LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.791
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Daj onda ak je postaj tu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

budem ;)

na 22% je :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ma ne..od jutros ga furam, morao sam.

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

Konačno. Ja sam ga upravo instalirao. LOLI je super a još bi bio bolji da nije 1. APRIL!!!

14 godina
LG G2 tema

valjda onda je :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

da,kod vipa ide update na loli..

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Kad ćemo mi ostali doć na red? Nemam ništa ni na LG MobbileSupport Toolu još...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

jap, verzija 5.0.2 and it's nice :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Jel G3 sučelje ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I'm jelly.

Kad ce za T-com i ove u otvorenoj prodaji...

14 godina
lllnuclearlll kaže...

Jel G3 sučelje ili?

je ;)

11 godina
protjeran
LG G2 tema

Evo i meni počeo skidat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel netko napravio factory reset nakon što je stavio lolipop?

13 godina
LG G2 tema

Morao sam. Stavio sam ga rucno pa je poceo kenjati. I ajd..sve fino obrisao. E da..jlazak u recovery isto kao na jellybeanu

ja

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Ovo je ispunjenje sna. Ovaj lollipop je zvjer,probao sam antutu meni još uvijek isto 38k,ali radi neopisivo dobro.''Zupek'' stavi si ga, neam nikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 13:11 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jozagloza123 kaže...

Ovo je ispunjenje sna. Ovaj lollipop je zvjer,probao sam antutu meni još uvijek isto 38k,ali radi neopisivo dobro.''Zupek'' stavi si ga, neam nikakvih problema.

mogu samo potvrditi!!!!!

FC Barcelona
16 godina
jozagloza123 kaže...

mogu samo potvrditi!!!!!

FC Barcelona
14 godina
jozagloza123 kaže...

Ovo je ispunjenje sna. Ovaj lollipop je zvjer,probao sam antutu meni još uvijek isto 38k,ali radi neopisivo dobro.

mogu se sloziti, radi jako jako dobro, za ne vjerovat kak je ispeglan, oduševljen sam :)

obavezno napravite factory reset ;)

bas maloprije probao antutu ako nekoga zanima :) i opet bolji score nego na 4.4.2

11 godina
protjeran
LG G2 tema

Ja sam se prebacio s cloudy na stock, ali an 4.4.2 pa sam s njega prebacio na lolli.Prije 4.4.2 sam napravio factory i nista instaliravo dok se nije skinuo lolli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema
Hoce li mi pc suite napravit backup svih kontakata, poruka, aplikacija, multimedije ako napravim factory reset? Jel bi bio dovoljan soft reset, znači samo ga ugasim i upalim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...
Hoce li mi pc suite napravit backup svih kontakata, poruka, aplikacija, multimedije ako napravim factory reset? Jel bi bio dovoljan soft reset, znači samo ga ugasim i upalim?

PC Suite može napravit backup kontakta i multimedije mislim, za ostalo nisam siguran.

Gašenje i paljenje mobitela je gašenje i paljenje mobitela, a nikakav reset. Ako hoćeš čisti ROM napravi factory reset nakon updatea, i onda instaliraj sve aplikacije.

Glazbu i slike/video kopiraj na računalo, a kontakte ti je najbolje držati na Google Contacts (na mobitelu naštimaš da ti pokazuje samo kontakte s telefonskim brojem) ako hoćeš iskoristiti sve prednosti Androida.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 13:51 (lllnuclearlll).
14 godina
LG G2 tema

Pretpostavljam, pošto imam stock kitkat i root da mi je najbolje i najbrže napraviti flash kdz-a. Jel može netko potvrditi?

Tnx

bunch
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Evo malo cackao po lollipop-u i stvarno sam zadovoljan s njegovom brzinom i sve ali pitanje je sada koje su novosti na njemu naprema kitkat (naravno osim izgleda) neko zna neke skrivene novosti i stvarno koji mogu biti korisne.... Hvala unaprid

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Evo malo cackao po lollipop-u i stvarno sam zadovoljan s njegovom brzinom i sve ali pitanje je sada koje su novosti na njemu naprema kitkat (naravno osim izgleda) neko zna neke skrivene novosti i stvarno koji mogu biti korisne.... Hvala unaprid

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Jel kod update baterija mora biti bar na 50% ili?

Koliko je velk update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

mislim da ne

1.8GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li na Lollipopu još uvijek postoji onaj widget redraw, nakon što se otključa telefon? Naime, na KK-tu to mi se stalno dešava. Widgeti nestanu, pa se pojave i telefon u tih sekundu, dvije totalno uspori, što stvara neugodno korisničko iskustvo. Skontao sam da se to dešava kada sam u pokretu, pa se telefon u pozadini spaja na različite WiFi mreže, i pri prvom otključavanju nakon spajanja na mrežu, ovaj problem se desi.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

fluidnost i UI odlični! preporuka i napraviti factory reset poslje update-a!

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Kako radi autofokus na LL? Jel šta brži pri slabijem svijetlu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ROXX kaže...

fluidnost i UI odlični! preporuka i napraviti factory reset poslje update-a!

zasto factory restet ali jednostavno nemoze update i to je to?

FC Barcelona
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice