LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.563
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G3 - rasprava

I bolji software, lakši i optimiziraniji

Ali bit će zanimljivo vidjet kako će G3 radit sa nekim custom rom-om tipa cyanogenmod kad (i ako) se otključa bootloader.

Disregard the constabulary.
15 godina

Ja sam se igrao s m8 nekih pola sata, imam g3, nemogu reći da je to enormna razlika, brži je slažem se, ali nebitno brži, na 10j  g3 je odličan telefon, ne zaboravite da je vani manje od 3 mjeseca i da će ga još popeglati....

15 godina
Zoki B kaže...

Ja sam se igrao s m8 nekih pola sata, imam g3, nemogu reći da je to enormna razlika, brži je slažem se, ali nebitno brži, na 10j  g3 je odličan telefon, ne zaboravite da je vani manje od 3 mjeseca i da će ga još popeglati....

Ne kažem da ga neče popeglat, pričam o stanju sada.

Kad mobitel koristiš nekih mjesec-dva-tri, razlika je u odnosu na pola sata.

Na M8 nikad nisam osjetio nekakvo zastajkivanje/zapinjanje u nekim momentima, dok na G3 toga ima.

Jednostavno se osjeti, pogotovo ako fluidniji uređaj koristiš duže vremena.

Ja se isto nadam da će se ovo u budučim nadogradnjama poboljšat, al trenutno je tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 20:17 (zabranjeniples).
14 godina
odjavljen
Isto tako je Nexus brzi od M8 ako cemo u detalje :p

al istina, G3 stvarno trza a ta reza je stvarno nepotrebna
15 godina
MARKOZD15 kaže...
Isto tako je Nexus brzi od M8 ako cemo u detalje :p

al istina, G3 stvarno trza a ta reza je stvarno nepotrebna

Takva usporedba je blago nepotrebna, jer se ipak radi o čistom androidu.

Tu je sve jasno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 20:53 (zabranjeniples).
14 godina
odjavljen
Da al opet cisto valja napomenuti kad vec usporedjujemo, al nebitno.. Z2 i M8 rade bezprijekorno unatoc skinu..a G3 i S5 stvarno trzaju..sto je glupo za tako skupe modele..iako G3 ipak brze od S5 radi
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sta je po vama lag? Skrolanje stranicom, imenikom, pa slika trzucka? Molim da mi neko ko kaze da mu mob laga objasni to pa da probam. Moj mob nigdi ne laga (po meni). Zao mi je sto nemogu screen recordat da se uvjerite jer nemam root. Probao sam 4 app nijedna nevalja

sent via LG G3

2 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Ja isto ne primjećujem neko sad baš laganje, kod mene je v10k verzija softwarea doduše, no isto sam imao i M7 i igrao se sa M8 i nije da su oni nešto brži  u otvaranju aplikacija, skrolanju, nego tipa kao kada se igra vrti na jednoj grafičkoj na 60 fps-a, na drugoj na recimo 45-fps-a, fluidnije to teče sve. Tako bi to nekako predstavio. Malo ugodnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

G3 steka dosta. Najvise se skuzi na multitaskingu i tipkovnici. Dobro ja sam to usporedno sa nexusom 5 koristio ali opet toga nema na xperii i htcu. Touchwiz i optimus ui su stvarno heavyweight 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Ma nije tu do UIa, ne moguce je da ovakav SoC ne moze to podnijet....pa ne vrti Windowse RT nego Android KitKat koji je dodatno olaksan....jos kad ima 3GB RAMa onda stvarno nema sanse.

Problem G3a je lose programiranje LGa, kod je pisan zbrda-zdola, mislim da se ni oni ne znaju snac pa je zato vec izaslo 10ak updatea.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

To me onda zapravo čudi, jer kako su onda znali bolje rješiti software na G2 nego na G3? Bit će da ga ipak možda ta rezolucija guši.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 22:19 (blackened_bm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava
Ma nije reza u pitanju...
Dobro ruku na srce radje cu pretrpit malo stekanja na g3 nego na đumbus UI od g2
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
ja ocu stavit taj čuveni 10j update neznam kako tcom je jos na 10c rootan mi je al neznam kak da forsam update ako ga moj operator nece updejtat :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
sutra isprobavam h2test
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
za kaj taj test sluzi ja sam mislio uzet onu najbolju micro sd od samsunga al ima 64gb samo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Test služi za provjeru kapaciteta kartice. Tako sam ja utvrdio da je moja 128GB microsd u biti lažnjak sa 6.7GB prostora. Pa smo ju vratili selleru.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam još na v10g i moram priznat da sam zadovoljan. Ne gasi se, ne grije, fluidan je.. Trzanje? Nisam primjetio nešto specijalno da brejka, otvara sve momentalno, fino scrolla kroz stranice... Samo nekad kada sam u aplikaciji sa tipkovnicom i zgasim ju sa home tipkom, zna je zatvorit u 2 dijela, prvo sami app i onda tek tipkovnicu. Ali to je razlika manje od sekunde tako da nije ništa strašno. Svi hvale v10j ali meni je i ova verzija sasvim zadovoljavajuća.

Ako netko osjeti lagg ili trzanje neka staci custom launcher i imat će lagg free uređaj..

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Meni na 10j nista ne steka i nema nikakvog laga vise...moj je 16/2.

Kada sam ga kupio i dok je bio na 10a nije bilo tako.

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Tako svi pričaju.. A daj mi reci koji je tvoj operater? Ja sam na Tele2 i još uvijek  nisam dobio nadogradnju..

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Ja sam na BonBon pretplati, a mob je T-Mobile...sluzbeno bi bio na 10c da nisam sam napravio update.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Poslo sam ja njima upit pa kada mi odgovore proslijedim na forum ako nekog zanima..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam na 10h, mob kupljen u Tele 2.

Jer tko od Tele 2 ekipe dobio noviji software od 10h???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

H verzija je zadnja kod nas. Svi koji imaju J verziju (ukljucujuci i mene) stavljena je rucno. Imao sam dosad 3,4 verzije i ova je daleko najbolja. Ja lag nemam nikakvi, al bas nikakvi. Jedino sta mi djeluje da je baterija na H bila bolja, al opet punim svaku vecer tako da me na isto dođe.

sent via LG G3

0 0 hvala 1
15 godina
LG G3 - rasprava

Vi što imate v10j, jeste na artu ili alviku ?

4 Art
6 Dalvik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dardevil kaže...

Test služi za provjeru kapaciteta kartice. Tako sam ja utvrdio da je moja 128GB microsd u biti lažnjak sa 6.7GB prostora. Pa smo ju vratili selleru.

i sta je seller rekao? oce ti dat ispravnu sa 128gb? ja sam na svoju do sad stavio 4gb, a cijeli test od 4,5 sata ne stignem nikako napraviti...mozda sutra kad budem imao popodne slobodno nakon posla...

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Vi što imate v10j, jeste na artu ili alviku ?

Ja sam bio na art-u al posto mi jedna bitna app nije radila vratio sam se na dalvik

sent via LG G3
15 godina
LG G3 - rasprava
cini mi se da je i moja kartica fake...sad sam za probu pokusao ubaciti .iso od wolfensteina (43GB) i pisalo cannot copy because it's larger than device limit...neznam dal ima veze sa formatiranjem, tj dal se mogu ubacivati fajlovi veci od 1 ili 4GB kako vec to ide, ali ako bi trebali, onda definitivno ovo nije 128GB kartica...srecom pa sam ju platio skoro nista, pa cu reklamirati i traziti povrat novca i kupiti pristojnu 32 ili mozda 64gb kod nas u linksu...

eto, isprobao sam, necu izgubiti nis, a i ako izgubim tih 133kn, nema veze, par fast foodova manje i to je to xD barem nisam platio 76€
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Fat32 kartice su jedine koje rade na Androidu.

na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

1 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

i sta je seller rekao? oce ti dat ispravnu sa 128gb? ja sam na svoju do sad stavio 4gb, a cijeli test od 4,5 sata ne stignem nikako napraviti...mozda sutra kad budem imao popodne slobodno nakon posla...

Vratit će lovu, nema drugu.

RuskeGTT kaže...
cini mi se da je i moja kartica fake...sad sam za probu pokusao ubaciti .iso od wolfensteina (43GB) i pisalo cannot copy because it's larger than device limit...neznam dal ima veze sa formatiranjem, tj dal se mogu ubacivati fajlovi veci od 1 ili 4GB kako vec to ide, ali ako bi trebali, onda definitivno ovo nije 128GB kartica...srecom pa sam ju platio skoro nista, pa cu reklamirati i traziti povrat novca i kupiti pristojnu 32 ili mozda 64gb kod nas u linksu...

eto, isprobao sam, necu izgubiti nis, a i ako izgubim tih 133kn, nema veze, par fast foodova manje i to je to xD barem nisam platio 76€

Preveliki je file za prebaciti odjednom, samo ti napravi test. Potrajati će, ali ćeš biti siguran u ispravnost kartice.

I ja isto razmišljam o 64GB, ostao bi mi dio love (u Emmezeti je 349kn 64GB), a i pun je net tekstova o lažnim 128GB karticama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 15:37 (Dardevil).
17 godina
Mitch kaže...

Fat32 kartice su jedine koje rade na Androidu.

na njih ne ide nista vece od 4GB i zato vecina igara ima dio u /data a dio u /obb

Nije istina, exFat si zaboravio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice