LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.225
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Pozdrav svima
Na našem g3 je moguće uključiti ručne postavke u stock kameri i to vrlo jednostavno. Ja sam napravio i ručne postavke su tu. Nisam ih stigo isprobati. Uglavnom evo link za upute. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/hope-camera-t3300585

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Rucne postavke u kojem smislu?

Danas kad kazemo manual settings misli se na camera2 api ili barem lgeva implementacija, znaci shutter speed, iso itd.

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

jel netko stavljao mm na g3 dual sim i može li link? hvala :)

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Čuj znam na šta misliš al promjenom tih par redaka u kodu sa false na true omogućuje ručne postavke na kameri. Da li rade nisam stigo probati. Neko ko se bolje kuži u fotografiranje će to znat bolje nego ja. Inače ovu temu na xda sam čitao prije više dana al sam tek danas išo probati. Da li trebaju neke promjene u kernelu isto ne znam. Zasad znam da se s tim dobiju ručne postavke na gui od kamere.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Nisi stigo upalit kameru i probat se igrat pol minute s tim, a stignes srat po forumu?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

10 0 hvala 0
11 godina
Imam pitanje jel itko me 6.0 guca bateriju pise mi da je preostalo 4 sata ma bateriji i brzo se trosi jel zna netko fix ako nema ga jel zna netko jel mogu vratit na 5.0 i kako hvala
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Meni je baterija barem 30% bolja na 6.0.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Kad smo kod manualnih postavki kamere. Koju kameru koristite?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Može netko preporučiti neki dobar ROM. Na SGS3 sam bio zadovoljan sa CM. Kako se CM13 ponaša na G3 ili ima neki bolji? Sada sam na 6.0 i baterija mi je katastrofa.  Izguram malo preko 2 sata SOT. Čak sam kupio i novu bateriju misleći da je do nje ali isti qrac.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 20:17 (MRSKI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Može netko preporučiti neki dobar ROM. Na SGS3 sam bio zadovoljan sa CM. Kako se CM13 ponaša na G3 ili ima neki bolji? Sada sam na 6.0 i baterija mi je katastrofa.  Izguram malo preko 2 sata SOT. Čak sam kupio i novu bateriju misleći da je do nje ali isti qrac.

2h SOT? Pa to je bas lose ... 
Koliko si imao na LP? 

Što se tiče kamere, stock me služi najbolje ali općenito nisam baš zadovoljan kamerom na G3. Mislim da ću jedino zbog toga preći na G4. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 20:25 (hardenBiH).
9 godina
neaktivan
Dali se kod nas isplati imati att model d850 otkljucan na sve mreže?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
probao tko? dojmovi?? noob sam, strah me da sve ne sj... :P
14 godina
LG G3 - Rasprava

Stigao je Fulmics 3.0 baziran na 30b, ali ima neku gresku koja se nekima javlja prilikom instalacije, navodno sutra dolazi update sa fixom.

Music for life!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 18:23 (malij).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kako isključiti povezanost sa operaterom tj da ostane uključen samo GPS ,zbog navigacije, u slučaju dužeg boravka preko granice. Neznam dali mi može nabiti račun preko granice ako je GPS uključen, povezan sam sa operaterom a mape su već skinute. FREE GPS navigation app.

0 1 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ugasiš mobilne podatke i to je to.

Jutros primjetio 4G ikonu gore (Tele2)

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 9:21 (Dardevil).

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Je li dosao ikome 6.0?

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
jalek, ja isto iscekujem 6.0, 3/32 (Vip). U nadi sam da cemo dobiti noviju verziju, npr v30d-e. Rucno ne bih stavljao tako da takoder cekam. Provjeravam svaki dan i OTA i PC Suite.
13 godina
LG G3 - Rasprava

Zna netko dobru stranicu za skinuti teme za tipkovnicu za ne rootane uređaje, na Smart Worldu je vrlo mali izbor.

Jedino gdje sam vidio je XDA forumu bilo par tema za skinuti koje mi se uglavnom ne sviđaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Neznam dali je tko skužio, al eto danas vidim da na 6.0 nema više slow motion kamere...!?

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Onda 6.0 donosi vise stete nego koristi...:)
15 godina
Ja sam zadovoljan, prvenstveno zbog baterije. Kamera me nikad nije zanimala baš sad da budem picajzla i tražim slow motion i slične gluposti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kako nema slow motion samo pritisnes na način-> usporeno. nemojte siriti lazne informacije

15 godina

Možda mu je na eng bilo pa sad na hr. Treba čitati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 19:16 (x18x05x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acerbis kaže...

Neznam dali je tko skužio, al eto danas vidim da na 6.0 nema više slow motion kamere...!?

Kako nema kad ima. Ja baš prekjučer snimao kolegi nešto, da vidi kako to radi.

13 godina
neaktivan

@ BlackEagle Kolega čemu takav pristup... Skužio sam sad da ima nego prije je bilo gdje se bira veličina slike... To inače ne koristim nikad pa gledam...nema di je bilo

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 0:52 (acerbis).
15 godina
LG G3 - Rasprava

ja na V21a nemam slowmotion :( niti sam ga ikad imao na 10tki i 20tki...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
RuskeGTT, ja mislim da ti ne pricas o G3 defoult kameri. To je sve sto cu reci. A ako zbilja postoji problem u vezi toga ja bih reklamirao garancijom, osim ako ti nije netko uvalio kopiju...
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ima li itko volje da proba pojačati svijetlost ili bilo što urediti na slici preko stock galerije na MM ili L? Probao sam sinoć pojačati svjetlinu i skužio da nakon uređivanja ne spremi sliku.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Skini si Snapspeed ili Pixlr ili Google photos, sve je okej za uređivanje slika.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Nakon ažuriranja googleovih "fotografija" je proradilo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice