Vodič za odabir kućišta izdvojena tema

poruka: 6.738
|
čitano: 1.680.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vodič za odabir kućišta
JionIV kaže...
Da, i meni smeta sto nema usb 3.0. Sas ae dvoumim izmedu haf i coolermastera cm 692 koji mi se stvarno sviđa, a i jefiniji je.

I ja bih cak vjerojatno isao na 690 II ! Jeftiniji je 200kn , ima crnu unutrasnjost , odlican cable managment ! Jedino sto ne dolazi s velikim ventovima kao Haf , ali uz 2 x 120mm koje ima jos se moze dodat do sveukupno 10 komada !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Dečki, što mislite o LC Power Pro 925-B?

S obzirom na cijenu i kakvo je kućište + što se dobije 600W ATX napajanje sa tim koje mi trenutno treba jer mislim tek kasnije kupiti pravo, za 480 kuna se čini kao solidan ubod?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta
Pa okej je ubod, ali ništa posebno, opet...

Unutra iznimno solidan Office 600W ATX V2.31.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pa dobro je s obzirom na napajanje,

za konfe do 3500kn sasvim OK kombinacija.

Inače, recite mi hvala za 36 mj. jamstva za gotovo sva LC Power napajanja koja to službeno imaju,

od sad 36 mj. jamstvo i u Linksu.

http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=17733

From all the things I lost, I miss my mind the most...
15 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Jel zna tko da li coolermaster planira uskoro izbaciti nasljednika HAF X (rc-942-kkn1)?

Pitam jer već imam jednog nešto dulje vrijeme i zadovoljan sam s dotičnim,

no sad slažem još jednu konfu i vidim da je na domaćem tržištu drastično pala

ponuda tog kučišta. Neznajući gdje je zapelo s uvoznicima, pitam se da li se

možda sprema "smjena" s novom generacijom kučišta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 18:25 (Canis).

0 0 hvala 0
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Bas i nebih rekao da se sprema neki nasljednih Hafa-X , nije on jos tako star !  Naravno , ako bude dosao nasljednik , to ces moci saznati i u ovoj temi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Da...slično mislim, a i nisam baš nigdje pronašao govora o nasljedniku... iako je na tržištu, ako se ne varam, negdje 3 godine... nema veze, bit će haf x opet, jednostavno za tu lovu nisam pronašao ništa slično - a da mi se sviđa/odgovara kao ovaj..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Znaci, za par dana mi dolazi novi cooler, Thermalright silwer arrow extreme

al ne stane u moje staro kuciste, Sharkoon rebel 9, pa me zanima, ak ima neko za preporuciti neko big tower kuciste do 400kn, ili cak ako neko doma ima viska  koje takvo kuciste pa je za neku zamjenu?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da , taj hladnjak sa dimenzijama L154 mm x W103 mm x H165 mm nece stati u Rebela jer on zbog svog bocnog venta podrzava hladnjake do samo 140mm visine !

Na novo kuciste zaboravi , potrazi rabljeno !

Protegni se kako god znas i uzmi CM Haf 922 za 450kn ! Odlicna ponuda !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Da , taj hladnjak sa dimenzijama L154 mm x W103 mm x H165 mm nece stati u Rebela jer on zbog svog bocnog venta podrzava hladnjake do samo 140mm visine !

Na novo kuciste zaboravi , potrazi rabljeno !

Protegni se kako god znas i uzmi CM Haf 922 za 450kn ! Odlicna ponuda !

Budem probal nekak...stvarno prilika koja se ne propusta :/

13 godina
Vodič za odabir kućišta

Ljudi kakav je Fractal Design arc midi . Jel stane hd 7850 u njega . Jel previse dat 300 kn za primjerak koji ima plexi na bočnoj stranici ??? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rucipe kaže...

Ljudi kakav je Fractal Design arc midi . Jel stane hd 7850 u njega . Jel previse dat 300 kn za primjerak koji ima plexi na bočnoj stranici ??? 

Stari moj, hd7850 bi trebao stati u sva midi kučišta, u taj fractal pogotovo. {#}

300 kuna je super za to kučište ako je očuvano, sa ili bez plexija.

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
Vodič za odabir kućišta

Kaže čovjek da nema ni jedne crtice i na strani nema plexi nego staklo , a rupa je izrezana cnc strojom . Kakav je cable managment i airflow ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rucipe kaže...

Kaže čovjek da nema ni jedne crtice i na strani nema plexi nego staklo , a rupa je izrezana cnc strojom . Kakav je cable managment i airflow ? 

Onda je to super prilika. Ima odličan cable management i airflow, poviri: http://www.fractal-design.com/?view=product&prod=57

p.s. ta kučišta su nedobavljiva kod nas pa požuri da ti ga netko ne preotme.

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
Vodič za odabir kućišta

Ma dogovorio sam se sa čovjekom skoro sve sada ostaje samo platit i da pošalje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rucipe kaže...

Tu nemas kaj razmisljat , uzimaj za 300 kn ! HD7850 stane unutra bez problema

- podrzava grafe do 290mm ( bez HDD kaveza do 470mm )

- 3 x 140mm ventovi

- vrlodobar cable managment

- CPU hladnjaci visine do 180mm

- USB 3.0

Odlicno kuciste !

Music As A Weapon !!
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Da se nadovezem na gornju poruku , dali je to taj Fractal za 300kn ?

Vidim da NE dolazi sa svoja 3 original 140mm venta , al zato dolazi s 2 Zalmana SF3 , koji kosta 125kn po komadu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vodič za odabir kućišta

Da to je taj . Jel dobra to ponuda ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Definitivno !

Iako ne dobis originalne hladnjake , dobis 2 kvalitetna Zalmana koja sam gore stavio i lijepu plexi stranicu ! Inace su Fractal kucista kvalitetna tak da nema frke !

Javi dojmove kad stigne !

Music As A Weapon !!
13 godina
Vodič za odabir kućišta

Čovjek je reko da je sve kao novo . Na stranici nije plexi nego je staklo i da je zamjenio originalne coolere s ovim zbog buke . Jedino fali potenciometar . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vodič za odabir kućišta

jel ima tko na forumu cm storm sniper kuciste? trebam mali help

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 6:55 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Inace ga nemam , al me zanima , kaj te muci u vezi s njim ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vodič za odabir kućišta

Evo nakon što me čovjek zezno za Fractala (prodao drugom čovjeku ) htio bih vas zamoliti da ako naletite na neko kućište s dobrim cabel managmentom da je do 300 kn ( šta jeftinije to bolje ) javite mi . Hvala . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 1:01 (Rucipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Trenutno posjedujem kućište Thermaltake V6(mid), platio sam ga nekih 450kn , dosta je loše što se tiče izolacije od zvuka i prašine.. Zanima me da li se isplati kupiti Thermaltake Armor Revo(full tower)..Baš mi je upalo kuciste u oko, dobra izolacija, prelijep dizajn,side panel, super cable managment, ali i cijena od 1100-1200 kn..Pa evo molim vas za savjet, hvala..

Evo i slika da ne morate googlat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nije lose ! Airflow je vrloodobar , USB 3.0 , dobar cable managment ! Ostaje pitanje kakva je kvaliteta izrade !

Do te cijene od cca 1200kn si malo pogledaj i : Corsair Obsidian 650D , CM Storm Trooper !

Music As A Weapon !!
12 godina
Vodič za odabir kućišta

evo posto je moje kuciste vec dosta izgrabano,potrgano itd..odlucio sam se kupit neko novo i preselit sve komponente u njega..moze preporuka nekog kucista do cca 400 kn ali da bas onako vizualno dobro izgleda(kako bi se reklo gamerski) i da ima onaj prozorcic..svida mi se onaj sharkoon vaya value edition

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Zalman Z5 PlusSluzbena stranica !

- dolazi s 3 x 120mm ventovima

- podrzava grafe do 330mm

- USB 3.0

- pristojan cable managment

- filter protiv prasine

- djelomicno prozirna stranica

- kontroler za ventove

- crna unutrasnjost

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Haf932 kaže...

Zalman Z5 PlusSluzbena stranica !

- dolazi s 3 x 120mm ventovima

- podrzava grafe do 330mm

- USB 3.0

- pristojan cable managment

- filter protiv prasine

- djelomicno prozirna stranica

- kontroler za ventove

- crna unutrasnjost

cini se dobar ali je ruuuzan..a sta mislis o gigabyte GZ-G3 ?

14 godina
neaktivan
Kalmageddon kaže...

Trenutno posjedujem kućište Thermaltake V6(mid), platio sam ga nekih 450kn , dosta je loše što se tiče izolacije od zvuka i prašine.. Zanima me da li se isplati kupiti Thermaltake Armor Revo(full tower)..Baš mi je upalo kuciste u oko, dobra izolacija, prelijep dizajn,side panel, super cable managment, ali i cijena od 1100-1200 kn..Pa evo molim vas za savjet, hvala..

Evo i slika da ne morate googlat :)

Za te novce Trooper, kako je Haf naveo.
Ili možda neki Fractal, ili pak nešto stariji Haf932.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
logi510 kaže...

cini se dobar ali je ruuuzan..a sta mislis o gigabyte GZ-G3 ?

E vidis , meni je pak taj Gigabyte ruzan ! A kaj se tice samog kucista u usporedbi s Z5 Plus vise manje su isti jedino kaj je Gigabyte manji !

Music As A Weapon !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice