LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.537
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pa koliko je star mob.?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G3 - rasprava

Mjesec i pol. Zasto?

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pa posalji to na LG support a ne tu na forum kad niko od nas nezna..hvala bogu da sam ja uzo u tcom mob tak ak imas ikakvih problema samo ga odfuram i dobijem novi neznam jel ti ovo prek njuskala bila dobra ideja uzimat..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dobiješ novi u t-coma? Jesi ako ti je neko u upravi t-coma. To sta tvrdiš prvi put cujem. Ako je tako, super.

Chriss-Cisto sumljan da ces dobit novi mob. Jedino ako ga nisu u stanju popravit. Al bolje i popravljeni nego takav

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 22:59 (Moby-Split).

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Dobiješ novi u t-coma? Jesi ako ti je neko u upravi t-coma. To sta tvrdiš prvi put cujem. Ako je tako, super.

Chriss-Cisto sumljan da ces dobit novi mob. Jedino ako ga nisu u stanju popravit. Al bolje i popravljeni nego takav

znaci da mob iz tcoma dode sa tvornickom greksom ili ne radi ja nebi dobio novi nego bi mi rekli da si pljugam k???

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Servis bi ga popravio. Ako ga nemoze popravit onda da. Cak ni u onom periodu kad bi po zakonu trebali dat novi oni pokusaju izbjec davanje novog

sent via LG G3

1 0 hvala 0
13 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Pa posalji to na LG support a ne tu na forum kad niko od nas nezna..hvala bogu da sam ja uzo u tcom mob tak ak imas ikakvih problema samo ga odfuram i dobijem novi neznam jel ti ovo prek njuskala bila dobra ideja uzimat..

Ti ne znas, mozda netko drugi zna...

S njuskala da al nije ono sta mislis...

Moj je s tele2 pretplate.

A i neznam bas da ti puno znaci to sta je tvoj G3 s t-coma, dok je neciji otkljucani s njuskala, sve to na kraju ide LG-u Hrvatska odnosno ovlastenom servisu, ne popravlja t-scum mobitele...

Moby-Split kaže...

A znam da je tesko dobiti novi uredaj preko garancije al sam mislio da im nije tako lako rijesiti screen ghosting i prazninu izmedu ekrana i ruba kucista, a svakako se slazem da je bolje popravljeni al da nebi bio dodatno pokvareni i to nakon tko zna koliko cekanja, kazem, da je u pitanju neki jeftiniji uredaj nebi se toliko sekirao al ovo nije mali novac i da za nemali novac dobijem, necu reci poluproizvod ali ... svakako nije u redu.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kolega sa drugog foruma je dobio mob sa 2gb rama a platio je sa 3gb. I to nije dobio 16/2 nego 32/2. Znaci 1gb ram manje. Nije dobio novi mob nego su ga popravili

sent via LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Novi mobitel od operatera možeš dobit 8 dana nakon kupnje tj ako primjetiš u tih 8 dana da nešto ne funkcionira. Nakon toga sve probleme oko mobitela riješava ovlašteni servis.

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Narucio sam u T-centru, jer u sugavom Pazinu su samo 3 prodana..Znaci 2/16 je 3/32 ne vrijedi 500kn vise,a ta 0,0005 sekunda za koliko je brzi toliko ne vrijedi, usporedili smo i vidjeli jer nisam vjerovao kada sam na Ytu gledao. Sada neznam koliko cu ga morat cekat :/ nadam se 2-3 dana ne vise. Istotako 2/16 manje trosi baterije :D

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 1
15 godina
LG G3 - rasprava

Ekipa, koja vam je boja ljepša i koju ste bou vi odabrali?

1 bijeli
18 crni
4 zlatni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

jedno pitanje ako sam rootao mob dali cu moci normalno skidati buduca azuriranja koja lg pusti..??
i hoce li mi root ostat nakon updatea..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

jedno pitanje ako sam rootao mob dali cu moci normalno skidati buduca azuriranja koja lg pusti..??
i hoce li mi root ostat nakon updatea..?? 

to i mene zanima

15 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa, koja vam je boja ljepša i koju ste bou vi odabrali?

kakav crni? mislis titan?

meni se nudilo titan 2/16 i bijeli 3/32...mislim da ne moram objasniti sta sam uzeo...

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ide update normalno, root se gubi. 

sent via LG G3

0 0 hvala 1
14 godina
LG G3 - rasprava

Ima netko prijedlog kako da uđem u recovery i napravim hard reset? Imam korejsku F400 verziju G3, probao standard sa metodama volume down + power pa pusti na sek kad se pojavi LG logo pa drži dok se ne pojavi recovery - nula bodova. Također istu stvar probao sam volume up + volume down i volume up + power, pošto se i to spominje kao mogućnost no svejedno nikako ući u recovery. Čitam da u biti ne bi trebalo biti razlike u odnosu na standardni D855 ali neće i neće. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 23:41 (blackened_bm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ovo sam ja pronasao. Neznam jesi pokusao. Na poslu sam pa sam sve na brzinu

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 0:04 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dvoumim se između ove i ove maske. Imam zlatni G3. Ima netko iskustva sa kojom od ove dvije? Nekako više naginjem prema Spigenu, uglavnom zbog imena i provjerene kvalitete. Sviđa mi se jer je stražnji dio proziran pa se vidi originalna boja mobitela, a ova druga maska ima boju koja nije baš ista kao i original. Btw, koliki "grip" imaju? Masku kupujem isključivo zato što mi je back cover od mobitela presklizak i lako bi mogao iskliznut iz ruku. Isplati li se dati tih 6 dolara vise za Spigena?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Neznam jel mislis na maske kao maske ili da bih bas te narucio, jer ovo nemozes dobit u hrvatsku. Barem meni kad stavim u kosaru pise da nije moguca dostava. Od ove dvije prije bi ovu skuplju.

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
Moby-Split kaže...

Ovo sam ja pronasao. Neznam jesi pokusao. Na poslu sam pa sam sve na brzinu

vidim svi koriste starcandy xD

14 godina

Probao sam i to ali ne pali. Svaka kombinacija sa volume down + power urodi samo sa pokretanje u "Sigurnom načinu".

15 godina
RuskeGTT kaže...

kakav crni? mislis titan?

meni se nudilo titan 2/16 i bijeli 3/32...mislim da ne moram objasniti sta sam uzeo...

Ako se ne baram, to je isti uređaj.

Negdje na netu ga navode kao titanium, a negdje metallic black.

Bar mi se tako čini.

11 godina
neaktivan

Ja ti koristim ovu tvoju "drugu" verziju...
Samo moja nije Spigen ,nego "greatShield".
Kad sam je stavio, nea nikakve razlike između prve, osim sto ti se vidi boja mobitela, sto je zapravo cool.
Izgleda kao da nemas zastiti. Meni su jedino rubovi od neke jače gume...eh,sad cem vidjeti kako ce to drzati prilikom udaraca..

15 godina
LG G3 - rasprava

Ekipa, može link na post gdje se objašnjava kako skinut iu stavit v10j ?

Tražio sam, al ne nađem.

Vjerovatno ne tražim kako spada {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imaš PP...

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nikako da mi G3 dodje u ruke.. Prvo neki dan idem u T-centar Pazin i naravno tamo ga nisu imali pa sam rezervirao tj narucio 1 za mene, danas sam zvao sluzbu za korisnike T-mobilea i pitam ih gdje ima G3 u Istri tj. u kojoj poslovnici i oni meni kazu :" 4 komada ima u Puli i 1 komad u Porecu,a u Pazinu trenutno ih nema." Odmah nakon toga sam krenuo za Pulu i tamo stigao nakon 40 minuta. Dodjem u T-centar uzmem listic sa brojem 141, a trenutno onda na redu je bio 130. Dodjem ja na red i pitam G3 i oni mi odgovore da ih nema na stanju. Nakon toga objasnim sta i kako su mi rekli,oni se ispricavali da neznaju nista i ja otisao.Onda opet ja nazovem sluzbu za korisnike i kazem sta i kako je bilo,a taj operater onda je isao provjeravat te rekao da u Istri,u T-centrima u Puli,Porecu i Pazino nije niti jedan raspolozivii.. Eto toliko o meni i G3. Nadam se da ce stic u ponedjeljak u Pazin..

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ico2005 kaže...

Imaš PP...

daj i meni tnx <3

15 godina
LG G3 - rasprava

Stavio v10j maloprije na svoj G3.

Svejedno, M8 radi fluidnije i ugodnije ga je koristit.

Tko god tvrdi suprotno, taj nije probao M8.

Mislim da sad ne može ispast da ovo govori nekakav G3 hejter i sl, s obzirom da trenutno i sam koristim navedeni uređaj.

Probat ću kroz 1-2 vidjet razlik u bateriji i sl.

Ajmo, lupajte td {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 19:44 (zabranjeniples).
Moj PC  
6 5 hvala 0
16 godina
To ce uvijek bit, M8 ima manju rezu....
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice