[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 580.601
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Znači li to da će konačno biti potpuno funkcionalan?

0 0 hvala 0
16 godina
iSveN kaže...

najbolje bi vam bilo da pricekate da izbace neku stabilniju verziju....ova je beta-1...

Kolega, šta podrazumjevaš pod "stabilnom" verzijom. Ova godina nam je super, krenila, od prošlogodišnjih sveukupno nekih 5 custom 2.3.7 ROM-ova, sada imamo 15-tak. ICS 7 je dobar ROM, samo se čekalo da se riješi deep sleep da se može svakodnevno koristiti.

dakiva kaže...

Znači li to da će konačno biti potpuno funkcionalan?

U pravilu sve vitalne (svakodnevne) funkcije bi trebale raditi.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Steta sto nemamo neki funkcijonalniji oxygen 2.3.7, mislim da bi to bio pun pogodak. Meni je trenutno najbolji najnoviji SDSL, do sad ni jedan FC, reboot i sl. 2x mi se zamrzo status bar, al nije strasno.

Kakva su vam iskustva sa ovim V6 super chargerom? Posle instalacije istog imam dosta manje rama, nekih 60-65 mega, pre je bilo ~75.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
bataya kaže...

Steta sto nemamo neki funkcijonalniji oxygen 2.3.7, mislim da bi to bio pun pogodak. Meni je trenutno najbolji najnoviji SDSL, do sad ni jedan FC, reboot i sl. 2x mi se zamrzo status bar, al nije strasno.

Slažem se u potpunosti sa obje izjave. V6 supercharger nikad nisam stavljao niti me je uopće zanimalo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 21:13 (Najbrži).
16 godina

IceCreamSandwich preRC by MikeGapinski - RECOVERY

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Najbrži nisi fer, taman pomislim da sam se ustalio na nekom romu (SDSL), a ti uvek izbaciš neke nove informacije! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
dakiva kaže...

Najbrži nisi fer, taman pomislim da sam se ustalio na nekom romu (SDSL), a ti uvek izbaciš neke nove informacije! {#}

hh bio sam se i ja nabrijao na SDSL i počeo sam mm-ov MIUI i dobra je, ali previše FC-ova i tromost me pate, a večeras izašao preRC ICS tako da ću njega staviti umjesto najnovije MIUI-a koji sam preksinoć stavio.

12 godina
neaktivan

Neću imati vremena da ubacim PreRC danas i sutra, ali jedva čekam da čujem tvoje utiske.

0 0 hvala 0
16 godina
dakiva kaže...

Neću imati vremena da ubacim PreRC danas i sutra, ali jedva čekam da čujem tvoje utiske.

Još uvijek čekam da mi završi skidanje ROM-a, krenio sa skidanjem čim je objavio. Večeras ništa od objava (pijem sa društvom), tek sutra navečer ću objaviti dojmove (ujutro radim na vikendici do večeri)...

13 godina
neaktivan

Upravo sam instalirao Pre RC,sutra cu ga testirati tokom dana,pa ako me Najbrzi ne preduhitri,javicu vam kako radi i izbaciti par SS :) 
P.S ubacite i gapps :D http://depositfiles.com/files/l9hz7724s?redirect 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 1:44 (ivan95manic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ICS za sad djeluje dosta fluidno, ali tek sam ga nedavno instalirao, treba vidjeti kako će se ponašati kad ga "nakrcam" aplikacijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam uvideo na par problema,prvi je taj da komp nece da otvori telefon kao mass storage,komp ja prepozna,ali nista ne izbaci (iskljucio sam usb debugging) ,drugi problem je taj sto kada me je pozvao drug,ja njega ne cujem nista,a verovatno ni on mene,da li se isti problem javalja kod tebe ili je samo kod mene,i ako neko zna kako da resim ovo bio bih zahvalan :)

16 godina
ivan95manic kaže...

Ja sam uvideo na par problema,prvi je taj da komp nece da otvori telefon kao mass storage,komp ja prepozna,ali nista ne izbaci (iskljucio sam usb debugging) ,drugi problem je taj sto kada me je pozvao drug,ja njega ne cujem nista,a verovatno ni on mene,da li se isti problem javalja kod tebe ili je samo kod mene,i ako neko zna kako da resim ovo bio bih zahvalan :)

USB mass storage radi bez problema.

GT540 mi više nije primarni telefon tako da u njemu nemam SIM karticu pa ne mogu provjeriti da li s pozivima sve štima.

Da li ti je BT uključen? Mislim da sam na XDA pročitao da ima problema s pozivima ako je BT uključen (ali nisam siguran...).

12 godina
neaktivan

Ubacio sam ICS preRC i sasvim korektno izgleda,signal dobar,BT i WiFi rade odlicno,imam mali bag kada se ulazi u Galeriju ali je super,stvarno mi se svidja,samo cekam da izbaci RC1 i bice vrhunski ROM... :D E i jel neko zna kako se zove glaerija u Lewa OS 2.0 romu?? :D

Stefan18+

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni pozivanje radi bez problema, ni meni neće da radi Mass storage.

13 godina
neaktivan

vratio sam se na sdsl,ali sam napravio backup ICS-a , da ako slucajno zna neko kako da resi ovo sa mass storage,pa da ga vratim :) za sada SDSL nezamenljiv .

13 godina
neaktivan

Prije RC0 odnosno koji kasniji update niti ne razmišljam o ISC-u ;) htio sam se osvrnuti na Lewa 2.0 i reći da je interface zanimljiviji od prethodnog..izmjene aplikacija nekih..dovoljno brz kao i prethodni ne znam ako je brži..imao sam na početku problema sa neispravnim pinom iako znam da je ispravan nekoliko reboot i factory reset plus jedno zamrzavanje i tek onda je proradio..nadam se da se neće ponoviti

0 0 hvala 0
16 godina

Da se javi moja malenkost koji je sve zakuvao :P Stavio sam 250MB system, ono preko fastboota sa mbn_file.mbn. Galerija mi ne radi, ostatak nisam testirao, mislim na wifi, bt, gps. USB storage RADI!Što se tiče pozivanja, kod prvog bootanja bilo je 5s tišine, ali nakon drugog bootanja sve mi radi normalno, odmah čujem sugovornika. Više informacija očekujte večeras. I imao sam doslovni FREEZE mobitela, pretpostavljam zbog power widgeta.

BT & Wi-Fi rade, GPS ne radi bez ovog FIX-a - recovery /meni 10 satelita nađe

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 18:51 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni na primer radi galerija :) e sad,pokusacu opet da instaliram ceo sistem,ako mi ni posle toga ne radi mass storage,SDSL do RC :)

12 godina
neaktivan

Brate meni radi mass i galerija(skinuo sam sa marketa QuickPic mnogo dobar) i bicu na ovom ROMu dok ne izbaci RC1 a video sam kod njega na sajtu da ce to biti uskoro i tako da sada cekam ali cu koristiti preRC... SDSL i OXYGEN su mi vrhunski,mada je SDSL bolji... :D

Stefan18+

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Definitivno cekam RC :D pored toga sto mi ne radi mass,galery baguje,za pozive nisam proveravao mozda radi posle rebota,ne rade ni svetla na senzorima i tasterima :D

16 godina

Čuo sam za taj QuickPic, ali više bih volio da mi defaultni radi. Za ekipu koja koristi preRC evo zgodni "modni" dodatak koji će povećati užitak u korištenju funkcija preko status bara:

[MOD] CM9 Reloaded Statusbar Mod - recovery - testirano i priložena slika je moj status bar

[DEV] Reloaded ICS 1.9b2-040112 | CyanogenMod 9 UI Enhancements - recovery - nisam testirao i dobra stvar je što je danas izašla verzija 1.9b2

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

@Najbrzi Hvala za informacije.... Ae ako mozes saznaj kada ce otprilike izaci RC1,ja se nadam uskoro i mislim da ce tako biti... I bice vrhunski :DD

Stefan18+

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mijenjam memorijsku karticu u lg, zelim sve prebaciti na novu. hoce li biti dovoljno da samo kopiram sve sa stare na novu? Hoce li mi sve radti normalno na mob, posto sam mob nadogradio na 2.3.7?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ako budeš kompletno prekopirao sve sa kartice neće biti problema i sve što je bilo instalirano na staroj radiće i sa novom

0 0 hvala 1
16 godina
dakiva kaže...

Kolega ti je ispravno napisao, samo prekopiraj sve i to je to.

14 godina
neaktivan

Nisam baš siguran. Bojim se da ext2 particija (ili koji format već je) neće bit vidljiva i neće se moći kopirat sa nje. Sa tim će se izgubit naknadno dodani programi.

16 godina
neaktivan

Kakva crna ext2 particija?! Pa ne koristi 2.1 rom. Samo kopiraj i deri.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vrlo neugodan problem sa lewa os 2.0 barem meni a i dosta njima koliko sam proguglao nevezano uz OS koliko uz android mobitele a to je da mob uđe u začarani krug naizmjeničnog uključivanja i isključivanja airplane mode-a i time se izgubi signal i ne može se uspostaviti..kratkotrajno stvar riješi factory reset al nema smisla stalno..da li netko ima ideju kako uopće tu opciju izbaciti i maknuti airplane mode iz moba..znam da sam offtopic al nikad prije lewa OS nije se desilo..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije da hejtujem, neko je pitao kad ce ICS biti potpuno funkcijonalan.... verovatno nikad, obzirom na ostale Majkove romove. :P

Nego sad gledam na 4pda, trebao bi da izadje SDSL v2. Izgleda da ce biti dosta poboljsanja, a jedno je i normlno ocitavanje procenata potrosnje baterije.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice