[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 604.559
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Keklja kaže...

opet ista stvar. Pokusat cu sa nekim drugim...

hmm probao sam vec nekoliko puta uvijek isti problem...

16 godina
neaktivan

rješio sam pomoću hard reset-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A jesi prvo napravio full wipe preko recovery? Odi u fastboot i ukucaj:

cd C:\tools

fastboot erase data

fastboot erase cache

Ažurirao sam post namjenjen vraćanju na 2.1, zaboravio sam taj korak.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 18:40 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam al proradilo mi je i bez toga. Evo otkljucan je i trenutno na 2.1. Malo cu se igrati sa njime da se podsjetim kako je na njemu (naravno ako mi proradi app2sd) pa cu kasnije ici na neki custom...

hvala na pomoci

14 godina
neaktivan
Keklja kaže...

nisam al proradilo mi je i bez toga. Evo otkljucan je i trenutno na 2.1. Malo cu se igrati sa njime da se podsjetim kako je na njemu (naravno ako mi proradi app2sd) pa cu kasnije ici na neki custom...

hvala na pomoci

Nemoj ić na app2sd, nego na Link2sd. Radi od prve bez problema i lakši za upotrebu. I nemoj zaboravit napravit backup tako sređenog 2.1 jer ćeš se sigurno još koji puta vraćat na njega dok ne nađeš nešto šta će ti za stalno ostat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 21:48 (Vac).
17 godina
neaktivan

Evo da se javim. NAPOKON!! Eto Uspio sam nekako da instaliram taj us...ani ROM (cyanogenmod7 2.3.7 SDSL v2). Sad kad vratim malo film unazad vidim da je proces vrlo jednostavan (al kad ti je prvi put AJME {#} ). Evo htio bih se zahvaliti članu foruma Keklja, a najviše čovjeku koji je odgovorio na bezbroj mojih pitanja (Kako ovo Kako ono). To je naravno AUTOR teme NAJBRŽI (oprosti ako sam ti koji put zasmetao). Sad sljedi uživancija i testiranje. {#}

PS: za one kao ja, koji se prvi put susreću s ovim, neka samo prate ovaj tutorijal na prvoj stranici (2. post) i nebi trebalo bit nikakvih problema.

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
17 godina
Riba kaže...

NAPOKON!! Eto Uspio sam nekako da instaliram taj us...ani ROM (cyanogenmod7 2.3.7 SDSL v2). Sad sljedi uživancija i testiranje. 

Probaj malo koristiti sada SDSL v2, a nakon par dana stavi V6 SuperCharger script RC8.2 za 2.x.x GB i primjetit ćeš razliku, kao da si stavio jači motor u auto :)

16 godina
neaktivan

Dal neko koristi neku aplikaciju za tipkovnicu? Ja sam imao jednu al se sad ne mogu sjetit kako se zove. Ugl radi isto kao i lg tipkovnica odnosno kada je okomut ima tipkovnicu ko i drugi obicni mobiteli a kada je vodoravan onda se prabaci u qwerty tipkovnicu. Jos je imala opciju da ako vuces u lijevo mjenjas izgled tipkovnice. Ako je netko susreo tako nesto neka mi javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel mi mozete dati neke HD igre za nas mob plizz.pre dosadni mi je na mobu!!LOL

0 0 hvala 0
17 godina
Keklja kaže...

Dal neko koristi neku aplikaciju za tipkovnicu?

Imaš:

Original tipkovnica iz 2.1 ROM: LG_IME_2.3.zip

dajterac kaže...

Pogledaj PP i ako možeš testirati Plant vs Zombies? Kod mene nije moglo pokrenuti, pretpostavljam da treba napraviti SWAP.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 12:21 (Najbrži).
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Riba kaže...

NAPOKON!! Eto Uspio sam nekako da instaliram taj us...ani ROM (cyanogenmod7 2.3.7 SDSL v2). Sad sljedi uživancija i testiranje. 

Probaj malo koristiti sada SDSL v2, a nakon par dana stavi V6 SuperCharger script RC8.2 za 2.x.x GB i primjetit ćeš razliku, kao da si stavio jači motor u auto :)

Da evo skinut ću i tu v6 supercharger skriptu. Inaće ROM je genijalan, vrlo je brz i bez skripte, sve radi (bar ono šta meni treba - kamera slika i snima, radi WiFi, kod mreže Tele2 signal kako treba bit, clockanje proca, i spremanje aplikacija na SD karticu što mi je bilo primarno kod odluke stavljanja novog ROM-a.), samo (!) (neznam jel to kod svakoga) mi ne rade teme za theme choser kako treba, ne mjenjaju mi se ikonice u docku i neke teme su pogrešno prikazane (naravno tražio sam za mdpi device).

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
Riba kaže...

ne rade teme za theme choser kako treba

Moraš koristiti theme chooser themes aplikaciju za odabiranje tema, a teme skidaš sa xda stranice. Meni je frend to bio radio na mome mobitelu, stavio xperijinu temu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 13:38 (Najbrži).
17 godina

2.3.7 | CM7 | Build Three by tejasdj12 - recovery

What works:
Possibly everything

Changelog:
GPS Fixed
Tethering fixed
Volume keys swap with orientation (needs little work)
Sensor libs from Mur4ik and 2.1
Probability of getting Wifi without errors at first start is almost 90%
More Free RAM

My Mods:
- SMS conversations are bit aligned
- ICS like Settings
- Misc Settings
-> SD Read Cache
-> Swappiness
-> (More to come)

What doesn't:
- Manual Network Selection (just displays the networks but does not select them)
- Headset button
- Compass works better, but is less sensitive

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 18:07 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zaso u 80% slucajeva kada se puni mob od nevecer do jutra bloka i nemogu nista radit moram vadit bateriju tocnije pise..... Nema SIM kartice...

Mes que un club!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ipak cu se prebacit na custom. OK je 2.1 al nije to to. E sad proucavam postove i planiram stavit sljedece: Recovery 2.5.1.8-swift, SDSL Final 1.1 te ovaj V6 SuperCharger. Dal je to OK? Naravno da su mi bitna najprije osnovne funkcije da rade kako treba a zatim me zanima wireless, gps, bluetooth dal sljaka kako treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keklja kaže...

Ipak cu se prebacit na custom. OK je 2.1 al nije to to. E sad proucavam postove i planiram stavit sljedece: Recovery 2.5.1.8-swift, SDSL Final 1.1 te ovaj V6 SuperCharger. Dal je to OK? Naravno da su mi bitna najprije osnovne funkcije da rade kako treba a zatim me zanima wireless, gps, bluetooth dal sljaka kako treba

stavi od miroslsva novi cm9, sve šljaka. 

16 godina
neaktivan

CM9? Jel to ICS? Kakav je po pitanju baterije?

16 godina
neaktivan

ova V6 skripta se ne može skinuti za ICS

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi (koji neznaju za ovo, a ne prate xda i cijelu ovu temu), koji su skinuli 2.3.7 cm7 SDSLv2 (miroslav_mm) i 4.0.4 cm9 (miroslav_mm) i imate problema s ukljućivanjem WiFi-ja (ja osobno imao problem - javlja pogrešku), trebate ukljućit bluetooth i onda WiFi (što i piše na Xda Forumu).

Ako je to već tu spomenuto, shvatite ovo kao mali update.

PS: Pitanje - Što je to swap (otprilike znam u teoriji), kako ga napraviti i je li potreban za ICS (miroslav_mm), piše na xda da treba minimalno 256mb swap za korištenje ICS-a?

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 13:56 (Riba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stavio sam ovaj recovery 2.5.1.8 swift i nakon kada sam ponovo upalio mobitel imam verziju 4.0.1. Kako da na njem mountam sd karticu? Spojen mi je sa kompom, komp nista ne javlja a ni na njemu se nista ne pojavljuje. Moram prebacti na sd karticu neki drugi rom jer je ovaj katastrofalno spor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keklja kaže...

stavio sam ovaj recovery 2.5.1.8 swift i nakon kada sam ponovo upalio mobitel imam verziju 4.0.1. Kako da na njem mountam sd karticu? Spojen mi je sa kompom, komp nista ne javlja a ni na njemu se nista ne pojavljuje. Moram prebacti na sd karticu neki drugi rom jer je ovaj katastrofalno spor...

Evo imaš na prvoj stranici kod tutorijala.

Uđeš u recovery pa ideš dolje do Mounts and storage >> Mount USB Storage.

Bar je tako u recovery-ju 5.0.2.7 koji sam ja stavio (zabunom al radi kako treba)

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 14:23 (Riba).
16 godina
neaktivan

uradio sam tako. Al sam stavio ovu kao najbolju 2.3.7 verziju i kada promjenim jezik ikonice mi opet pisu na ruskom. Jel se moze promjenit

17 godina
neaktivan
Keklja kaže...

uradio sam tako. Al sam stavio ovu kao najbolju 2.3.7 verziju i kada promjenim jezik ikonice mi opet pisu na ruskom. Jel se moze promjenit

E to je i meni bilo. Samo ga rebootaj i bit će ti sve normalno.

ANTI_Fejzbukovac
15 godina
neaktivan

Zasto u 80% slucajeva kada se puni mob od nevecer do jutra bloka i nemogu nista radit moram vadit bateriju tocnije pise..... Nema SIM kartice...

Mes que un club!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigimon kaže...
Keklja kaže...

stavi od miroslsva novi cm9, sve šljaka.

Jel ima gdje drugo za skinit taj rom jer sa ovog linka tu sta je stavljen skida uzasno sporo. Treba mi 9 sati da se skine 130mb

16 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Zasto u 80% slucajeva kada se puni mob od nevecer do jutra bloka i nemogu nista radit moram vadit bateriju tocnije pise..... Nema SIM kartice...

Koji imaš rom gore?

17 godina
neaktivan
PS: Pitanje - Što je to swap (otprilike znam u teoriji), kako ga napraviti i je li potreban za ICS (miroslav_mm), piše na xda da treba minimalno 256mb swap za korištenje ICS-a?

Itko?

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
neaktivan
Riba kaže...

Itko?

Ok tko koristi ICS (bilo koji), jeli možda radio taj swap? Koliko je brz ICS bez swapa?

ANTI_Fejzbukovac
15 godina
neaktivan
razorinc kaže...
ExE123 kaže...

Koji imaš rom gore?

SwiftDroid v2.0 Asis

Mes que un club!
16 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
razorinc kaže...
ExE123 kaže...

Koji imaš rom gore?

SwiftDroid v2.0 Asis

Probaj promijenit rom, sjećam se da sam i ja imao probleme na nekom rom-u s tim sim-om....  sad imam build three od tejasdj12 i napokon da sve radi kako treba...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice