da li neko zna u cemu je problem,da li je do win XP ili do cega vec . Ako neko zna u cemu je problem bio bi mu zahvalan da mi kaze . Pozdrav !
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 580.445
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
da li neko zna u cemu je problem,da li je do win XP ili do cega vec . Ako neko zna u cemu je problem bio bi mu zahvalan da mi kaze . Pozdrav !
STAVI KDZ U EMERGENCY, ISTO TAKO I MOBITEL. Potrazi na google kako ga staviti u taj MOD.
Jednostavno to spojis, i launch software update.
Da li bi mogao da mi das link kako da to odradim ako ti nije problem,jer se evo vec 2 dana nerviram i nikako da nadjem resenje. Hvala unapred ! :D
Ja cu ti sutra to rijesit.
Javi se na PP.
Battery sensor
Provjereno, sve ostalo je ispravno. Također sam napravio veliki update po cijelome tutorijalu.
Može li tko instalirati moddani Trebuchet.zip, koji je za ICS, preko recoverya? U mene je verzija recovery 2.5.1.8, ali javlja mi installation aborted :/ Služi ovome.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.3.7 | CM7 | OXYGEN RC3 by DevSwift - download
- RECOVERY MODE >> HOME + POWER
- Wipe data/factory reset
- Wipe cache
- Advanced >> wipe dalvik cache
- Install zip from sd card >> OXYGENRC3.zip
- Reboot system now
P.S. @UltimateGroup47 očekivao sam da ćeš ti to uraditi, ali ja sam prijepodne testirao Oxygen RC3, PCF v6 i sada koristim ICS.
Try to boot your phone into Emergency/Download mode (VOL DOWN + POWER).
If the phone booted into Emergency/Download mode, launch KDZ Updater. In TYPE dropdown menu, choose EMERGENCY. Load KDZ(ROM) and flash your phone.
BTW pogledaj još i ovdje da li pomaže. I molim te provjeri, da li mi možda nedostaje koji postupak u mom drugom postu, dok budeš radio.
Dodao sam večeras slike u najbitniji post, drugi po redoslijedu u tutorialu.
stavio nocas pc fighterov
sve 5 sve super, baterija mi se ne trosi nist, malo mi cudno, kad kazem nist, 5 sati upaljenog wifija i stalnog cackanja spala je za 15%
paljenje wifija me zeza, 3-4x moram palit gasiti, da se poveze, prije toga javlja eror, jel se moze kako rijesiti
i sta je sa radiom? odradio svoje? bluetooth trazi, dam mu ga, ne svira nist
Pozdrav svima!
Stavio sam si jučer pcf-ov 2.3.7 cyanogen prema uputama i linkovima s ovem teme. Piše da mi je
verzija jezgre
2.6.32.9-and-zice-fixes
Mod version: CyanogenMod-7.2.0-RC0-Swidft-KANG
Dosada sam bio na službenom 2.1 koji sam imao kada sam kupio mobitel, bio je rootan i koristio sam
link2sd i sveukupno prezadovoljan s mobitelom. Prvi puta sam sada stavio novi ROM iako već dugo
pratim teme vezane uz ovaj mob. Novi ROM mi se čini odličnim, brz je, a pošto sada imam clockwork
recovery više ću se igrati s mob-om i probavati i druge ako bude dobrih. Sve pohvale za ovu temu,
baš sam čitajući onu drugu od 150 stranica razmišljao kako bi sve trebalo sažeti kadli naiđem na ovu,
stvarno svaka čast, svima sa ovog foruma.
Imam par pitanja
1. Koju aplikaciju koristiti za prebacivanje aplikacija na sd karticu? Instalirao sam opet link2sd i
izbacuje mi mount script error:...device or resource busy. Iz explorera mogu ući u sd karticu
i pregledavati sadržaj. Imam otprije 2nd ext2 particiju, imam i automount instaliran. Koju
aplikaciju da koristim, app2sd?
2. U nekim izbornicima kada stisnem i držim ekran, ili skrolam do vrh ili dna traku pojavi se na rubovima
crvenkastu osvjetljenje kao da probija iza. Čini mi se da su i drugi imali problema s tiem pa me zanima
da li trebal instalirati neki fix jer sam tek jučer stavio ovaj ROM i čini mi se da su obuhvaćeni svi fixevi u
njemu kao što piše gore u kernel version?
3. imam clockwork recovery, da li da si stavim rzr recovery ako je bolji i kako (preko fastboota, samo u
toolsumjesto recovery.img koji izbrišem kopiram RZR-2.1.4.-swift-rzr-img i ponovim postupak kao za
stavljanje clockwork-a?)
Skini titanium BACKUP, i vidjet ces opciju kako prebaciti.. za ostalo ti ne znam, custom ROM-ovi su ti odlicni... imas veliki izbor. Kad ICS dodje to je slag na tortu.
Ne bih preporucio mijenjanje recovery-a jer ti je to sve isti kalup.
Sto se tice SD kartice i tih problema ako se nastave, skines neki partition tool i fino obrises sve particije pa napravis EXT2, pa formatiras na EXT2, pa pobrises particiju, pa onda na FAT32, pa format na FAT32 i radit ce kao nova. (provjereno)
Pozdrav svima!
Stavio sam si jučer pcf-ov 2.3.7 cyanogen prema uputama i linkovima s ovem teme. Piše da mi je
verzija jezgre
2.6.32.9-and-zice-fixes
Mod version: CyanogenMod-7.2.0-RC0-Swidft-KANG
Dosada sam bio na službenom 2.1 koji sam imao kada sam kupio mobitel, bio je rootan i koristio sam
link2sd i sveukupno prezadovoljan s mobitelom. Prvi puta sam sada stavio novi ROM iako već dugo
pratim teme vezane uz ovaj mob. Novi ROM mi se čini odličnim, brz je, a pošto sada imam clockwork
recovery više ću se igrati s mob-om i probavati i druge ako bude dobrih. Sve pohvale za ovu temu,
baš sam čitajući onu drugu od 150 stranica razmišljao kako bi sve trebalo sažeti kadli naiđem na ovu,
stvarno svaka čast, svima sa ovog foruma.
Imam par pitanja
1. Koju aplikaciju koristiti za prebacivanje aplikacija na sd karticu? Instalirao sam opet link2sd i
izbacuje mi mount script error:...device or resource busy. Iz explorera mogu ući u sd karticu
i pregledavati sadržaj. Imam otprije 2nd ext2 particiju, imam i automount instaliran. Koju
aplikaciju da koristim, app2sd?
2. U nekim izbornicima kada stisnem i držim ekran, ili skrolam do vrh ili dna traku pojavi se na rubovima
crvenkastu osvjetljenje kao da probija iza. Čini mi se da su i drugi imali problema s tiem pa me zanima
da li trebal instalirati neki fix jer sam tek jučer stavio ovaj ROM i čini mi se da su obuhvaćeni svi fixevi u
njemu kao što piše gore u kernel version?
3. imam clockwork recovery, da li da si stavim rzr recovery ako je bolji i kako (preko fastboota, samo u
toolsumjesto recovery.img koji izbrišem kopiram RZR-2.1.4.-swift-rzr-img i ponovim postupak kao za
stavljanje clockwork-a?)
Što se tiče link2sd ja sam imao isti problem al sad ju više ne mountaš kao ext2 nego ext3 dok ti ponudi opciju mountanja pa restart odnsono reboot poslije toga je li.Ne moraš nužno mjenjat recovery rzr ima neke nove dodatke čini se da je mrvicu brži u backup-u roma.Nisam još probao instalirat rom preko njega,ako budem javit ću.Postupak je isti samo treba flashat taj recovery ja preporučam root toolbox aplikaciju ima puno opcija uz to ima i flash recoevry i backup recovery..toplo preporučam sve šljaka.
1. Koju aplikaciju koristiti za prebacivanje aplikacija na sd karticu?
crvenkastu osvjetljenje kao da probija iza.
tools umjesto recovery.img koji izbrišem kopiram RZR-2.1.4.-swift-rzr-img i ponovim postupak kao za
stavljanje clockwork-a?)
Zahvaljujem na pohvalama.
- Odi u Postavke >> Aplikacije >> odaberi aplikaciju i imat ćeš opciju "prebaci na SD karticu". NE TREBAJU 3rd party programi!
- To ti je cool fora koja ti tim osvjetljenjem označuje da si došao do ruba i nema dalje.
- Za stavljanje bilo kojeg recovery (čak i RZR) ovo je komanda:
- cd C:\tools
fastboot flash recovery C:\tools\recovery.img
fastboot reboot
NAPOMENA: preimenuj RZR recovery u "recovery"
jel zna netko jel bi se mogli skiniti originalan accuweather kakav je bio na 1,6 i 2,1 i stavit ga na cm7
isto vazi i za fm radio
znam da se zamaram glupostima al jebi ga
moze mi netko objasniti zasto mi ne radi usb povezivanje. imam 2.3.7 na kojem to ne radi, oxygen. kako da spojim mob s kompom??
Reinstaliraj drivere..možda je do njih
Evo errora koji mi izbacuje,nadam se da neko zna u cemu je problem..vec 3 dana se mucim i nista :O na kraj cu ga ostaviti na 2.1 i to je to :/
Pa ja sad nisam expert za kdz flashanje al ja kad sam stavljao 2.1 sa fastbootom nisam stavljao u emergency nego sam označio USB degugging i ovo kao što je na slici i bok..proflashao ga je.
ne, nego kad sam na mobu, piše mi usb povezan, ali kad ga kliknem, pojavi se i odmah nestane, prije no sto stignem stisnuti..
ne, nego kad sam na mobu, piše mi usb povezan, ali kad ga kliknem, pojavi se i odmah nestane, prije no sto stignem stisnuti..
S tim sam ja muku mučio donedavno..mislio sam da ima veze s romom a vjkerojatno i ima.Sad nisam više na 2.3.7 nego na Utopiji 2.2.1. i tu isto zna nekad zezat ali mislim da opet nije toliko rom kriv jer na laptopu bez problema se povežem dok na kompu molim boga ;)
P.S. imao sam neki problem sa SD karticom "prepairing SD,checking for errors" zna pisati i to je taj neki bug sa romom uglasvnom izbrisao sam neki file u system/bin ms dos nešto tako ne sjećam se i to je otklonilo taj bug i odtada mogu se i spojiti na komp bez problema.Možda je i tu neka poveznica.
evo ti link:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601340
sad ne mogu ni naprijed ni nazad.
ima li koji alternativan način usb povezivanja?
Probaj dok si u recoevry-u
Evo errora koji mi izbacuje,nadam se da neko zna u cemu je problem..
Run As Administrator ako koristiš Win 7
moze mi netko objasniti zasto mi ne radi usb povezivanje. imam 2.3.7 na kojem to ne radi, oxygen. kako da spojim mob s kompom??
Na oxygenu RC2, koliko se sjećam radilo je USB povezivanje. Pošto kod tebe ne radi, možeš preko recovery - mounts and storage - mount USB storage i nemoj ići BACK jer poništavaš USB povezivanje
mislim da je bio rc3, ali više nisam siguran.
nisam ništa radio, odnosno wipeao sam sve moguće, pa je proradilo. sad sam stavio pcfighterov cm7 v6. valjda će biti ok, pošto ga svi hvalite.... :)
hvala na pomoći.... jedva čekam ics... :)
jedva čekam ics... :)
Koristim ga već 2 dana. Market ne skida aplikacije, gapps, browser, deep sleep ne rade te stoga mi baterija traje max 9 sati. Vraćam se sada na PCF ili Oxygen, ali mislim da ću sada staviti oxygen da ga detaljno testiram.
Nadopuna: MikeGapinski je popravio deep sleep, Market, Browser, 3D 100% ispravan, vremenske zone. Ostalo je za sada kamera.
Upravo ga stavljam i odmah ću da provjerim. Ostalo radi jer sam jučer napravio provjeru, ali sam očito zaboravio na USB connection.
Kod mene radi USB pohrana
mene zajebava usb povezivanje na xpu
na 7mici fala bogu radi
Javi se na PP kada budeš online da vidim preko teamviewera šta se to događa.
Zašto koristiš te fency dodatke? Meni su bitne funkcije koje se svakodnevno koriste. I usput molim tebe i ostale da kada se prijavljuje problem, da se navede koji ROM koristite! Kod mene na Oxygen isto voice search baca na Market.