LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 429.682
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G4 - Rasprava
Fanu kaže...

lol

Ocekivano. Bitno veci ekran, jednaka batka, vise dindi itd i QHD.

Ali oba rezultata su prelosa...GSMArena voli rihtat rezultate za Meizu i Samsung...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Baš pročitao recenziju na Gsm Areni...

Dobio još jednom potvrdu o onome što pričam da je baterija katastrofa za mobitel 2015. god. Imam G3 i znam o čemu pričam.,a koliko čitam na G4 je gora nego na G3, pogotovo razgovori.

Tko puno surfa i priča trebao bi zaobići G4.

808 i 810 su podjednako dobri u svemu osim u igricama gdje je 810 bolji. 

Jedino što mi je bolje na G4 od G3 je prednja i zadnja kamera i taj kožni poklopac.,sve ostalo mi je na strani G3.

U svakom slučaju S6 je ove godine best buy mobitel!!

0 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

best buy po tvom subjektivnom misljenu, vec mi se gade tvoji postovi vec od teme M9 i sad si jos ovdje dosao...

tko god surfa i puno prica, niti jedan mobitel od 2015 godine ne moze udovoljiti sve sta hoce, ni nema tog mobitela.

bitno je da je za tebe S6 svetinja 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 14:20 (Iron13).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Baterija je problemčić kad ga nazivaš best buy...
9 godina
R36 kaže...

Dobio još jednom potvrdu o onome što pričam da je baterija katastrofa za mobitel 2015. god

ova ti je dobra

pa ti u jednom postu uspijes sam sebi opalit kontru

ne znam postoji li losiji mob od s6 sto se tice baterije od flagsipova 2015...

frendovi koji su ga uzeli pizde na bateriju, manje vise svi kazu da nisu imali mob sa losijom baterijom, osim toga pizde i na vrucinu uredaja

16 godina
R36 kaže...

Dobio još jednom potvrdu o onome što pričam da je baterija katastrofa za mobitel 2015. god. Imam G3 i znam o čemu pričam.,a koliko čitam na G4 je gora nego na G3, pogotovo razgovori.

Jedino što mi je bolje na G4 od G3 je prednja i zadnja kamera i taj kožni poklopac.,sve ostalo mi je na strani G3.

Dosadan si s svojim G3 koji je slabiji po bateriji od G2  :D

G4 je odlično pogođen flagship, cijena ce mu pristajat i odlično će se prodavat, planiram skok sa G2 na G4 , prijatno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 15:07 (bik).
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Još bih dodao da je S6 vrlo krhak mobitel,kolegi je bio dovoljan jedan pad na gumenu podlogu i pukne zadnje staklo. Bateriju donekle spašava brzo punjenje. 

Ok mob ali definitivno zbog cijene nije best buy. 

0 0 hvala 0
16 godina
R36 kaže...

Ti uvijek uspiješ ljude nasmijat svojim izjavama

Care, najjači si

12 godina
Mitch kaže...
Fanu kaže...

lol

Ali oba rezultata su prelosa...GSMArena voli rihtat rezultate za Meizu i Samsung...

kako je sad odjednom ocekivano da G4 ima losiju bateriju od M9? 

jer nije bio to cijeli point odabira S808 umjesto S810 chipseta? i baterije od 3000mah? 

i jos su se hvalili kako je ekran vise energy efficient od prethodnika

po meni je baterija na G4 razocaranje

radje cu uzeti M9 koji ima bolji build, solidan ekran, bolji zvuk (pogotovo preko slusalica) i bateriju nego G4 koji samo ima bolji ekran i kameru 

16 godina

M9, evo šta linus kaže..

12 godina
LG G4 - Rasprava

ne mogu ozbiljno shvatiti lika koji si je toliko poruznio mobitel + jos naglas govori IMO..

jos ni battery life ne spomene

nek se drzi PCa i ostalih racunala

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 18:10 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava
lik je koristio m7 i m8 kao svoje telefone pa valjda zna zašto m9 nije neki napredak... a ta naljepnica na mobu je od sponzora
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

mozda i zna, ali ocito to ne zna objasniti

uostalom koja je poanta tog videa u G4 temi? 

ja sam stavio screenshot usporedbe LG G4 i M9 baterije, jer se ovdje tvrdilo da je S808 napredak u odnosu na S810 sto se tice baterije

bolje da su stavili S805 - bar bi imali jaci GPU i brzu memoriju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fanu kaže...
Mitch kaže...
Fanu kaže...

lol

kako je sad odjednom ocekivano da G4 ima losiju bateriju od M9? 

jer nije bio to cijeli point odabira S808 umjesto S810 chipseta? i baterije od 3000mah? 

i jos su se hvalili kako je ekran vise energy efficient od prethodnika

po meni je baterija na G4 razocaranje

radje cu uzeti M9 koji ima bolji build, solidan ekran, bolji zvuk (pogotovo preko slusalica) i bateriju nego G4 koji samo ima bolji ekran i kameru 

Wut?

Jel ti znas sto je 2900 mAh vs 3000 mAh i SuperLCD FHD 5.0" vs QHD IPS 5.5"?

S808 nije nikako stedljiviji procesor lol...odabrali su ga jer je 810 poluproizvod.

G4 ima sve bolje osim builda...garantirano

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

best buy po tvom subjektivnom misljenu, vec mi se gade tvoji postovi vec od teme M9 i sad si jos ovdje dosao...

tko god surfa i puno prica, niti jedan mobitel od 2015 godine ne moze udovoljiti sve sta hoce, ni nema tog mobitela.

bitno je da je za tebe S6 svetinja 

Ako ti se gade koji k... čitaš.

Android kaže...
Baterija je problemčić kad ga nazivaš best buy...

Kad prestanete igrat igrice na mobitelima i brijat si da imate PS4 u rukama možda će baterija duže trajat. Inaće već sam pisao o bateriji S6...stavljao slike...baterija čisto solidno drži...

bik kaže...
R36 kaže...

Dosadan si s svojim G3 koji je slabiji po bateriji od G2  :D

G4 je odlično pogođen flagship, cijena ce mu pristajat i odlično će se prodavat, planiram skok sa G2 na G4 , prijatno.

Kako kome...

NorthBlue kaže...

Još bih dodao da je S6 vrlo krhak mobitel,kolegi je bio dovoljan jedan pad na gumenu podlogu i pukne zadnje staklo. Bateriju donekle spašava brzo punjenje. 

Ok mob ali definitivno zbog cijene nije best buy. 

A koji nije.,sve zavisi kako ti padne...

zvonac kaže...
R36 kaže...

Ti uvijek uspiješ ljude nasmijat svojim izjavama

Care, najjači si

Ovdje sve Samsung haters...a bi se j... za S6 kao Tina za bijelo...

12 godina
LG G4 - Rasprava

Vidit cemo kako ce se G4 ponasat kad dode u ruke nekom od nas. To sta ti bacas na onaj stakleni mob ne moras sve ostalo pljuvat. Imo sam priliku S6 i S6 edge koristit kratko, ali ta izrada mi ne igra nikako... pogotovo Edge koji mi se cinio odlican, kad sam ga uzeo u ruke... katastrofa osjecaj.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni ne ide nikako u isti koš... "baterija čisto solidno drži" i "best buy" etiketa ??
14 godina
neaktivan
Meni ne ide nikako u isti koš... "baterija čisto solidno drži" i "best buy" etiketa ??
16 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

A da jednostavno ignorirate placenog sammy fanboya?

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jedna recenzija, generalno nema veće zamjerke :

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

jos jedna potvrda da necu fulati s kupnjom G4, ups pardon nisam otvarao ovaj gornji link pa nisam skuzio da su isti, sry ekipa

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 9:44 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

jos jedna potvrda da necu fulati s kupnjom G4

Kao sto je forumas iznad tebe linkao... Prati temu 

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
12 godina
LG G4 - Rasprava
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Mislim da i ciganke u Zagrebu cvrkuću da se sa R36 nema smisla raspravljat. Ako kažete da s6 ima lošu bateriju, nema vam pomoći :(

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

Mislim da i ciganke u Zagrebu cvrkuću da se sa R36 nema smisla raspravljat. Ako kažete da s6 ima lošu bateriju, nema vam pomoći :(

Sam kaj njemu nije jasno da je 3:30 SOT na 5" losije od 4:30 na 5.5" lol

"ma sve je to tu negdje"

G4 je najbolji Android telefon na trzistu sada.

Cekajte novi Nexus, ali G4 je vec sada "jeftin" poprilicno

13 godina
neaktivan

Sad shvačam zašto je Samsung spustio cijenu S6...

Takva cijena u T-mobileu je i S6.

maks0806 kaže...

Meni dobra, Vama loša i idemo dalje...

Mitch kaže...
maks0806 kaže...

"ma sve je to tu negdje"

Svako ne koristi mobitel na isti način tako da je pravo stanje baterije teško procijenit. Nekom je na G3 odlična, meni loša. Frendu je na S6 edge baterija odlična, Vama loša...

Iskreno zaboli me više kome je što dobro, kome nije.

12 godina
Mitch kaže...
maks0806 kaže...

"ma sve je to tu negdje"

http://www.gsmarena.com/motorola_droid_turbo-6727.php

btw komentar na nexuse:

Nexus defined by Google: Lower battery Mha, Remove SD Card slot, Increase camera lag and replace with slower Google Camera, use cheaper plastics, use cheap and poor speakers if possible, Make sure to mention to day one software updates from Google, then barely support it with updates if product doesnt sell (Nexus 9) and when you launch the product, make sure its removed from the cart, when you want to check out…but hey you’ll be able to root it

16 godina

Imao sam Verizon Droid Turbo i nije najbolji telefon.

Laggav i batka nije ni blizu 4000...na razini G2.

12 godina
LG G4 - Rasprava

odakle si ga nabavio?

si siguran da je to droid turbo sa QHD ekranom izasao pred kraj prosle godine?

dao bih lijevo jaje za taj mob

i ne znam kako ti moze lagat kad ima zvjerski SOC i motorola skin koji je ultra lagan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fanu kaže...

odakle si ga nabavio?

si siguran da je to droid turbo sa QHD ekranom izasao pred kraj prosle godine?

dao bih lijevo jaje za taj mob

i ne znam kako ti moze lagat kad ima zvjerski SOC i motorola skin koji je ultra lagan

Jednostavno je radio kao G3 prije 20H....imao sam ga na kratko 3 tjedna kao zamjenski mob sad nedavno kad sam vracao Nexus 6.

Trenutno imam opet N5 (koji ide na listing cim stigne Nexus novi) i iP6+.

Mrvu nezgrapan, kamera mrak kao i ekran, ali je previse kostao u odnosu na recimo G3 da bi se primjetila razlika. Batka je drzala 2 dana kod mene bez pol beda...nije islo ispod 6h-7h SOT (usporedbe radi G3 4h, N5 3:30, 6+ oko 7) na LTE.

Bio sam dosta zadovoljan, ali volio bih drugaciju izradu (jednostavniju i dimenzijalno manju, debljina je bila taman) uz bolju ergonomiju.

Svaki telefon da je GPE 5.1.1 bi bila mrcina i konkurencija bi bila mrtva utrka.

G4, Droid Turbo, Moto X 2014, iP6+, S6...ne mozes fulat.

Ako nabavim (odnosno kad :D) G4, stavim koju fotku itd. Inace sam periodno u USA/EU itd, a dugogodisnji korisnik Verizona.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice