I bolji software, lakši i optimiziraniji
Ali bit će zanimljivo vidjet kako će G3 radit sa nekim custom rom-om tipa cyanogenmod kad (i ako) se otključa bootloader.
I bolji software, lakši i optimiziraniji
Ali bit će zanimljivo vidjet kako će G3 radit sa nekim custom rom-om tipa cyanogenmod kad (i ako) se otključa bootloader.
Ja sam se igrao s m8 nekih pola sata, imam g3, nemogu reći da je to enormna razlika, brži je slažem se, ali nebitno brži, na 10j g3 je odličan telefon, ne zaboravite da je vani manje od 3 mjeseca i da će ga još popeglati....
Ja sam se igrao s m8 nekih pola sata, imam g3, nemogu reći da je to enormna razlika, brži je slažem se, ali nebitno brži, na 10j g3 je odličan telefon, ne zaboravite da je vani manje od 3 mjeseca i da će ga još popeglati....
Ne kažem da ga neče popeglat, pričam o stanju sada.
Kad mobitel koristiš nekih mjesec-dva-tri, razlika je u odnosu na pola sata.
Na M8 nikad nisam osjetio nekakvo zastajkivanje/zapinjanje u nekim momentima, dok na G3 toga ima.
Jednostavno se osjeti, pogotovo ako fluidniji uređaj koristiš duže vremena.
Ja se isto nadam da će se ovo u budučim nadogradnjama poboljšat, al trenutno je tako.
Takva usporedba je blago nepotrebna, jer se ipak radi o čistom androidu.
Tu je sve jasno.
Sta je po vama lag? Skrolanje stranicom, imenikom, pa slika trzucka? Molim da mi neko ko kaze da mu mob laga objasni to pa da probam. Moj mob nigdi ne laga (po meni). Zao mi je sto nemogu screen recordat da se uvjerite jer nemam root. Probao sam 4 app nijedna nevalja
Ja isto ne primjećujem neko sad baš laganje, kod mene je v10k verzija softwarea doduše, no isto sam imao i M7 i igrao se sa M8 i nije da su oni nešto brži u otvaranju aplikacija, skrolanju, nego tipa kao kada se igra vrti na jednoj grafičkoj na 60 fps-a, na drugoj na recimo 45-fps-a, fluidnije to teče sve. Tako bi to nekako predstavio. Malo ugodnije.
G3 steka dosta. Najvise se skuzi na multitaskingu i tipkovnici. Dobro ja sam to usporedno sa nexusom 5 koristio ali opet toga nema na xperii i htcu. Touchwiz i optimus ui su stvarno heavyweight
Ma nije tu do UIa, ne moguce je da ovakav SoC ne moze to podnijet....pa ne vrti Windowse RT nego Android KitKat koji je dodatno olaksan....jos kad ima 3GB RAMa onda stvarno nema sanse.
Problem G3a je lose programiranje LGa, kod je pisan zbrda-zdola, mislim da se ni oni ne znaju snac pa je zato vec izaslo 10ak updatea.
To me onda zapravo čudi, jer kako su onda znali bolje rješiti software na G2 nego na G3? Bit će da ga ipak možda ta rezolucija guši.
Test služi za provjeru kapaciteta kartice. Tako sam ja utvrdio da je moja 128GB microsd u biti lažnjak sa 6.7GB prostora. Pa smo ju vratili selleru.
Ja sam još na v10g i moram priznat da sam zadovoljan. Ne gasi se, ne grije, fluidan je.. Trzanje? Nisam primjetio nešto specijalno da brejka, otvara sve momentalno, fino scrolla kroz stranice... Samo nekad kada sam u aplikaciji sa tipkovnicom i zgasim ju sa home tipkom, zna je zatvorit u 2 dijela, prvo sami app i onda tek tipkovnicu. Ali to je razlika manje od sekunde tako da nije ništa strašno. Svi hvale v10j ali meni je i ova verzija sasvim zadovoljavajuća.
Ako netko osjeti lagg ili trzanje neka staci custom launcher i imat će lagg free uređaj..
Meni na 10j nista ne steka i nema nikakvog laga vise...moj je 16/2.
Kada sam ga kupio i dok je bio na 10a nije bilo tako.
Tako svi pričaju.. A daj mi reci koji je tvoj operater? Ja sam na Tele2 i još uvijek nisam dobio nadogradnju..
Ja sam na BonBon pretplati, a mob je T-Mobile...sluzbeno bi bio na 10c da nisam sam napravio update.
Poslo sam ja njima upit pa kada mi odgovore proslijedim na forum ako nekog zanima..
Ja sam na 10h, mob kupljen u Tele 2.
Jer tko od Tele 2 ekipe dobio noviji software od 10h???
H verzija je zadnja kod nas. Svi koji imaju J verziju (ukljucujuci i mene) stavljena je rucno. Imao sam dosad 3,4 verzije i ova je daleko najbolja. Ja lag nemam nikakvi, al bas nikakvi. Jedino sta mi djeluje da je baterija na H bila bolja, al opet punim svaku vecer tako da me na isto dođe.
Vi što imate v10j, jeste na artu ili alviku ?
4 | Art |
---|---|
6 | Dalvik |
Test služi za provjeru kapaciteta kartice. Tako sam ja utvrdio da je moja 128GB microsd u biti lažnjak sa 6.7GB prostora. Pa smo ju vratili selleru.
i sta je seller rekao? oce ti dat ispravnu sa 128gb? ja sam na svoju do sad stavio 4gb, a cijeli test od 4,5 sata ne stignem nikako napraviti...mozda sutra kad budem imao popodne slobodno nakon posla...
Vi što imate v10j, jeste na artu ili alviku ?
Ja sam bio na art-u al posto mi jedna bitna app nije radila vratio sam se na dalvik
Fat32 kartice su jedine koje rade na Androidu.
na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb
i sta je seller rekao? oce ti dat ispravnu sa 128gb? ja sam na svoju do sad stavio 4gb, a cijeli test od 4,5 sata ne stignem nikako napraviti...mozda sutra kad budem imao popodne slobodno nakon posla...
Vratit će lovu, nema drugu.
Preveliki je file za prebaciti odjednom, samo ti napravi test. Potrajati će, ali ćeš biti siguran u ispravnost kartice.
I ja isto razmišljam o 64GB, ostao bi mi dio love (u Emmezeti je 349kn 64GB), a i pun je net tekstova o lažnim 128GB karticama.
Fat32 kartice su jedine koje rade na Androidu.
na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb
Nije istina, exFat si zaboravio.