Daj onda ak je postaj tu.
LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.078.791
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
budem ;)
na 22% je :)
Ma ne..od jutros ga furam, morao sam.
Konačno. Ja sam ga upravo instalirao. LOLI je super a još bi bio bolji da nije 1. APRIL!!!
da,kod vipa ide update na loli..
Kad ćemo mi ostali doć na red? Nemam ništa ni na LG MobbileSupport Toolu još...
Jel G3 sučelje ili?
I'm jelly.
Kad ce za T-com i ove u otvorenoj prodaji...
Jel G3 sučelje ili?
je ;)
Jel netko napravio factory reset nakon što je stavio lolipop?
Morao sam. Stavio sam ga rucno pa je poceo kenjati. I ajd..sve fino obrisao. E da..jlazak u recovery isto kao na jellybeanu

Ovo je ispunjenje sna. Ovaj lollipop je zvjer,probao sam antutu meni još uvijek isto 38k,ali radi neopisivo dobro.''Zupek'' stavi si ga, neam nikakvih problema.
Ovo je ispunjenje sna. Ovaj lollipop je zvjer,probao sam antutu meni još uvijek isto 38k,ali radi neopisivo dobro.''Zupek'' stavi si ga, neam nikakvih problema.
mogu samo potvrditi!!!!!
mogu samo potvrditi!!!!!
Ovo je ispunjenje sna. Ovaj lollipop je zvjer,probao sam antutu meni još uvijek isto 38k,ali radi neopisivo dobro.
mogu se sloziti, radi jako jako dobro, za ne vjerovat kak je ispeglan, oduševljen sam :)
obavezno napravite factory reset ;)
bas maloprije probao antutu ako nekoga zanima :) i opet bolji score nego na 4.4.2
Ja sam se prebacio s cloudy na stock, ali an 4.4.2 pa sam s njega prebacio na lolli.Prije 4.4.2 sam napravio factory i nista instaliravo dok se nije skinuo lolli.
PC Suite može napravit backup kontakta i multimedije mislim, za ostalo nisam siguran.
Gašenje i paljenje mobitela je gašenje i paljenje mobitela, a nikakav reset. Ako hoćeš čisti ROM napravi factory reset nakon updatea, i onda instaliraj sve aplikacije.
Glazbu i slike/video kopiraj na računalo, a kontakte ti je najbolje držati na Google Contacts (na mobitelu naštimaš da ti pokazuje samo kontakte s telefonskim brojem) ako hoćeš iskoristiti sve prednosti Androida.
Pretpostavljam, pošto imam stock kitkat i root da mi je najbolje i najbrže napraviti flash kdz-a. Jel može netko potvrditi?
Tnx
Evo malo cackao po lollipop-u i stvarno sam zadovoljan s njegovom brzinom i sve ali pitanje je sada koje su novosti na njemu naprema kitkat (naravno osim izgleda) neko zna neke skrivene novosti i stvarno koji mogu biti korisne.... Hvala unaprid
Evo malo cackao po lollipop-u i stvarno sam zadovoljan s njegovom brzinom i sve ali pitanje je sada koje su novosti na njemu naprema kitkat (naravno osim izgleda) neko zna neke skrivene novosti i stvarno koji mogu biti korisne.... Hvala unaprid
Jel kod update baterija mora biti bar na 50% ili?
Koliko je velk update?
mislim da ne
1.8GB
Da li na Lollipopu još uvijek postoji onaj widget redraw, nakon što se otključa telefon? Naime, na KK-tu to mi se stalno dešava. Widgeti nestanu, pa se pojave i telefon u tih sekundu, dvije totalno uspori, što stvara neugodno korisničko iskustvo. Skontao sam da se to dešava kada sam u pokretu, pa se telefon u pozadini spaja na različite WiFi mreže, i pri prvom otključavanju nakon spajanja na mrežu, ovaj problem se desi.
fluidnost i UI odlični! preporuka i napraviti factory reset poslje update-a!
Kako radi autofokus na LL? Jel šta brži pri slabijem svijetlu?
fluidnost i UI odlični! preporuka i napraviti factory reset poslje update-a!
zasto factory restet ali jednostavno nemoze update i to je to?