Pa bi ja k**ac kupil novi mob i laptop, rade bi za manje pare kupil pistolj i ubil te kretene!
Ps. u tom gradu ko bi i skuzil da fale 2-3 ljudi??! Šalu na stranu :)
Pa bi ja k**ac kupil novi mob i laptop, rade bi za manje pare kupil pistolj i ubil te kretene!
Ps. u tom gradu ko bi i skuzil da fale 2-3 ljudi??! Šalu na stranu :)
Nek kupi moj za 300 kn ga prodajem, ako netko hoće nek se javi :D
Isprobaj neki od ovih ROM-ova, dosta nas je na Zoe ROM 6.5, a verzija 7.0 će biti kada developer kupi mobitel i popravi ekran laptopa.
Lista TOP 5 ROM-ova za naš LG GT540:
2.3.7 | CM7 | Zoe 6.5 - recovery / fastboot
2.3.7 | CM7 | AOSP v2.0 - recovery / fastboot
4.0.4 | CM9 | ICS CM9.1 FINAL - recovery
2.3.7 | CM7 | SDSL 4.0 FINAL - recovery / fastboot
2.3.7 | CM7 | Build Three by tejasdj12 - recovery
Pozdrav!
Dakle, instalirao sam zoe ROM i sve je super! Sve radi ko glatko, i iz nekog razloga mi baterija traje dosta duže kako mi se čini.
Međutim, zoe ROM nema u sebi aplikaciju Mail :) To je problematično jer mi baš ta aplikacija treba. Nema je na google play, kolko sam shvation. Sjećam se da je pri instaliranju ROM-a bio izbor nekih aplikacija za instaliranje, ali to sam preskočio jer mi se nisu činile bitne. Jeli moguće da je među njima i mail?!
Pozdrav!
Dakle, instalirao sam zoe ROM i sve je super! Sve radi ko glatko, i iz nekog razloga mi baterija traje dosta duže kako mi se čini.
Međutim, zoe ROM nema u sebi aplikaciju Mail :) To je problematično jer mi baš ta aplikacija treba. Nema je na google play, kolko sam shvation. Sjećam se da je pri instaliranju ROM-a bio izbor nekih aplikacija za instaliranje, ali to sam preskočio jer mi se nisu činile bitne. Jeli moguće da je među njima i mail?!
moguće.. ponovi wipeove pa opet instaliraj.
Ima li novosti kada bi trebao izac Zoe 7.0?
Ima li novosti kada bi trebao izac Zoe 7.0?
kada LeoPosas skupi dovoljno para za ekran i mob :D
Evo da se javim da sam prodao svoj (6. po redu) GT540 i kupio si Huawei U8650 od kolege s BUG foruma. Naravno vidjeti ću da si kupim opet GT540 kao sekundarni (backup) mobitel i poslije ga (pro)dam sestri. Moram priznati da mi je teško bez tog mobitela jer me jako interesira ZOE 7.0. S tom prigodom jedna vijest od Leoposasa s xda foruma:
I'm still working on this ROM without the phone, updating, replacing and improving the whole code.
I hope the donations continue, still need like $90 , so isn't too much.
I reduced the system size to 120MB and other good new things are coming.
Evo da se javim da sam prodao svoj (6. po redu) GT540 i kupio si Huawei U8650 od kolege s BUG foruma. Naravno vidjeti ću da si kupim opet GT540 kao sekundarni (backup) mobitel i poslije ga (pro)dam sestri. Moram priznati da mi je teško bez tog mobitela jer me jako interesira ZOE 7.0. S tom prigodom jedna vijest od Leoposasa s xda foruma:
I'm still working on this ROM without the phone, updating, replacing and improving the whole code.
I hope the donations continue, still need like $90 , so isn't too much.
I reduced the system size to 120MB and other good new things are coming.
Ja svog još uvijek nisam prodo cijenim ga 250 kn :D
ja sam kupio htc one x. Sad bih ovaj sredio pa dao nekome. Problem mi je kada udjem u download mode komp mi ne prepoznaje mob pa zbog toga mi kdz updater kaze phone not found. Drivere sam instalirao al kada sam krenio ponovo vidim da ovi neki linkovi nisu vise aktivni. Dal ima negdje za skinit pa da probam ponovo
pomoc!!!
probao sam da se vratim na 2.1 i ciglirao sam telefon, kdz je radio do 131 (od 215) i tu zakovao. vise telefon ne moze da se upali niti da udje o download mod, probao sam preko kdz emergency, cs_emergency i diag, skidao bateriju i sim karticu i nece da krene, ne moze da se upali uopste, ni rucno (na power tasteru niti kada direktno ubodem kabal u telefon sa racunara).
sta da uradim, ima li pomoci?
da li negde gresim???? ovo sam radio bar desetak puta, ali mi se nikada nije desilo da nece da se upali, zezne ponekad, ali uvek udje u download mod.
unapred hvala!
evo i ja sam kupio novi mob ostao sam vijeran LG-u kupio sam l7 ok je mob bas mi se sviđa :D
Postoji li ikakav nacin da na mob instaliram orginalnu tipkovnicu od samsunga ??
pomoc!!!
probao sam da se vratim na 2.1 i ciglirao sam telefon, kdz je radio do 131 (od 215) i tu zakovao. vise telefon ne moze da se upali niti da udje o download mod, probao sam preko kdz emergency, cs_emergency i diag, skidao bateriju i sim karticu i nece da krene, ne moze da se upali uopste, ni rucno (na power tasteru niti kada direktno ubodem kabal u telefon sa racunara).
da li negde gresim???? ovo sam radio bar desetak puta, ali mi se nikada nije desilo da nece da se upali, zezne ponekad, ali uvek udje u download mod.
unapred hvala!
neki predlog....resenje????
pomoc!!!
unapred hvala!
neki predlog....resenje????
ovdje ti se nalaze rjesenja. jedno ce upalit. sigurno :D
sve sam probao prijatelju, nista ne pali, ne moze da udje u download mode....ni da mrdne, da zavibrira, da bljesne ekran...NISTA!!!
pri kraju sam zivaca da ga ne razbijem u parcice.
p.s. probao sam da ga rasturim, da skinem deo gde je baterija, otkacio flat kabal, vratio sve, sastavio i ....isto, nista, mrtav.
sve sam probao prijatelju, nista ne pali, ne moze da udje u download mode....ni da mrdne, da zavibrira, da bljesne ekran...NISTA!!!
p.s. probao sam da ga rasturim, da skinem deo gde je baterija, otkacio flat kabal, vratio sve, sastavio i ....isto, nista, mrtav.
pa cak i 3. korak koji stoji u onom linku?
e da..
Danas kupljen LG 4X HD black. Umorio me Gt540 iako cu sigurno probati Zoe 7.0 i malo ga koristit. Ali 4X je ajme... bas ajme. :D
e da..
Danas kupljen LG 4X HD black. Umorio me Gt540 iako cu sigurno probati Zoe 7.0 i malo ga koristit. Ali 4X je ajme... bas ajme. :D
nista nije pomoglo, cak ni korak 3, jer ne moze da udje u download mode. odneo na servis, ako umeju da ga poprave?????
e da..
nista nije pomoglo, cak ni korak 3, jer ne moze da udje u download mode. odneo na servis, ako umeju da ga poprave?????
ne znam sto da kazem... sretno. ja sam happy sa svojim 4X-om :D
Izašao je novi Zoe 7.0 međutim pojavila su se 3 buga od kojih su već 2 popravljena. Čim treći bude gotov uploadat će novu verziju. Tražio sam download poveznice, ali sve ih je obrisao. Inače ovdje imate sve njegove ROM-ove! Stay tuned...
Evo popravljeni su bugovi i Rom se uploada
evo i ja sam kupio novi mob ostao sam vijeran LG-u kupio sam l7 ok je mob bas mi se sviđa :D
I ja sam si kupio lg l3, sad sam mislio taj l7, sta kazes???
Kolko si para dao za njega??
Neznam jeli neki bug na Zoe 7.0,ali kada idem uc u Sound crasha se postupak Postavke,rebootao jos isti problem
Neznam jeli neki bug na Zoe 7.0,ali kada idem uc u Sound crasha se postupak Postavke,rebootao jos isti problem
Već je javljeno na xda za taj bug. Biti će zasebni fix ili opet "nova" verzija.
Meni nikako WiFi da se spoji, jel ima neko kakvu zamisao...
Rom je odlican ,sve radi odlicno... ima par tih "bugova" koji se mogu rijesit aplikacijama iz marketa.. i dali vam se dogada kada stisnete Home tipku da vam izade na pozadinu i nestanu sve app,status bar itd. pa se vrati ali tek nakon nekih 20 sec,dok bi se prije u roku par sekundi vratilo... Jos jedan od "bugova"??