LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.504
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G2 tema

To je moj, 16giga, tele2 (tj...ja sam na tele2/vip), to je izvorno madjarski(kako pise na netu), mozes slobodno taj.

Ides downgrade radi root+recovery i instalacije rootanog kk ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G2 tema
bender_007 kaže...

To je moj, 16giga, tele2 (tj...ja sam na tele2/vip), to je izvorno madjarski(kako pise na netu), mozes slobodno taj.

Ides downgrade radi root+recovery i instalacije rootanog kk ?

Da, ali ne radi rootanog kk nego radi CM11. ili se to moze vec sa KK bez downgradea

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
13 godina
LG G2 tema

Moras downgrade jedino zbog recovery'a.

ja

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav drustvo, 

novi sam ovdje na forumu, na brzinu sam preletio temu pa ako je vec bilo ovo pitanje oprostite.

Evo i ja sam dobio prije 10-ak dana svoj G2  i moram reci da je zaista najbolji mob koji sam dosad koristio {#} a bilo ih je (s2, s3, 4s, lumia 925).

Interesira me sto se tice kamere, koja je po vama bolja i koju vi koristite 13M ili W10M? Ja i ne vidim neku razliku u kvaliteti slike, mada moram priznati da sam totalni laik sto se tice profesionalne fotografije. {#}

Pozzzz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drinkoholic kaže...

Pozdrav drustvo, 

novi sam ovdje na forumu, na brzinu sam preletio temu pa ako je vec bilo ovo pitanje oprostite.

Evo i ja sam dobio prije 10-ak dana svoj G2  i moram reci da je zaista najbolji mob koji sam dosad koristio {#} a bilo ih je (s2, s3, 4s, lumia 925).

Interesira me sto se tice kamere, koja je po vama bolja i koju vi koristite 13M ili W10M? Ja i ne vidim neku razliku u kvaliteti slike, mada moram priznati da sam totalni laik sto se tice profesionalne fotografije. {#}

Pozzzz

ja sam jedino primjetio da kad gledas na mobu da je puna slika na w10m nista drugo 

Pero
17 godina
LG G2 tema

Ekipa, kak ste zadovoljni s mobom?

Kolko dobijete screen on time otprilike? 

Mislim si zamijenit Nexus 5 za G2, ali u nedoumici sam još

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
stiffler kaže...

Ekipa, kak ste zadovoljni s mobom?

Kolko dobijete screen on time otprilike? 

Mislim si zamijenit Nexus 5 za G2, ali u nedoumici sam još

Nije baš da se isplati, al ok...

6-7h kad ga normalno koristim, 5h kad baš non stop nešt skidam, pa više troši mreža nego ekran...

13 godina
LG G2 tema

Odluci TEK kad uzmes uredjaj pokraj uredjaj. Jedan u ruku, drugi u ruku. Pogledaj sta ti se svidja, sta ne svidja itd.

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

evo ti screan shot baterije 122 h koristenje za zvanje i povremeno internet 

Pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Pozdrav još jednom, zanima me postoji li više verzija G2 mobitela (a slabijim procom kao što je stvar sa S4)? 

Naime, razmisljam o kupovini sa ovog oglasa:

http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-g2-32-gb-bijeli-sve-mreze-oglas-10870736

no vidim da ima drugacije naljepnice na ekranu(nisu kao u tmobile, moguce da je zbog toga što je 32 GB verzija). I zanima me dali se sa svima dobije ovakav punjac ili je ovaj zbog toga što je uređaj kupljen vani negdje? Kako ide garancija kad je uređaj "od vana"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Taj je kupljen negdje vani kao sto kazes.

Punjac je isti kao sto mi imamo.

Hardver je isto kao i svi sto imamo ovdje.

A za garanciju...netko drugi vjerojatno ima dobar odgovor.

TELE2 4.4.2 v20B  - preskocili 20a znaci :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 18:10 (bender_007).

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo stigao KitKat i za moj G2, kupljen u BH Telecomu, u Bosni i Hercegovini. Nisam dobio OTA, ali je update moguce uraditi preko LG PC Suitea, te se radi o v20B .

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 18:31 (Phobius).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Koja je rezlika između v20a i v20b? 

15 godina
LG G2 tema

Na t-mobile nije stigao update, barem ne meni.

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Na VIPu jos stoji V20A

0 0 hvala 0
13 godina
FCA00000 kaže...
bender_007 kaže...

:) tko ce ga znati. Na samsungu bi to znacilo i novi kernel itd.

Na lgu je to navodno nista veliko. Uvjeren sam da je noviji kernel.

ja
16 godina
bender_007 kaže...
FCA00000 kaže...

:) tko ce ga znati. Na samsungu bi to znacilo i novi kernel itd.

Na lgu je to navodno nista veliko. Uvjeren sam da je noviji kernel.

Kod nekih LG-a (p990 točnije), 20a je bio za europu, a 20b za aziju (ili obrnuto). Jedina je razlika bila u basebandu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

uzeo big G2 al je zaključan,gde otključati mob?Što se tiče flushanja i to nije problem jer sam na samsungu stalno mjenjao romove.

Vidim da ljudi otključavaju kodom,dali ima koja druga solucija?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

@agent_00klc

Ak ti se neda čekat OTA update mos ga upgreadat preko PC-a

imas ovdje upute

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 18:06 (IMT539).
13 godina
Rašo kaže...

uzeo big G2 al je zaključan,gde otključati mob?Što se tiče flushanja i to nije problem jer sam na samsungu stalno mjenjao romove.

Vidim da ljudi otključavaju kodom,dali ima koja druga solucija?

Kod. Ja platio 1.99 $. Mogu ti poslati link ali mislim da sam vec postavio negdje.

ja
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo, nakon malo čačkanja po oficijalnom KitKat updateu za moj LG G2, primjećujem nekoliko ozbiljnih bugova. Najprije, tu je battery drain, koji je mnogo izražen, nego na Jelly Beanu. Zatim, tu je šuštanje u lijevoj slušalici, nakon šro se pauzira pjesma, ili ako je muzika poprilično stišana. Isto tako, ovo šuštanje u lijevoj slušalici je prisutno i ako se aktivira bilo kakav drugi zvuk, kao što je zvuk tipkovnice. Zanimljivo je da šuštanje nestane otprilike 10 sekundi nakon što se pojavi. Takođe, tu je i prisutnost bluetooth procesa u listi aplikacija koje troše bateriju, iako je bluetooth konstantno isključen.

Nisam očekivao ništa više od ovog updatea, osim da se sam softver ispolira. Međutim, ni to nisu mogli uraditi, nego su još više zabrljali. Ne znam, ja sam razočaran, a teško da će LG brzo reagovati da ovo ispravi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel vama nakon KitKata preglasan zvuk u slušalici dok pričate s nekim?

Stišao sam na najtiše, al i dalje to svi oko mene čuju što pričam....

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Evo, nakon malo čačkanja po oficijalnom KitKat updateu za moj LG G2, primjećujem nekoliko ozbiljnih bugova. Najprije, tu je battery drain, koji je mnogo izražen, nego na Jelly Beanu. Zatim, tu je šuštanje u lijevoj slušalici, nakon šro se pauzira pjesma, ili ako je muzika poprilično stišana. Isto tako, ovo šuštanje u lijevoj slušalici je prisutno i ako se aktivira bilo kakav drugi zvuk, kao što je zvuk tipkovnice. Zanimljivo je da šuštanje nestane otprilike 10 sekundi nakon što se pojavi. Takođe, tu je i prisutnost bluetooth procesa u listi aplikacija koje troše bateriju, iako je bluetooth konstantno isključen.

Nisam očekivao ništa više od ovog updatea, osim da se sam softver ispolira. Međutim, ni to nisu mogli uraditi, nego su još više zabrljali. Ne znam, ja sam razočaran, a teško da će LG brzo reagovati da ovo ispravi.

Koja verzija firmwarea? 20a(VIP),ili 20b(ostali)?

15 godina

Da evo upravo skidam {#}

its summer in here...
14 godina
mastermax kaže...
Phobius kaže...

Vjerojatno 20a jer se meni desilo isto kad sam ga stavio pa sam se vratio na 4.2.2, a sad mi je službeno dostupan 20b ali ga ne želim instalirati dok ne izađe root za KK.

BTW. jel zna netko da li ima kakva metoda za rootanje KK a da nije ona prva shema preko recovery-a ko za Vodafonovu 20a verziju.

15 godina
LG G2 tema

Instalirao 4.4.2 i sto kaze kolega gore, bluetooth trosi bateriju i kad nije upaljen. Verzija 20b t-mobile. 

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iwa1001 kaže...
mastermax kaže...
Phobius kaže...

Vjerojatno 20a jer se meni desilo isto kad sam ga stavio pa sam se vratio na 4.2.2, a sad mi je službeno dostupan 20b ali ga ne želim instalirati dok ne izađe root za KK.

BTW. jel zna netko da li ima kakva metoda za rootanje KK a da nije ona prva shema preko recovery-a ko za Vodafonovu 20a verziju.

Ja sam upravo napravio update na 20b i nemam problem sa slušalicama, za bateriju i bluetooth moram da vidim kako prazni...

Ono što sam odma primjetio, da je autofokus osjetno brži, a i vidim da je popravljen stalni refokus tokom snimanja videa, također je auto osvjetljenje dosta brže,i da, i meni radi bluetooth u pozadini iako je isključen...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 12:46 (mastermax).
14 godina
neaktivan
mastermax kaže...
Phobius kaže...

20b . Baterija se definitivno znatno krace prazni, a ovo sustanje u slusalicama je totalno razocaravajuce.

11 godina
neaktivan

20b . Baterija se definitivno znatno krace prazni, a ovo sustanje u slusalicama je totalno razocaravajuce.

Eto upravo instalirao 20b verziju i nemam tih problema sa slušalicama.... 

Ispričavam se, i kod mene isti problem... ne čuje se baš kad se glasnije sluša muzika, al zato kod gledanja filma se itekako čuje, kad još dodamo bluetooth problem, savjetujem svima da se drže podalje od updatea, bar dok ne izađe zakrpa za ovaj...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 16:14 (mastermax).
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li 20b TELE2 korisnici imaju takvih problema sa bluetoothom i zvukom?

Ja koristim 20a od početka 3.mj i nisam primjetio niti jedan problem.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice