LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.227
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
micko83 kaže...
R36 kaže...
MARKOZD15 kaže...
R36 kaže...

Stavio Lollipop 20E, ugasio animacije i mobitel LETI. Nema više laga...

Kao prvo, da se ogradim, nisam ti ja nabio TD.. kao drugo, neznam zašto bi netko isključio animacije, ok brži mob dobiješ, ali meni je prelijepo vidjeti lijepo dozirane animacije, neznam kako je vama :)

Nadopuna: bateriju na ovom mobu dosta ljudi blati, ja ne vidim povoda osobno, meni je baterija odlična, sve mi je upaljeno (podaci, wifi, lokacija, auto brightness, dva e-mail accounta sinkronizirana) i nemam ni najmanjeg problema da mi izdrži do kraja dana uz 4 ipo pa sve preko 5h on screena :)

Što se tiće TD-a.,to me dira kao i spanjolske sapunice...

Ja konkretno tražim fluidnosti i brzinu promjene između aplikacija. Animacije su mi nepotrebne. Kada se ugasi animacija, dobijem to šta tražim.

Ovaj 20e je trnutno najbolji update od LG. Sve je jako fluidno (bez animacija savršeno), baterija tip top, ne vidim nekih zamjerki.

e jmb neznam u čem je fora, svi su zadovoljni, meni štekao, baterija bila loša, pregrijavao se...uglavnom nisam bio ni malo zadovoljan sa v20e i vratio se opet na v20c i sve mi super...

a neda mi se raditi CSE flash jer imam bankovne i ostale aplikacije koje moram ponovno sve riktati...

mob je kupljen u vipu ali imam oznaku EUR...u čem je razlika između toga i 219...

Ja sam radio CSE flash...ja nosim sa sobom aktivacijske kodove za int bank...hahahaha, i sad kad sam stavio 20e ponovo ču sve to aktivirat.

Problem je što ne prihvača backup s 4.4.2 na 5.0.

Evo meni je nakon 20A pa vračanje na 10L i sad 20E napokon sve tiptop. 20A mi nije valjao pa sam se vratio na 10L. Čekao sam idealni update za Lollipop i čini mi se da je 20E taj.

10 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

može link od tele 2 v20e

Ako ti je mobitel iz tele 2 ukucaj svoj IMEI moba  tu http://lg-firmware-rom.com/

i dobiti ćeš njihov službeni rom v20e (dostupan od jutros )

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Moram pohvaliti malo bateriju, uključen Wifi i Data (pa automatski se spaja), Auto Sync dva email accounta (+skype i whatsapp), lokacija uključena, auto brightness, trenutno na 90% baterije, SOT=40min, a sve skupa 5h na bateriji, verzija softvera: 20D (Android now 6.2), prezadovoljan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

e a ako napravim sada backup v20c sa LG Suite i CSE flash na v20E, da li mogu napraviti restore?

Stvarno mi se ne da opet sve ispočetka, a s obzirom da sve hvalite 20e verziju, moguće da je do mog telefona....

BTW, antutu mi pokazuje 41600 na v20c, dok na v20e nisam prelazio 39000

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
micko83 kaže...

e a ako napravim sada backup v20c sa LG Suite i CSE flash na v20E, da li mogu napraviti restore?

Stvarno mi se ne da opet sve ispočetka, a s obzirom da sve hvalite 20e verziju, moguće da je do mog telefona....

BTW, antutu mi pokazuje 41600 na v20c, dok na v20e nisam prelazio 39000

A zašto bi radio CSE ako veći imaš Lollipop. Samo radiš nadogradnju a ne prebacivanje s KK na Lollipop.

10 godina
neaktivan
Pa zato sto mi v20e ne radi kao ostalima pa sam mislio napraviti cse i nadati se da cu ibjeci probleme sa trzanjem, pregrijavanjem i ostalim ako napravim cistu instalaciju posto vidim da dtugi nemaju te probleme
13 godina
neaktivan
micko83 kaže...
Pa zato sto mi v20e ne radi kao ostalima pa sam mislio napraviti cse i nadati se da cu ibjeci probleme sa trzanjem, pregrijavanjem i ostalim ako napravim cistu instalaciju posto vidim da dtugi nemaju te probleme

A onda probaj!!

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nakon 2 mjeseca korištenja moram priznati da sam jako zadovoljan mobitelom 32gb verzija. Jedino bi baterija mogla biti bolja, ali sam naručio još jednu i sad je to, to. Nemam laga, niti se gasi, niti grije. Da sada sam koristio Samsunge i ovaj sam uzeo za probu, a i Samsung mi je već malo dosadio. S ovim sam zbilja ugodno iznenađen. 

A što je bilo s onim korisnikom što su mu mobitel sa servisa poslali originalnom vlasniku? 

Miro

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ljudi, skužio sam mali bug na Android L lizalici, tako mi je bilo i na Nexusu 5, kada je mob u stand by-u, ostavim ga npr sa 62% baterije, za dva sata se vratim i uzmem ga u ruke kad ono 66% baterije, kao da se sam puni bez punjača LoL

Jel još netko skužio to?

0 0 hvala 0
13 godina
MARKOZD15 kaže...

Ljudi, skužio sam mali bug na Android L lizalici, tako mi je bilo i na Nexusu 5, kada je mob u stand by-u, ostavim ga npr sa 62% baterije, za dva sata se vratim i uzmem ga u ruke kad ono 66% baterije, kao da se sam puni bez punjača LoL

Jel još netko skužio to?

Takvo što izgleda ima samo kod tebe

10 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Jel još netko skužio to?

ili si otkrio bug na lizalizi ili ...hm.. si otkrio svoj bug (ljudski) Demeciju :)

a narod ju obično zove senilnos, simptom su teškoće u pamćenju, posebno nedavnih događaja hahah

šalaaaa hahha ne ljuti se :)

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

a jeste ga prećerali obojica

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Jel još netko skužio to?

Zna se i meni desiti, ali mislim da nije bug.

To mi se desi kada naglo trošim bateriju (npr. dok igraš neku zahtijevnu igru koja maximalno crpi bateriju) i nakon toga kada odstoji koji minut ima više baterije. Mislim da je to zato jer u bateriji padne naglo napon od velike potrošnje i grijanja i kada se ohladi napon se malo poveća.

17 godina
MARKOZD15 kaže...

Jel još netko skužio to?

Posjeduješ nadnaravne moći gdje samim time što je uređaj u tvojem vlasništvu puni sam bateriju. Štediš na struji.

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

A jeste ludi bogati, napali ste me nebi da sam vudu luđak čovječe, bolje da nisam pito {#}

Evo već sam skoro tjedan dana bolestan i nemogu iz kuće nigdje, samo ROM-ove isprobavam, najbolje mi je sjeo Android Now HD, svaka preporuka! {#}

1 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

A jeste ludi bogati, napali ste me nebi da sam vudu luđak čovječe, bolje da nisam pito {#}

Evo već sam skoro tjedan dana bolestan i nemogu iz kuće nigdje, samo ROM-ove isprobavam, najbolje mi je sjeo Android Now HD, svaka preporuka! {#}

Ma zajebavam se :D

Skužim i ja to nekad. Danas mi je recimo palo na 33% i palim ekran kasnije a ono 34%.

Android Now je dobar, no svaki noviji build ima neke nove bugove. A i sam Seven ga serucka puno po temi tamo "no spam" i te fore, a ljudi pitaju o romu. 

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ima bugova koji meni ne smetaju, tipa Bluetooth calling i te moše, što mi ne treba ali ubrzo hoće :D

Zasada sam jako zadovoljan 6.2 Build-om, da me nije Optima ograničila sramotnim brzinama Interneta u današnje vrijeme, mijenjao bih ROM-ove češće nego čarape 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Stigao sluzbeni OTA v20e na tele2. Cca 530MB za download.

Za sad je ok. Ima sitnih promjena ali nista pretjerano.

Meni iskreno premalo, mogli su barem ikone aplikacija promjeniti.

A najgore mi je sto lock screen nema widgeta i ne mogu maknuti onaj okrugli sat za circle case. :( 

Tek sam sat vremena na 5.0 i to sam za sada skuzio. Uz neke druge sitne promjene koje nisu i neka velika novost.

Sve u svemu nadao sam se vecim promjenama. 

I Don't Give A Damn

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Sve pohvale na 20e što se tiče performansi i stabilnosti a pogotovo bateriji, 4g/Wifi, Lokacija, Auto sync i brightness, 49% trenutno, 8h na bateriji, 2h 54m SOT, odlično :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 16:02 (MARKOZD15).

3 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Moze meni netko preporucit verziju androida za ovaj mobitel?Jucer mi je stigao pa ne znam bas puno o tim svim verzijama. Trenutno sam na 10k na T-mobileu i na software updateu mi ne nudi noviju verziju.

edit: zaboravih napomenit da je mobitel iz Engleske te da nije vezan za T-Com

LoL EU West - KingNothing666
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 18:42 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Kao dostupna je OTA za Lolli al meni jos uvijek kaze da imam zadnju verziju OS-a ...?

Dosad sam sve rjesavao preko kompa al vec je neko vrijeme u kvaru a ja jedva cekao 5.0 (tele2) :(

Btw. Imate li vi problema sa slow motion snimkom?

Meni je prije bila zrnata ajme meni a u zadnje vrijeme je pre mracna snimka?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam nocas dobio tele2 OTA update.

Provjeri opet. 

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
13 godina

Jos uvijek nista ... :(

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Zanimljivo...

Mozda jer sam ja u biti na vipu a mob je otkljucan.

A mozda ne pustaju update svima odjednom zbog guzve na serveru.

Meni je tek iz 4og pokusaja skinuo update. Pisalo mi server error.

Mozda da stavis kvacicu na automatsku provjeru azuriranje.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 20:18 (Akira).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

I kod mene je stigao update na 20e maloprije.

Nisam ni na kojoj mrezi pretplatnik, vec je otkuljucan mob. i BH Telecom mrezu koristim, ako ista ima veze :D

Za sada sto sam isprobao malo mobitel, uglavnom ima nekog efekta, lagovi koji sam do sada primijetio, na novoj nista nisam uocio.

Najvise sto sam primijetio, jeste pokretanje kamere, sa Volume Down tipkom, stvarno brzo otvara, dok je na prethodnoj jako sporo otvaralo, jos koju sec da ucita i jbg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo i mali rezime,buduci da nisam bio zadovoljan sa v20e,vratio sam se na v20c,no kopkalo me da svima radi i svi hvale 20e pa sam joj dao sansu i mogu reci da mi sad odlicno funkcionira.nemam nikakvih problema a opet sam napravio samo normal flash
13 godina
Akira kaže...

Zanimljivo...

Mozda jer sam ja u biti na vipu a mob je otkljucan.

A mozda ne pustaju update svima odjednom zbog guzve na serveru.

Meni je tek iz 4og pokusaja skinuo update. Pisalo mi server error.

Mozda da stavis kvacicu na automatsku provjeru azuriranje.

Jesam.

Jos uvijek nista :/

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kako se kreću cijene Spigen oklopi za ovaj mobitel

Gledam po ovim internet oglasima po 20 KM su, da li su originalni, ili su i to lijeve neke kopije

:D :D

EDIT: Uglavnom gledam ove Slim Armor oklope.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 18:48 (MrRango).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MrRango kaže...

Gledam po ovim internet oglasima po 20 KM su, da li su originalni, ili su i to lijeve neke kopije

Original: http://www.ebay.com/itm/Spigen-LG-G3-Case-SLIM-PROTECTIVE-Case-Slim-Armor-SERIES-/201200001126?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item7481ea681e

15 godina
stiffler kaže...
MrRango kaže...

Original: http://www.ebay.com/itm/Spigen-LG-G3-Case-SLIM-PROTECTIVE-Case-Slim-Armor-SERIES-/201200001126?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item7481ea681e

vrijedi svake lipe, odlična !!!

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice