LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.673
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
thebatman kaže...

Danas se rastajem od g2. Zbilja je dobar mobitel ali odlucio sam se ipak za g3. Kupila me kamera (nijansu brza od g2), ali najvise prosiriva memorija.

Ne bih rekao da je g3 korak naprijed od g2, stovise, s ekranom je korak nazad, ali 16gb mi postalo malo. :/

De mi pojasni ovo, majketi... {#}

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kamera s onim modom sa xda je bolesno dobra i brza kao na g3.. Ali mob kupovat zbog kamere je glupost. 16gb je i više nego dovoljno za svakodnevnu upotrebu i sve slike, aplikacije koje instaliraš na mob. Problem je u tom što je velika večina zamjenila usb sa mobitelima i trpaju gore sve i svašta pa im kao nije dovoljno. Jbt na nokii 5110 mi nije trebala nikakva memorija a sad mi treba 120 gb..moš mislit. 

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Pozdrav!

Ako ima zainteresiranih za full novi G2 nek se jave preko pp-a.

Hvala!

Nadam se da ovo ne ulazi u domenu oglašavanja {#}

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svenos kaže...

Evo ljudovi da se i ja prijavim u temu, danas bio u Vipu (prebacujem se s Tmobilea), prenio broj, u petak dobivam mob. 

Imate li vi vasih vlastitih pohvala ili bugova/mana mobitela za koje bih trebao znati? 

Jel netko rootao mobitel, ili je vecina zadovoljna sa softverom? 

Uvijek rootam mobitel, jer to smatram svojim fundamentalnim pravom. Bez obzira koliko ROM bio dobar, ja želim imati punu kontrolu nad proizvodom/softverom kojeg plaćam. 

A za onog tko je javio da zbog kamere prelazi na G3 (daleko skuplji i više tablet nego telefon) samo jedan veliki pozdrav, uz opasku: {#}

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 1:14 (Danyel).
11 godina
Svenos kaže...
thebatman kaže...

Danas se rastajem od g2. Zbilja je dobar mobitel ali odlucio sam se ipak za g3. Kupila me kamera (nijansu brza od g2), ali najvise prosiriva memorija.

Ne bih rekao da je g3 korak naprijed od g2, stovise, s ekranom je korak nazad, ali 16gb mi postalo malo. :/

De mi pojasni ovo, majketi... {#}

Ima zuckaste nijanse bijele i na suncu se slabije vidi.

17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pomozite. Hoću nešto da kad mi mobitel padne s bilo koje visine, da mi se ne raspadne ekran.

Ballistic TOUGH JACKET (maxx ni u ludilu) ili Spigen SLIM ARMOR, možda nešto drugo, predložite.

PS: do nekih 25 dolara. (Ebay)

1 Ballistic TOUGH JACKET
15 Spigen SLIM ARMOR
2 Neki drugi. Koji?
ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mislim kupiti g2 ali sam čuo da ima problema s aplikacijom facebook.

Jeli to istina? vi koji imate g2 imate li problema s time?

0 1 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

evo i mene u društu sa G2 od jučer. Dojmovi na prvu odlični osim što su mi smetale ekranske tipke pa sam ga roota odma i instalirao -auto hide soft keys-. Sljedeće je naručivanje zaštitne maske pa kao što je kolega gore bio u dilemi tako sam i ja ali 99% će biti spigen slim armor. Gdje ste vi kupovali spigen? Jel ima kakve razlike np. one sa ebaya i originala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel probao itko Towelroot na G2? I ako jest, ima li ikakve razlike od ioroota i kakva je poslije procedura da se mob unroota?
13 godina
Godra kaže...
Jel probao itko Towelroot na G2? I ako jest, ima li ikakve razlike od ioroota i kakva je poslije procedura da se mob unroota?

Prva tema sadrzi towelroot. Tako da, radi provjereno. Unroot je flashanje kdza i onda u lg toolu samo nadogradis. Ili samo u lg toolu nadogradis.

ja
16 godina
A sto se tice tog root countera? Postoji li to na G2 ili sam nesto pogresno razumio
16 godina
skyfall1 kaže...

Mislim kupiti g2 ali sam čuo da ima problema s aplikacijom facebook.

Jeli to istina? vi koji imate g2 imate li problema s time?

Nisam nikada čuo ni čitao da netko ima problema s tom aplikacijom na G2.

Nemam ni sam nikakvih problema.

Nije istina.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
Hvala vam na odg. Jos jedno pitanje. Kad rootam necu moci dobivat OTA update ali cu ih moci flashat pomocu tog toola? Jesam li dobro razumio
16 godina
Godra kaže...
Hvala vam na odg. Jos jedno pitanje. Kad rootam necu moci dobivat OTA update ali cu ih moci flashat pomocu tog toola? Jesam li dobro razumio

Ako je samo root, bez mjenjanja sistemskih datoteka moći ćeš dobiti OTA. Ako budeš koristio nešto poput Autorec-a i sličnih stvari, nećeš moći.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
Godra kaže...
A sto se tice tog root countera? Postoji li to na G2 ili sam nesto pogresno razumio

Nemas brojac kao sto je na pojedinim samsung modelima.

Da malo objasnim, rootan ili nerootan - kad pregazis sa 4.2.2 on je nerootan.

A rootan ili nerootan na 4.4.2 - cim napravis factory reset on ima status da je rootan, makar bio nerootan. To je do lg'a, zaboravili su par fajlova ubaciti. Mozes komotno vratiti na 4.2.2 i ota uzeti.

ja
16 godina
Super onda. Evo rootan je, par root aplikacija instalirano, backup sa titaniumom i razmisljam bi li instalirao xposed ili ne. Zasad sam zadovoljan sa stockom, uređaj je stvarno cudo, nema potrebe za custom romovima
14 godina

A daj mi reci gdje bi se našao taj 4.2.2. za skinuti da ga imam u pripravnosti ako ću ikada trebati? Dobio sam mob s 4.4.2 (VIP) - verzija D80220d-219-10

16 godina
neaktivan
VWalentino kaže...

A daj mi reci gdje bi se našao taj 4.2.2. za skinuti da ga imam u pripravnosti ako ću ikada trebati? Dobio sam mob s 4.4.2 (VIP) - verzija D80220d-219-10

A što će ti 4.2.2??

Ma lako rootaš i unrootaš i kitkat. Ako se ne varam.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
LG G2 tema

Pa koliko sam upućen, vraćanjem na 4.2.2 vraćaš i "root counter" pa se vraćaš OTA na 4.4.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VWalentino kaže...

Pa koliko sam upućen, vraćanjem na 4.2.2 vraćaš i "root counter" pa se vraćaš OTA na 4.4.2

Ne znam, nisam to još radio ali koliko čitam po forumima, neki bez problema naprave OTA iako im je rootan i sa TWRP (4.4), a drugi naprave povratak na stock ovako: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

ejj ljudii 

mislim si kupit lg g2 jeli se isplati kakav je i koji je bolji on ili nexus 5

0 Nexus 5
29 G2

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

aj nek neko objasni sta je to rootat i OTA meni nista nije jasnoo :/

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ovako zanima me koja kombinacija ROMa i kamere daje najbolje rezultate. Imam trenutno CloudyG3 i stock kameru od ROMa. Idem iduci tjedan na GP u Budapest pa hocu najbolje od kamere na G2 :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi,

danas sam dobio G2 i proveo sat dva na njemu, sve je zasad super osim što sam primjetio da se mob zagrije nakon 5 minuta korištenja (znači ne igram igru već samo čačkam po postavkama i letam tu i tamo). Nije baš da je mob prevruć i da ga ne mogu koristit ali se osjeti blaga vrućina. Kada mog zaključam i ostavim za par minuta se sve vrati u normalu. E sad, mene zanima jel to normalno da mob se zagrije iako ne igram igre jer nemam iskustva sa nekim top mobitelima, dosad sam koristio galaxy mini 2. Rama je iskorišteno oko 1.1 gb. 
Nadam se brzom odgovoru. Hvala unaprijed. 

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Pozdrav ljudi,

danas sam dobio G2 i proveo sat dva na njemu, sve je zasad super osim što sam primjetio da se mob zagrije nakon 5 minuta korištenja (znači ne igram igru već samo čačkam po postavkama i letam tu i tamo). Nije baš da je mob prevruć i da ga ne mogu koristit ali se osjeti blaga vrućina. Kada mog zaključam i ostavim za par minuta se sve vrati u normalu. E sad, mene zanima jel to normalno da mob se zagrije iako ne igram igre jer nemam iskustva sa nekim top mobitelima, dosad sam koristio galaxy mini 2. Rama je iskorišteno oko 1.1 gb. 
Nadam se brzom odgovoru. Hvala unaprijed. 

Grije se, grije se jer su dosta stisnuli sve a okolo stavili debelu plastiku i komad baterije. Uostalom, gotovo svaki današnji čip se dosta grije. Malo me to nervira kod našeg G2, ali nije ništa alarmantno - sve dok se ne pojave opekotine i plikovi :-)) 

16 godina
neaktivan
FCA00000 kaže...

Ovako zanima me koja kombinacija ROMa i kamere daje najbolje rezultate. Imam trenutno CloudyG3 i stock kameru od ROMa. Idem iduci tjedan na GP u Budapest pa hocu najbolje od kamere na G2 :)

Gotovo svi custom romovi koriste istu modificiranu kameru (xdabbeb), to je ok modifikacija ali u stvari ne daje nešto ekstra - samo makro, koji opet nije pravi makro (kao kod Sonya), te video veće rezolucije, koji je totalni preser jer si ograničen kapacitetom mobitela (4K video strašno ždere prostor). Što se tiče kvalitete, neki govore da je tu nešto bolje ali ja nisam primijetio. dapače, kamera je i dalje troma, loše radi u slabo osvijetljenim prostorima, itd. Da me ne bi krivo razumio - kada se nađe u optimalnim uvjetima, G2 daje fenomenalne fotografije i na stock-u, ali uvijek računaj da ćeš morati često podešavati ekspoziciju. 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zanima me par stvari:

Je li netko ima Moga Pro kontroler i dal se bez problema spaja preko bluetooth-a (a da uredjaj nije rootan) ?

Koji najeftiniji HDMI konektor mogu kupiti preko ebay-a da spojim sa telkom svoj LG preko OTG-a ?

Takodjer je li netko od vas koristio Miracast usb za televiziju i koji ?

Sada gledam da si spojim mob sa telkom i neki bluetooth gamepad da mogu igrat par igrica ;) taman dolazi Modern Combat 5 pa da iskoristim zvijer

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 11:02 (INKOGNITO3).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

aj nek neko objasni koliko vrsta ima G2 na internetu vidim neki imaju antene neki nemaju ...kolika je razlika u njima??? FALA

0 0 hvala 0
16 godina
INKOGNITO3 kaže...

Zanima me par stvari:

Je li netko ima Moga Pro kontroler i dal se bez problema spaja preko bluetooth-a (a da uredjaj nije rootan) ?

Koji najeftiniji HDMI konektor mogu kupiti preko ebay-a da spojim sa telkom svoj LG preko OTG-a ?

Sada gledam da si spojim mob sa telkom i neki bluetooth gamepad da mogu igrat par igrica ;) taman dolazi Modern Combat 5 pa da iskoristim zvijer

Ja koristim Miracast, spajam se na LG Smart TV, iz 2013.

14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Zanima me par stvari:

Ja koristim Miracast, spajam se na LG Smart TV, iz 2013.

Ali taj LG ima miracast u sebi vec mene zanima Mirasact HDMI adapetr za televizore koji nemaju builtin miracast

Na ovo mislim: http://www.banggood.com/M2-Miracast-WiFi-Display-Dongle-Receiver-DLNA-Airplay-Media-HDMI-1080P-p-932671.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 11:47 (INKOGNITO3).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice