Stavio Lollipop 20E, ugasio animacije i mobitel LETI. Nema više laga...
Kao prvo, da se ogradim, nisam ti ja nabio TD.. kao drugo, neznam zašto bi netko isključio animacije, ok brži mob dobiješ, ali meni je prelijepo vidjeti lijepo dozirane animacije, neznam kako je vama :)
Nadopuna: bateriju na ovom mobu dosta ljudi blati, ja ne vidim povoda osobno, meni je baterija odlična, sve mi je upaljeno (podaci, wifi, lokacija, auto brightness, dva e-mail accounta sinkronizirana) i nemam ni najmanjeg problema da mi izdrži do kraja dana uz 4 ipo pa sve preko 5h on screena :)
Što se tiće TD-a.,to me dira kao i spanjolske sapunice...
Ja konkretno tražim fluidnosti i brzinu promjene između aplikacija. Animacije su mi nepotrebne. Kada se ugasi animacija, dobijem to šta tražim.
Ovaj 20e je trnutno najbolji update od LG. Sve je jako fluidno (bez animacija savršeno), baterija tip top, ne vidim nekih zamjerki.
e jmb neznam u čem je fora, svi su zadovoljni, meni štekao, baterija bila loša, pregrijavao se...uglavnom nisam bio ni malo zadovoljan sa v20e i vratio se opet na v20c i sve mi super...
a neda mi se raditi CSE flash jer imam bankovne i ostale aplikacije koje moram ponovno sve riktati...
mob je kupljen u vipu ali imam oznaku EUR...u čem je razlika između toga i 219...
Ja sam radio CSE flash...ja nosim sa sobom aktivacijske kodove za int bank...hahahaha, i sad kad sam stavio 20e ponovo ču sve to aktivirat.
Problem je što ne prihvača backup s 4.4.2 na 5.0.
Evo meni je nakon 20A pa vračanje na 10L i sad 20E napokon sve tiptop. 20A mi nije valjao pa sam se vratio na 10L. Čekao sam idealni update za Lollipop i čini mi se da je 20E taj.