LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.050
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
htc123 kaže...

i da, prvi put kad sam ga upalio pisalo mi je da se sustav nadograđuje i maloprije kad sam radio hard reset ista stvar..jel su tu mislilo na 5.0 nadogradnju ili? sta ne bi ona trebala ostat nakon hard reseta?

molim vas ako mi netko može odgovoriti na ovo, thx

13 godina
neaktivan
htc123 kaže...
htc123 kaže...

i da, prvi put kad sam ga upalio pisalo mi je da se sustav nadograđuje i maloprije kad sam radio hard reset ista stvar..jel su tu mislilo na 5.0 nadogradnju ili? sta ne bi ona trebala ostat nakon hard reseta?

Da bi sazano šta se mislilo pod "nadogradnjom" moraš nadogradit pa ne vidim gdje je problem.

Kad nadogradiš vidi što ti piše pod software...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 10:50 (R36).
9 godina
neaktivan

Pozdrav 

Nov sam ovdje. Imam G3 5 mjeseci i isprobao sam valjda sve moguće romove. Više volim aosp romove ali definitivno nisu za svakodnevnu upotrebu pogotovo ako mob koristiš za posao.

Svi aosp romovi imaju više manje iste probleme. Baterija kraće traje, duže se puni, više se griju, ekran je slabije osvjetljen pa na suncu se slabije vidi, nijedna kamera app ne može zamijeniti stock kameru i meni najiritantniji bug je uključivanje ekrana u džepu i onda pokretanje aplikacija a i tel. poziva. Toga svega na stock based romovima nema. Ali kao što sam reko ipak više volim aosp romove. Moja preporuka je definitivno Euphoria os a dosta ljudi po forumima hvali Candy5. Osobno sam nedavno par dana koristio euphoriu i sve 5 a bug sa uključivanjem ekrana mi se desio samo jednom.

Prednosti aosp romova je veća mogućnost personalizacije općenito veći izbor takvih romova i nema laga. Pogotovo nema laga kod otvaranja kontakata i nema problema sa launcherom. 

Moja preporuka za stabilan i bug free rom je definitivno cloudy. Još staviš Gabriel kernel i podesiš malo kontrast i zasićenost boja na ekranu i promijeniš cpu governor i bomba.

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
R36 kaže...
htc123 kaže...
htc123 kaže...

Da bi sazano šta se mislilo pod "nadogradnjom" moraš nadogradit pa ne vidim gdje je problem.

Kad nadogradiš vidi što ti piše pod software...

prvi put palim mob i piše "android se nadograđuje", jel normalno da se automatski ide nadograđivati na nešto nakon prvog paljenja? ista stvar nakon hard reseta..šta je automatski nakon prvog paljenja išao stavljat lollipop 20h? ako je tako, zašto opet nadograđivanje nakon hard reseta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 11:39 (htc123).

0 0 hvala 0
10 godina
goranbm kaže...
digitall kaže...
goranbm kaže...

Može preporuka nekog stabilnog AOSP rom-a baziranog na 5.1 ?? Vidim na xda da ih ima nekoliko ali bi volio čuti nešto iz prve ruke. (sve ovo pod pretpostavkom da je ispravljen bug "back has stopped working" :) Hvala.

taj navedeni bug ne postoji na aosp romovima naravno..

mogu ti preporuciti Resurrection Remix na kojem sam sad, a probaj i Blisspop, ili XenonHD

Ima li taj Resurrection kakvih većih bugova ili sve šljaka ?? :)

tocno 0 bugova do sada, sve bez greske radi, baterija na razini stocka

u verzijama od prije par mjeseci se znalo dogadat da se ekran zblesira nakon razgovora, ili se sam ukljuci, sada je to sve sredeno i evo 2 tjedna nisam ni restart napravio, sve super glatko, brzo, bez ijednog rusenja bilo cega, bez pregrijavanja (flashao sam ctt 75 mod koji se brine o tome)..

ja sam prezadovoljan, s tim da moram napomenuti da ne igram igre tako ne znam kako se ponasa po tom pitanju

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Bok ekipa, 

Danas napokon dobivam G3, zanima me dali da ga ostavim na KK ili da se prebacim na lolipop?

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

loli pikni gore i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
LG G3 - Rasprava
Da li jos netko ima problema sa youtube live prijenosima u smislu da ih nece pokrenuti uopce preko youtube app? Isto tako ne rade mi prijenosi sa youtube gaming app...

0 0 hvala 0
14 godina
Command Prompt kaže...
Da li jos netko ima problema sa youtube live prijenosima u smislu da ih nece pokrenuti uopce preko youtube app? Isto tako ne rade mi prijenosi sa youtube gaming app...

Meni se događa ista stvar u youtube aplikaciji, samo error izbaci, a gaming nisam instaliro..

Music for life!!
9 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ljudi.

Sestra je nedavno produzila ugovor s THR-om i uzela LG G3. Ja imam G2 na VIP-u pa smo se odlučili zamjeniti. G2 je zakljucan na VIP i radi bez problema, ali kad ja stavim svoju VIP karticu u G3 mogu zvati i slati poruke ali nemam podatkovnog prometa (internet, jel). Zna li netko razlog? Dolaze li novi telefoni (poslije 1.5.2015.) otkljucani ili ne? Poslao sam mail za otkljucavanje G3 (THR) i ispunio web obrazac za G2 (VIP) i sad cekam. Inace, kad stavim THR karticu u G3 radi bez problema a sa VIP karticom uređaj se resetira i obrise THR aplikacije (maxtv i sl.). Kad na G2 utipkam 2495#*802# i odem na otkljucavanje otvori se forma za upis koda za otkljuvcanje ali kod G3 (2495#*855#) mi pise telefon je trajno zakljucan i ne moze se otkljucati. Svaka informacija i savjet je dobrodosao.

Hvala unaprijed!

:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi.

Sestra je nedavno produzila ugovor s THR-om i uzela LG G3. Ja imam G2 na VIP-u pa smo se odlučili zamjeniti. G2 je zakljucan na VIP i radi bez problema, ali kad ja stavim svoju VIP karticu u G3 mogu zvati i slati poruke ali nemam podatkovnog prometa (internet, jel). Zna li netko razlog? Dolaze li novi telefoni (poslije 1.5.2015.) otkljucani ili ne? Poslao sam mail za otkljucavanje G3 (THR) i ispunio web obrazac za G2 (VIP) i sad cekam. Inace, kad stavim THR karticu u G3 radi bez problema a sa VIP karticom uređaj se resetira i obrise THR aplikacije (maxtv i sl.). Kad na G2 utipkam 2495#*802# i odem na otkljucavanje otvori se forma za upis koda za otkljuvcanje ali kod G3 (2495#*855#) mi pise telefon je trajno zakljucan i ne moze se otkljucati. Svaka informacija i savjet je dobrodosao.

Hvala unaprijed!

Vjerojatno ti trebaju APN postavke, tj. postavke za mobilni internet. Potrazi na internetu za svoju mrezu, nesto tipa ovo.

16 godina
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi.

Hvala unaprijed!

rucno podesiti apn, kao sto kolega kaze no mozes probat tvornicki reset i onda kad upalis mob trebao bi sam povuc apn sa mreze...

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina

Puno hvala prijatelju! Radi ko atomski sat. :)

I mislio sam da je APN ali nisam htio nista dirati. I meni je bilo cudno sto nije sam povukao s mreže iako sam napravio factory reset.

Anyway, sad je sve u redu (nadam se da ce tako i ostati :)).

Jos jednom HVALA!!

Pozdrav...

10 godina
neaktivan
Ljudi evo da vam javim da sam prije 1h dobio nadogradnju na 20t. Moj je 32GB verzija i kupljena u Vip-u. Pa cemo sada vidjeti kako se ponasa i hoce li mi se jos pojavljivati ono "nazalost, natrag je zaustavljeno". Nadogradnju sam dobio OTA. Javite ako je jos tko dobio... Pozz svima!!

0 0 hvala 0
16 godina
iDelete kaže...
Ljudi evo da vam javim da sam prije 1h dobio nadogradnju na 20t. Moj je 32GB verzija i kupljena u Vip-u. Pa cemo sada vidjeti kako se ponasa i hoce li mi se jos pojavljivati ono "nazalost, natrag je zaustavljeno". Nadogradnju sam dobio OTA. Javite ako je jos tko dobio... Pozz svima!!

ja sam dobio prije par minta neko azuriranje softwera al nisam instalirao, stavio sam da mi stavi nakon 1 dan 

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Pitanje za G3 korisnike...

Koliko vam traje baterija, i od toga kolko vam je screen on time, molio bih bez laziranja rezultata. :D

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

jel to 5.1 i sta je to 20t?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Edge kaže...

Pitanje za G3 korisnike...

Koliko vam traje baterija, i od toga kolko vam je screen on time, molio bih bez laziranja rezultata. :D

Ja uredno bez ikakve štednje izduram cijeli dan na jednom punjenju uz nekih 3.5 do 4 sata SOT-a. 

Ice45 kaže...

jel to 5.1 i sta je to 20t?

Ne, to je samo zadnja verzija 5.0 (svaki novi update ima novo slovo), v20 je oznaka za Lollipop.

10 godina
neaktivan
Ljudi, samo da vam javim da mi se i na ovom 20t javilo "nazalost, natrag je zaustavljeno".
To bas popravlja iskljucivo 5.1.1. Pozz svima!!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

polako se navikavam na ovaj smartphone, vizualno predobar, ekran, veličina, sviđaju mi se stražnje tipke, nigdje ništa ne škljoca, za surfanje odličan dok igre i nisam nešto previše igrao a ono što jesam je išlo dosta glatko..kad sam ga vidio npr. pored m8, boze dragi koja razlika. bio sam dobro vrijeme na manjoj dijagonali i mislio sam da je m8 ili nešto slično veliko a sad mi to izgleda smiješno pored g3. uglavnom ne mogu reć da nemam zamjerke na UI, moglo je to i bolje, ali bože moj..stavljen nova launcher, isto tako i textra jer ne mogu podnjet onu njihovu app za poruke što vizualno a što "sporo" otvaranje kad idem birat/čitat poruke. isto tako  primjetio sam da bi "zatvaranje" status bara kad prođem prstom prema gore, moglo biti i glađe.

isto tako danas napravljen automatski update na 20t i zasad i ne bih rekao da sam primjetio neku razliku. naravno kamera odlična a što se tiče baterije, još to isprobavam, testiram..nekim prosječnim normalnim korištenjem navučem negdje između 3,5 i 4 sata SOTA..zavisi

0 0 hvala 0
14 godina

Ja isto dan izguram bez problema pa i više ako nije puno prčakanja po mogu a SOT ne mogu ni pod razno doć do 3 do 4 sata kako vi kažete niti stignem dnevno bit na mogu preko 2 sata.

12 godina
LG G3 - Rasprava

evo i ja sam dobio obavijest za azuriranje prije 15 uredno sam ga updateao pa cemo vidjet.

Pise i dalje 5.0 samo je verzija promjenjena  sad je V20t-219-10 javim kako ce se mobitel ponasati.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

I pitanje za ove kojima je došla verzija firmware-a v20t jesu nešto novo skontali. Da li ima negdje cahange log ili nešto. Kako se mob sada ponaša nakon update-a? Ajmo malo informacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ha cuj, za sada stvarno nisam primjetio nesto znacajno. Dok sam stavljao na 20t odmah je bio i na punjacu. Tako da cu vidjeti kako se baterija ponasa. Ali kao da je mrvicu brzi. Ostalo mislim da je isto sve. Po meni jedino 5.1.1 nam moze donijeti novine i poboljsanja.
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

što se tiče ovog novog updejta, napisao sam da ništa posebno nisam primjetio ali evo nešto ako uopće ima veze s tim..telefon nije ništa lošiji po fluidnosti, ali kad zavrtim antutu čini mi se da baš zbog te nove verzije imam veće oscilacije..ono bude između 41-44 pa ode na 26-30 i tako se to vrti. možda se varam i uopoće nema veze s tim, neznam

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 12:59 (htc123).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Možda su pustili patcheve za stagefright bugove. A da probate sa stagefright detektorom ili kako se već zove app.

10 godina
neaktivan
Ne, nikakve bugove u Lollipopu nisu rijesili. Jer kao sto sam napisao jucer opet mi se javi "nazalost, natrag je zaustavljeno". Nema neke primjene do 5.1.1 ili 6.0 (ako ne bude jos vise bugovit). Sramota da za lollipop nismo od 11mj prosle godine dobili update. Na 5.0 smo i dalje.
9 godina
neaktivan

Stagefright propust ili bug nema veze sa tim problemom sa launcherom. Bila je najava svih većih proizvođača mobitela da će ih čim prije pustit. 

15 godina
LG G3 - Rasprava

ljudi, ovako na brzinu, sta mislite za koliko bi mogao prodati titan 2/16, tocno god dana star, ocuvan, par ogrebotina dok sam cekao maskicu da mi stigne...ispravan, serijski, root i 4.4.2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

bubam sad, 1500-1700?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 14:38 (htc123).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice