LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.573
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G2 tema
zanimatelj kaže...

Kupio sam lg i sad citam po netu da se ljudima dosta grebe stakalce od kamere...jer to doista tako cest problem? Kako da ga zastitim od toga? Nosim ga u zastitnoj masci i foliji na ekranu...

Uzmes Nikllin staklenu foliju za ekran i uz nju dobijes foliju za kameru {#}

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jer ima za njega i kakav wireles charger ko i za xperiu z1?

0 0 hvala 0
13 godina
zanimatelj kaže...

Jer ima za njega i kakav wireles charger ko i za xperiu z1?

Nema, mozes kupiti univerzalni "receiver" koji ide u usb port pa onda ga stavis ispod silikonske maske ali time gubis usb utor.

13 godina
LG G2 tema

Upravo zvao LG Hrvatska da pitam da li za LG G2 kupljen u Mobicity webshopu vrijedi HR jamstvo i rekli su da vrijedi samo se treba obratiti u Agramservis.

Nije da mi treba ali sam zvao cisto da provjerim. 

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Stigao mob..rootao sam ga pa me zanima koje aplikacije koristite tj. koje su must have na rootanom G2?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ROXX kaže...

Stigao mob..rootao sam ga pa me zanima koje aplikacije koristite tj. koje su must have na rootanom G2?

Adaway {#}

16 godina
LG G2 tema

Greenify & G2 Tweaks Box {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

@EchoOne čitao sam da draina bateriju dosta taj AdAway,jel to istina?
@PiXeLsss hvala {#} 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ROXX kaže...

@EchoOne čitao sam da draina bateriju dosta taj AdAway,jel to istina?
@PiXeLsss hvala {#} 

prva vijest :/

provjerim pa ti javim...

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jer je boljka na tom mobu ona kromirana lajsna kao sto je i na samsungu?

0 0 hvala 0
13 godina

Nije

Luc
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala ti na brzom odgovoru...sve vezano uz ovaj mob me zanima 😀,imao sam samsunga i on se je jako grebalo pa me je zanimalo jer se tako grebe i ovaj mob...

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

I ja sam imao Samsunge do sada, tako da sa te strane nemaš brige

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moze li neko odvrtiti novi antutu benchmark sa G2 pa postaviti sliku? Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ga antutu na cloudy g3 1.3

13 godina
LG G2 tema

Imam stock 4.4.2 rom i TWRP.

Sada bih stavio Cloudy g3 1.3.

Skinio sam .zip cloudy rom i kopirao na memoriju moba.

I sada me zanima ako napravim, kako piše u instrukcijama "Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)", dali će mi to izbrisati i taj .zip cloudy file, pa da onda ne ostanem bez mogućnosti da stavim cloudy rom gore, a prethodno obrišem stock, jer nemam usb otg kabel. Eto, bolje da pitam nego.... :-)

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zna li se ista kada ce oficijalni rom sa izgledom G trice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...

Moze li neko odvrtiti novi antutu benchmark sa G2 pa postaviti sliku? Hvala 

Evo LG G2 32GB (CloudyG3 1.3) vs. LG G3 32GB (Stock KitKat v10h)

LG G2 32GB Antutu LG G2 32GB Antutu
LG G3 32Gb Antutu LG G3 32Gb Antutu
16 godina
Luc989 kaže...

Imam stock 4.4.2 rom i TWRP.

Sada bih stavio Cloudy g3 1.3.

Skinio sam .zip cloudy rom i kopirao na memoriju moba.

I sada me zanima ako napravim, kako piše u instrukcijama "Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)", dali će mi to izbrisati i taj .zip cloudy file, pa da onda ne ostanem bez mogućnosti da stavim cloudy rom gore, a prethodno obrišem stock, jer nemam usb otg kabel. Eto, bolje da pitam nego.... :-)

Ostat ce ti. Sve se brse onda kad odaberes "Wipe Internal storage" :)

Almin94 kaže...

Zna li se ista kada ce oficijalni rom sa izgledom G trice?

Jos se nista sluzbeno ne zna.

13 godina
LG G2 tema

Eto, napravio sam tako. Stavio cloudy, ali su mi sada ostali sistemski podaci valjda od prethodnog roma??...cca 6 gb. Kako to rijesit? Factory reset ne pomaze.

Koliko vi imate ovo zauzeće system data na cloudyg3?

Luc
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 10:11 (Luc989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Imam 20f verziju, u zadnje vrijeme baterija nije kako treba. Mob nije rootan sve je tvornicki. Obicno sam dobivao 4.5-5.5h SOT, u zadnjih 1-2mj sam primjetio da je postala losija s jednakim koristenjem, dobivao bih prosjecno 4h SOT. Zadnja 2 dana je jos gore, 3-3.5h SOT. U standby time-u dosta guta, nisam zadovoljan sto se toga tice. Mob je star 4mj, da li ste primjetili da je baterija losija nakon toliko vremena? Ne da mi se rootati i zaje s custom romovima kad mi ovako lijepo radi osim baterije..

0 0 hvala 0
13 godina
Moguće da neki google location proces ostaje upaljen..pokušaj ugasiti googleovo izvješće o lokaciji, ako ti je upaljeno
Luc
13 godina
Itko tko koristi cloudy G3, ima ovaj "problem"?
Luc
14 godina
Luc989 kaže...
Moguće da neki google location proces ostaje upaljen..pokušaj ugasiti googleovo izvješće o lokaciji, ako ti je upaljeno

Iskljucen je GPS stalno tako da to ne bi smijelo raditi probleme. Probati cu FR pa cemo vidjeti.

14 godina
Luc989 kaže...

kod mene je 4.98 GB...

13 godina
odjavljen
Iwa1001 kaže...
Luc989 kaže...

kod mene je 4.98 GB...

Kod mene je 5,09 GB uz to da nemam stocka nego samo Cloudy G3 .

14 godina
neaktivan
THomson kaže...

Imam 20f verziju, u zadnje vrijeme baterija nije kako treba. Mob nije rootan sve je tvornicki. Obicno sam dobivao 4.5-5.5h SOT, u zadnjih 1-2mj sam primjetio da je postala losija s jednakim koristenjem, dobivao bih prosjecno 4h SOT. Zadnja 2 dana je jos gore, 3-3.5h SOT. U standby time-u dosta guta, nisam zadovoljan sto se toga tice. Mob je star 4mj, da li ste primjetili da je baterija losija nakon toliko vremena? Ne da mi se rootati i zaje s custom romovima kad mi ovako lijepo radi osim baterije..

Isti problem kod mene samo sto je mok star cca 7-8 mj. Ali imas 6mj garanciju na bateriju

13 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Eto, napravio sam tako. Stavio cloudy, ali su mi sada ostali sistemski podaci valjda od prethodnog roma??...cca 6 gb. Kako to rijesit? Factory reset ne pomaze.

Koliko vi imate ovo zauzeće system data na cloudyg3?

Wipe system u recoveryu, ali pazi, moraš onda nanovo instalirati ROM.

Podatci (slike i slično) bi trebali ostati.

14 godina
INKOGNITO3 kaže...
THomson kaže...

Isti problem kod mene samo sto je mok star cca 7-8 mj. Ali imas 6mj garanciju na bateriju

Hm znaci mogao bi biti hardverski problem. Ja sam se tjesio da je softverski ali lijen sam se igrati s romovima. Ti si na stock? Si probao custom koji? Bolje sta?

11 godina
INKOGNITO3 kaže...
THomson kaže...

kad je baterija integrirana, onda je na nju jamstvo jednako koliko i na uređaj, dakle 24 mjeseca

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice