. Medjutim npr. acrobat se instalira i nece da se pokrene. Pa sam prinudjen da trazim alternativu. Pokusao sam sa oba 4,04 aokp i cm9, ali su mi se oba stalo resetovala iz nekih razloga, nekad u radu, nekad u sleep. Pa sam presao na miui čekajuci novi Miroslavov sistem, pa ako ne uspe vracam se na Lewa ... 

nema nas mob dovoljno rama niti procesor da pokrene ICS kako treba... ASIS-ov ICS mi je najbolje radio od svih 4.0.4, ali je bio izrazito spor. Je li itko pokusao supercharger scriptu stavit na koji od ovih ROM-ova? Mozda na ovaj HTX MIUI?

17 godina
neaktivan

Jeli tko isprovao ovaj HTX-MIUI, kolosesov rom. Jeli ćemu, jeli za svakodnevnu upotrebu, ima li tko problema s pozivima, wifi-jem, porukama,....

PS: Nabacite koji screenshot :)

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
13 godina
Riba kaže...

Jeli tko isprovao ovaj HTX-MIUI, kolosesov rom. Jeli ćemu, jeli za svakodnevnu upotrebu, ima li tko problema s pozivima, wifi-jem, porukama,....

PS: Nabacite koji screenshot :)

ovih dana cu ga probat kad mi posal malo legne pa javim + ss. :D do tada slobodno koristi joyson ROM :D

17 godina
neaktivan

HTX-MIUI By Koloses

Eto nisam imao mira nego da ga isprovam.Neznam baš jeli sve radi jer ga brzo brišem i mjenjam sa TouchWiz Romom (za naš uređaj OFC). Vizualno nije loš (kako je Koloses resizeovao sve na MDPI rezoluciju nešto se vizualno pokvarilo, meni smeta možda nekom nije problem. Vidi SS). Sporiji je (posebno primjetio kod kamere koja nakon paljenja trza svako možda 3 sekunde, kasnije ne trza).

Evo par SS-ova da vidite kako sve to izgleda. EDIT: Uploder malo pokvario slike.

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 16:43 (Riba).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Riba kaže...

HTX-MIUI By Koloses

Eto nisam imao mira nego da ga isprovam.Neznam baš jeli sve radi jer ga brzo brišem i mjenjam sa TouchWiz Romom (za naš uređaj OFC). Vizualno nije loš (kako je Koloses resizeovao sve na MDPI rezoluciju nešto se vizualno pokvarilo, meni smeta možda nekom nije problem. Vidi SS). Sporiji je (posebno primjetio kod kamere koja nakon paljenja trza svako možda 3 sekunde, kasnije ne trza).

Evo par SS-ova da vidite kako sve to izgleda. EDIT: Uploder malo pokvario slike.

Spominjao sam ovaj TouchWiz rom pa evo da podjelim s vama odakle ga možete skinuti (4.0.4 AOKP ili CM9 miroslav_mm) i pogledati SS-ove:

STRANICA

MD5 Mismach - Kako ovo riješiti??

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 17:12 (Riba).
13 godina
Riba kaže...
Riba kaže...

HTX-MIUI By Koloses

Spominjao sam ovaj TouchWiz rom pa evo da podjelim s vama odakle ga možete skinuti (4.0.4 AOKP ili CM9 miroslav_mm) i pogledati SS-ove:

STRANICA

MD5 Mismach - Kako ovo riješiti??

TouchWiz download ne vidim ili sam corav u ove ure :D? Pocelo me izrazito nervirat sto na joysonu nemam call log. Imam 4 propustena poziva i blage veze nemam tko me zvao. Da imam call log ne znam kada bih ga mijenjao.

MD5 sam im i ja imao problema i to kada sam kod backupa promijenio ime. Znaci kad napravis backup on ostavi datum i sat, a ja bih stavio datum i ime ROM-a. Kada mijenjas ime samo pazi da nemas razmak (space). npr. ne: "htx miui koloses" nego "htx-miui-koloses" ili "htx.miui.koloses". ne bi nakon toga trebao imat problema, bar ja nisam imao. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 0:13 (GuardianOTB).
13 godina
neaktivan

ja sam za joy nasao dva resenja :D jedno je ex dialer, a drugo je iz one prosle verzije phone.apk... medjutim na kraju sam se odluchio za tejasdj12 build 3 i na to stavio qq launcher i to je ta dobitna kombinacija... brzina ogromna, fluidnost takodje. launcher brz dobar sa lepim opcijama i solidnim temama. ali najbitnije od svega na ovom romu mi rade sve aplikacije, na miui mi ni igo nije hteo raditi. na ovome sve leti... brzo nalazenje satelita. wifi error, upali bluetooth i radi. mada meni najvise radi 3g na tel. instaliran pop up sms i to je to... sve sto mi se svidjalo kod joy imam samo josh brze i funkcionalnije... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DrMika88 kaže...

ja sam za joy nasao dva resenja :D jedno je ex dialer, a drugo je iz one prosle verzije phone.apk... medjutim na kraju sam se odluchio za tejasdj12 build 3 i na to stavio qq launcher i to je ta dobitna kombinacija... brzina ogromna, fluidnost takodje. launcher brz dobar sa lepim opcijama i solidnim temama. ali najbitnije od svega na ovom romu mi rade sve aplikacije, na miui mi ni igo nije hteo raditi. na ovome sve leti... brzo nalazenje satelita. wifi error, upali bluetooth i radi. mada meni najvise radi 3g na tel. instaliran pop up sms i to je to... sve sto mi se svidjalo kod joy imam samo josh brze i funkcionalnije... 

bas cu probat pa se javim :D

inace ovaj HTX MIUI mi se crasha cilo vrime. drzao sam ga cca 10min hehe

13 godina
DrMika88 kaže...

ja sam za joy nasao dva resenja :D jedno je ex dialer,.....na miui mi ni igo nije hteo raditi. 

Inace hvala za exDialer, skinuo ga... prezadovoljan :D

Stalno zaboravljam da imam android i da postoji app za svaki racku. Skinuo app za call log... sad imam i to. U suradnji s ExDialerom mislim da do daljnjega necu imati potrebu mijenjati ista :D

17 godina

[ROM][Alpha 0.3]Jelly Bean 4.1|LucusFocus|10/07/2012

Za sad ga nije mogućeniti instalirati - javlja "installation aborted", valjada će se riješit problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eyekool kaže...

Za sad ga nije mogućeniti instalirati - javlja "installation aborted", valjada će se riješit problem.

Nemojte ovo ni pokušavati instalirati, autor (LocusFocus) je noob, kolko sam vidio na xda, on je samo prebacio (napravio sitne preinake) JB rom napravljen za drugi mob (GoogleNexus) na ovu stranicu u nadi da će radit s našim uređajem, al to ne ide tako (ćak u temi kaže i sam da je noob i da mu je ovo prvi rom kojeg pokušava portat).

UGLAVNOM

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
neaktivan
Riba kaže...
Eyekool kaže...

Nemojte ovo ni pokušavati instalirati, autor (LocusFocus) je noob, kolko sam vidio na xda, on je samo prebacio (napravio sitne preinake) JB rom napravljen za drugi mob (GoogleNexus) na ovu stranicu u nadi da će radit s našim uređajem, al to ne ide tako (ćak u temi kaže i sam da je noob i da mu je ovo prvi rom kojeg pokušava portat).

UGLAVNOM

Haha a lipog imena teme (koja je sad i zatvorena)

Not Working[ROM][Alpha 0.3]Jelly Bean 4.1|LucusFocus|10/07/2012.

ANTI_Fejzbukovac
14 godina
neaktivan

Evo samo par pitanja prije nego se odlučim staviti novi Android. Jel radi sve ok, npr. kamera? Jel se mogu stavljati aplikacije na memorijsku karticu? I jel imaš možda neki video ovog tutoriala?

[url=http://eu.playstation.com/psn/profile/danijel26/] [img]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/danijel26.png[/img] [/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
danijel206 kaže...

Evo samo par pitanja prije nego se odlučim staviti novi Android. Jel radi sve ok, npr. kamera? Jel se mogu stavljati aplikacije na memorijsku karticu? I jel imaš možda neki video ovog tutoriala?

- Skini (str19.) android GingerBread (GB) 2.3.7 SDSL 2.1 (miroslav_mm) - Kod mene sve radi (mali je problem kod uključivanja WiFi-ja, moraš uključit bluetooth da bi uključio WiFi), pa i kamera i stabilan je.

- Aplikacije se mogu stavljati na sd karticu.

- Video nema, al prati TOČNO SVE kako piše, ja sam naprimjer prije nego što sam počeo pratit tutorijal dobro razmislio, jeli mi treba tako što (novi android), tražio sam po googleu i raznim stranicama moguće probleme (može li doći do brickanja i što napraviti ako dođe do kakve greške) kod stavljanja 2.1 roma sa fastbootom. Dobro se informiraj, ova tema je odlično riješena, a malo i proguglaj.

EDIT 01: došao je RC1 Mirosav_mm-ovog ICS-a datum 15.07- Recovery

EDIT 02: [CM10] Jellybean 4.1.1 ALPHA1 [EXPERIMENTAL] By DevSwift1 - Recovery

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 17:45 (Riba).
17 godina

Vratio sam se s "godišnjeg" odmora, Riba hvala što si objavio novosti.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mi smo rekli max 3 dana, ali oprošteno je, sad  se nadam novostima...

17 godina

4.0.4 | CM9 | ICS CM9 15.07.2012 - recovery - HEADSET FIX

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

TWRP 2.2 recovery

STAVLJANJE: preimenovati skinutu datoteku u "recovery" i staviti via fastboot:

cd C:\tools

fastboot flash recovery recovery.img

fastboot reboot

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Očekujte final verziju ovog ROM-a tokom mjeseca:

2.3.7 | CM7 | OpenSwift 5.0b4 by Wingrime recovery & brightness fix + obavezni fix 6

New plans that may be final for b4
+ Update CM7 sources and rebuild
+ Use new kernel camera drivers from Pecan sources
+ (May be) use new wifi sources from Pecan
+ Kill some bugs with GPS and Wifi , camera(May be difficult )
+ (May be ) add callibration
+ (May be )add wifi power options

Fix 6 je za kameru:
+Improve quality
+Improve launch time
+Fix double tap crash
+Fix camcoder long record begin
Bring back VID/PID(some say me that my last Try broke massstorage)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[RECOVERY]ClockworkMod Recovery 6.0.0.0 - download

[CM10] Jellybean 4.1.1 ALPHA1 - EXPERIMENTAL - recovery
Jellybean for GT540!! Highly Experimental!! Very Unstable!!

[ICS/4.0.4] RoRom 1.1 with JellyBean App,Bootanimation,Wallpaper [new version 12/07] - recovery

NAPOMENA: ovo je miroslav_mm-ov ROM samo sa JellyBean dodacima

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 19:02 (Najbrži).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

2.3.7 | CM7 | OpenSwift 5.0b4 by Wingrime - recovery / changelog

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

2.3.7 | CM7 | OpenSwift 5.0b4 by Wingrime - recovery / changelog

Imam ga, sve ok, ali morat ce te se malo oznojiti dok ta 3-4 fixa flashujete preko fastboota, jedino novo sto mogu reci, do sada najbolji driver za kameru, jako brzo "puca", shutter je dobro optimizovan, lag mu je nepoznata riječ.

Fučkaj ga {#}{#}

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
13 godina
neaktivan

Zaboravio sam , odnosno nisam siguran da li je riječ u bug-u jer ne rade 2 LED "touch gumba" odmah iznad fizickih tipki - lijevo kocka, desno- back.. nikako ne svijetle.. mislim da je bug? a naravno koristim zadnji

openswift kao post iznad.

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prilika kaže...

Ovo zadnje što sam objavio je FINAL edition OpenSwift-a, onaj prijašnji je isto bio b4, ali sa mnoštvo fixeva koje je trebalo ručno ubaciti, a u FINAL-u je sve ugrađeno u ROM.

13 godina
neaktivan

kod openswift 5.0b4, koja je razlika izmedju boot i nohack boot, koji staviti????

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 1:58 (dejan73.vr).
13 godina
neaktivan
dejan73.vr kaže...

kod openswift 5.0b4, koja je razlika izmedju boot i nohack boot, koji staviti????

Mogao si pročitati jedan redak o tome na Xda , ali dobro.

Boot- odobrava raznorazno hakiranje tj. overclock, kernel sam po sebi nestabilan, namijenjen clockerima koji kasnije benchaju mobitel itd itd

No hack boot - stabilan kernel bez zahebavanja, sve uredno radi, samo mislim da je ogranicena mogucnost clockanja i tako to. -For daily use.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 3:00 (Prilika).
17 godina

GAPPS for ICS 20.07.2012 - download

GAPPS for  GB 20.07.2012 - download

------------------------------------

[CM10] Jellybean 4.1.1 ALPHA2 - 19.07.2012 - recovery

------------------------------------------------------------------------

Stigao mi je danas GT540 (po peti puta vlasnik), naravno odmah sam ga customizirao.

Kako je COOL ovaj PARANOIDANDROID - Miroslav's Kernel - 29/06/12 - recovery / gapps

Koristit ću ga koji dan te ću poslije toga isprobati JB 4.1.1 ALPHA 2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 20:26 (Najbrži).
Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Sad da ne bude s neba pa u rebra, i da mi netko ne kaže imaš to 152 posta prije, pa pročitaj :-) . Najbrži ovaj gapps jel se stavlja isto preko recoverya i čemu služi? 

0 0 hvala 0
17 godina
Motican kaže...

Najbrži ovaj gapps jel se stavlja isto preko recoverya i čemu služi? 

Upravo tako, isto ga stavljaš preko recovery, ALI je on namijenjen SAMO za PARANOIDANDROID!

On sadrži google apps, koje su ti potrebne za rad: Google Play Store, Google Talk, Google Sync (for adding and synchronizing Google accounts), Google Backup Transport, Car Home, Gmail, Google Maps, YouTube, Google Search, Google Voice Search, Google Music, and Google Docs...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 19:31 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

Jel šteka pri izlasku iz aplikacija ili menu na desktop? 

0 0 hvala 0
17 godina
Motican kaže...

Jel šteka pri izlasku iz aplikacija ili menu na desktop? 

Nisam još probao, ali izgleda da mikrofon ne radi? Zvao sam upravo staroga ali me nije čuo. Stavit ću drugi ROM da provjerim da nije možda mikrofon u defektu :/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice