[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 604.738
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Najbrži kaže...
GuardianOTB kaže...
Keklja kaže...

na ovom novom sdsl 2.1 nece da mi radi search na google play. Stvartno zivcira

meni radi bez problema, ali se ne mogu spojiti na wifi, samo Data spajanje... inace mi je SDSL jedan od drazih romova, ali s obzirom da mi nema wifi, a lewa nema npr gtalk mislim da cu se vratiti na trejesa. Idem prvo provjerit lewa by koloses.

Stavi si wpa_supplicant, sad ću ti dati linkove.

wpa_supplicant_0.5.zip

wpa_supplicant_0.6.zip

wpa_supplicant_0.6 ad-hoc.zip

Isprobaj redom i koji bude valjao, ostavi si ga. Naravno via recovery stavljaš.

da li moram raditi wipove svaki put?

16 godina
neaktivan

imal negdje gifovi od ovih bootanimation? Kada odem na onaj link sto je u postu ima samo da se skinu animacije a nigdje ne vidim neki preview

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GuardianOTB kaže...
Najbrži kaže...
GuardianOTB kaže...
Keklja kaže...

na ovom novom sdsl 2.1 nece da mi radi search na google play. Stvartno zivcira

meni radi bez problema, ali se ne mogu spojiti na wifi, samo Data spajanje... inace mi je SDSL jedan od drazih romova, ali s obzirom da mi nema wifi, a lewa nema npr gtalk mislim da cu se vratiti na trejesa. Idem prvo provjerit lewa by koloses.

Stavi si wpa_supplicant, sad ću ti dati linkove.

wpa_supplicant_0.5.zip

wpa_supplicant_0.6.zip

wpa_supplicant_0.6 ad-hoc.zip

Isprobaj redom i koji bude valjao, ostavi si ga. Naravno via recovery stavljaš.

da li moram raditi wipove svaki put?

radio wipove i jedan po jedan.. ne radi? damn it.

17 godina

@guardian, nisi morao raditi wipeove

@keklja, otvori rar pa gledaj slike

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Najbrži kaže...

@guardian, nisi morao raditi wipeove

ponovio isto.. 0 bodova. Zasto sve pise na poljski.. tipa imena aplikacija? moze li se to prominit?

17 godina
GuardianOTB kaže...

ponovio isto.. 0 bodova. Zasto sve pise na poljski.. tipa imena aplikacija? moze li se to prominit?

Nisi stavljao .29 kernel? .35 kernel ima neke sitne bugove. Trebalo bi u postavkama jezika se promijeniti, poslije odabiranja samo rebootaj mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 15:59 (Najbrži).
13 godina
Najbrži kaže...
GuardianOTB kaže...

Nisi stavljao .29 kernel? .35 kernel ima neke sitne bugove. Trebalo bi u postavkama jezika se promijeniti, poslije odabiranja samo rebootaj mobitel.

nasao za jezik.. poslije cu staviti .29 kernel... ne mogu sada. pa se javim nazad.

13 godina

s .29 kernelom isto ne radi wifi... ne moze skupiti IP adresu...

17 godina
GuardianOTB kaže...

s .29 kernelom isto ne radi wifi... ne moze skupiti IP adresu...

Ali jesi probao te wpa_suplicants na tome kernelu?

16 godina

wifi radi sa 29 kernelom i wpa_suplicants 0.5

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 17:25 (Diablo86).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo86 kaže...

wifi radi sa 29 kernelom i wpa_suplicants 0.5

Nije kod svakoga isto (premda je isti mob i ROM),  zato neka proba dok ne nađe koji valja.

13 godina
Diablo86 kaže...

wifi radi sa 29 kernelom  i wpa_suplicants 0.5

to je bilo to... samo ne mogu napravit restore. Stalno govori MD5 mismatch. Mijenja sam ime backupa da mogu raspoznavat razlicite romove. da nije do toga?

edit. promijenio imena u backupa bez razmaka. znaci sto mi je pisalo "sdsl 2.1 cm7" sada pise "sdsl.2.1.cm7" - worked lika a charm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 1:29 (GuardianOTB).
17 godina

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#} i firefoxu i netu i nedostupnom bug.hr-u i računalu! Po sata pišem novosti, stavljam poveznice i slike..ufff...budem kasnije sve objavio kad "ohladim". Samo ću ažurirati ovaj post.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ROM] AOKP (4.0.4) b40 | KERNEL 2.6.35.10 | OptimusDevLG | 25-06-2012 - recovery / gapps

Not working:
- HQ video ( we have to wait codecs for qualcomm )
- native wifi Tether

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ROM]MIUI v4 2.6.8 ICS Beta - recovery / gapps - Napomena: ROM je samo za TESTIRANJE, instalirajte i isprobajte ga ukoliko želite

FIX-evi:

1. phone
  2. browser
  3. TweakZV6

[ROM][CM9] PARANOIDANDROID {Tablet UI} - Miroslav's Kernel - 29/06/12 - recovery / gapps - PREPORUKA da uradite backup sadašnjeg ROM-a i isprobate PARANOID-ANDROID, a ako vam se svidi koristite ga kao "daily" ROM odnosno svakodnevno

Nedostaci:

- HQ-videos zbog manjka qualcommovih codeca koji se još uvijek čekaju

- Bad scaling in some places 

[ROM][2.3]MIUI mdpi (resized) (01.07.12) kernel 2.6.32 by Koloses - recovery

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 10:12 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

4.0.4 | CM9 | AROMA AOKP b40 | KERNEL 2.6.35.10 | OptimusDevLG | 3-07-2012 - recovery / gapps

- finally stereo work

2.3.7 | CM7 | MIUI mdpi with kernel 2.6.32 by Koloses 02.07.12 - recovery

- Fixed Status Bar trasnparency
- Changed default icon set to one from Vexillum Project
- Themed mms.apk to match Vexillum Project
- Themed settings.apk to match Vexillum Project

2.3.7 | CM7 | Joyos - recovery

-Joyosa of June 3.
-Changing the kernel .29 REVO Miroslav.
Tweaks-Removed, everybody will go on playing the what suited him.
-Improved speed.

Miroslav_mm priprema novu verziju 4.0.4 | CM9 | ICS CM9 za slijedeći tjedan - link na post :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 10:02 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Najbrži kaže...

4.0.4 | CM9 | AROMA AOKP b40 | KERNEL 2.6.35.10 | OptimusDevLG | 3-07-2012 - recovery / gapps

- finally stereo work

2.3.7 | CM7 | MIUI mdpi with kernel 2.6.32 by Koloses 02.07.12 - recovery

- Fixed Status Bar trasnparency
- Changed default icon set to one from Vexillum Project
- Themed mms.apk to match Vexillum Project
- Themed settings.apk to match Vexillum Project

-Joyosa of June 3.
-Improved speed.

Miroslav_mm priprema novu verziju 4.0.4 | CM9 | ICS CM9 za slijedeći tjedan - link na post :)

nisi fer... taman se naucim na jedan ROM, onda ti izbacis nove i ja se mislim, ma sta ce mi... 3 dana posli ih skidam i pripremam se za koristenje :P

17 godina

Pošto je ljeto i sezona godišnjih, da li pratite još ovu temu? Odnosno htio bih da odgovorite na anketu da vidim koliko vas aktivno prati temu, onima neregistriranima što prate šaljem pozdrav :)

11 pratim
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A kaj si mislil i ti zbrisat na godišnji? E, ne može {#}. Ima nas koji pratimo i mučimo se sa novostima, a ti si trenutno jedini koji to sređuje redovito.

Zezam te, ako hoćeš, samo ti odmori od svih skupa.

17 godina
Vac kaže...

A kaj si mislil i ti zbrisat na godišnji? E, ne može {#}. Ima nas koji pratimo i mučimo se sa novostima, a ti si trenutno jedini koji to sređuje redovito.

Zezam te, ako hoćeš, samo ti odmori od svih skupa.

Pitam da znam. Pokušavam ažurirati svakodnevno, ali u zadnje vrijeme baš mi ne ide od ruke jer sam se pripremao fizički za put na koji krećem. U pon odoh na "godišnji", putujem bajkom na more u 3 dana s ciljem prijeći 1000+km, skroz dolje do Dubrovnika. Nije baš godišnji pošto neću imati odmora :P Ovi zadnji ROM-ovi su više za testiranje, isprobavanje.

13 godina

Paranoid android se jednostavno ne moze koristit. Do sada mi se pokazao ko najstabilniji ICS, ali... camera se crasha. Mozes ga koristit iskljucivo u horizontalnom pogledu. Slova ulaze jedna u drugo, ne mozes vidjeti kontakte... Meniji ostaju previse lijevo ili desno, ne vide se do kraja. Uglavnom solidan, ali nije to to za daily use jos..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 23:42 (GuardianOTB).
13 godina
neaktivan

Najbrži daje sve od sebe , naravno, pratim :)

Prodajem Wireless kablove 2 komada.Broj mobitela u PM. Zvati kad prodam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

2.3.7 | CM7 | FINAL | HTX MIUI mdpi with kernel 2.6.32 by Koloses 05.07.12 - recovery

MDPI Lockscreens - download

• fix za theme: create data/system/theme folder to make themes work
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 11:00 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

2.3.7 | CM7 | FINAL | HTX MIUI mdpi with kernel 2.6.32 by Koloses 05.07.12 - recovery

Ako ga tko isprova neka nabaci koji screenshoot, ovi Kolosesovi su malo stariji.

ANTI_Fejzbukovac
13 godina
neaktivan
Svakodnevno provjeravam, a što se tiče godišnjeg puštamo te max 3-4 dana ;-)
17 godina
Motican kaže...
Svakodnevno provjeravam, a što se tiče godišnjeg puštamo te max 3-4 dana ;-)

Hvala :) Pregledavam novosti par puta dnevno, a kud još i nemam mob već mjesec i po dana još se držim teme. Prirasli ste mi srcu. Koristite li kakve wallpapere, launchere, teme na foru ljeta?

13 godina
Najbrži kaže...

-Joyosa of June 3.
-Improved speed.

Iphone izgled. Izrazito brz. Do sada mi se pokazao kao najbolji. Nerviraju me 2 stvari samo:

1. Ne mogu naci gdje je povijest poziva

2. Kod kontakata ne mogu uci u favoritese, odmah crasha. Znaci kada mi treba zadnji poziv moram tu osobu traziti u imeniku.. nije tesko, samo nervria.

Osim toga... definitivno najbrzi i najstabilniji rom koji sam koristia, a proba sam ih do sada cca 80% ovdje spomenutih.

13 godina
Najbrži kaže...

njega cu probati za koji dan, samo me zanima odakle ovome 256 rama?

13 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Najbrži kaže...

-Joyosa of June 3.
-Improved speed.

Iphone izgled. Izrazito brz. Do sada mi se pokazao kao najbolji. Nerviraju me 2 stvari samo:

1. Ne mogu naci gdje je povijest poziva

2. Kod kontakata ne mogu uci u favoritese, odmah crasha. Znaci kada mi treba zadnji poziv moram tu osobu traziti u imeniku.. nije tesko, samo nervria.

Osim toga... definitivno najbrzi i najstabilniji rom koji sam koristia, a proba sam ih do sada cca 80% ovdje spomenutih.

Slažem se i podpisujem sve što si rekao, jenina mana što mi se često zahebavo da se sd kartica srušila , pa ju ponovno spoji, i tako me znao nervirati, kako da sredim to...

13 godina
neaktivan

Takodje sve gore navedeno za joyos potvrdjujem što se tiče brzine i fluidnosti, medjutim ove greske ja nemam.... tj korisio onu stariju verziju ovu najnoviju nisam intalirao. stari je bio bez ijedne greske... do pre nedelju dana kada sam ostao bez gps na njemu. Pa sam sad presao na ovaj novi htx miui. Nije zavidno brz, ali lepo radi. Medjutim npr. acrobat se instalira i nece da se pokrene. Pa sam prinudjen da trazim alternativu. Pokusao sam sa oba 4,04 aokp i cm9, ali su mi se oba stalo resetovala iz nekih razloga, nekad u radu, nekad u sleep. Pa sam presao na miui čekajuci novi Miroslavov sistem, pa ako ne uspe vracam se na Lewa ... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 20:50 (DrMika88).
17 godina

Ima tko da hoće prodati/iznajmiti mob, treba mi hitno zbog puta odnosno GPS-a :$

Dogovorio kupnju Alcatela OT-990. Kad se vratim s vožnje mijenjat ću ga za GT540 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 22:01 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Najbrži kaže...

Ima tko da hoće prodati/iznajmiti mob, treba mi hitno zbog puta odnosno GPS-a :$

Dogovorio kupnju Alcatela OT-990. Kad se vratim s vožnje mijenjat ću ga za GT540 {#}

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3799&idPhone2=3081 kad ih usporedim ovako bolji alcatel :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice